Böyle düşünen insanlar yüzünden özür dilediğim için daha da pişmanım şuan hiç özür dilenecek bir teyze değildi kendisi bu devirde kibarlık eşittir enayilik üstüne yürüsem bende bağırsam susucaktı arabasına binicekti konu kapanıcaktı ...
Hayır ,ben seni savunmuyorum ,yanlış anlama :) yaptığın son derece yanlış ,o boyunla trafiğe çıkamazsın, kimsenin evinin önünü de kapatamazsın, üyelerin söylediklerine katılıyorum ,acil bir durum olabilirdi .yalnız ben hakaret kısmına takıldım .onca özüre rağmen kadın yoluna devam etmemiş ve sen de sürekli özür dilemissin.kimse kimseye hakaret edemez .hemen bir polis çağırıp meseleyi kibarca çözebilirdi haminefendiBöyle düşünen insanlar yüzünden özür dilediğim için daha da pişmanım şuan hiç özür dilenecek bir teyze değildi kendisi bu devirde kibarlık eşittir enayilik üstüne yürüsem bende bağırsam susucaktı arabasına binicekti konu kapanıcaktı ...
Teşvik derken ?Mune Kazen bu konu cok rahatsız edici bir noktaya gidiyor. Hem trafikte kusurlu hareketler yapılmış, bu hareketleri onaylatmak istercesine açılmış bir konuyla karşı karşıyayiz. Konu sahibi hatasını kabule meyilli olduğu halde kışkırtıcı ve trafik suçlarına teşvik edici site üyelerinin yorumlarından son derece rahatsızım. Çoğu duyarlı üyemizin de rahatsız olduğunu görüyorum. Acil gereği lutfen
Acil durum olsa ambulans ile hastaneye gitmek cook daha mantıklı. Çünkü park yerinden çıksa ne olacak İstanbulda her yer 24 saat kilit zatendemek ki neymiş tutulmuş boyunla trafiğe çıkmamak lazımmış.
kadının işi neydi bilemem ama acil bir durum olsa? çocuğunu hastaneye yetiştirmeye çalışan bir anne olsa?
bağırmayıp ta ne yapsın..
Yahu ben konu sahibini savunmuyorum ki ,yazdım zaten ona da ..konuyu okudum ,detayları okumadim sonra,yorum yaptım ,hatalı olduğunu görüyorum .ben sadece hakaret kısmına takıldım .hanımefendi hakaret etmek yerine polis çağırıp ,meseleyi tertemiz çözebilirdi. Nerelere çektiniz yahu ...Nasıl bir savunma hayal ettiniz?
Konu sahibinin kendi ifadesiyle 10 cm onu sağlı sollu boş park yeri ile doluymuş :)
Özellikl gelip garaj girişine park etmiş gibi olmuş... kadın evine girebilmek için hanımefendinin keyfini beklemiş...
Hadi dese ki görmesin fark etmedim boynum tutuktu, o halde trafiğe çıkıp trafiği tehlikeye atması başlı başına suç...
Ne demeliydi sizce?
Acil durum olsa ambulans ile hastaneye gitmek cook daha mantıklı. Çünkü park yerinden çıksa ne olacak İstanbulda her yer 24 saat kilit zaten
Yahu ben konu sahibini savunmuyorum ki ,yazdım zaten ona da ..konuyu okudum ,detayları okumadim sonra,yorum yaptım ,hatalı olduğunu görüyorum .ben sadece hakaret kısmına takıldım .hanımefendi hakaret etmek yerine polis çağırıp ,meseleyi tertemiz çözebilirdi. Nerelere çektiniz yahu ...
konu sahıbıAy ne kadar abartmışsınız olayı ne çarpması ne vurması sanki yüz kızartıcı suç işledik ... özür dilemem enayilikti haklısınız
Evet benim evim sokağın sonundaydı bizde sürekli aynı problemi yaşıyoruz evimizin altında kuaför salonu var girişi çıkışı her yeri kapatıyorlar sinirleniyoruz ama kimseyi azarlamıyoruz birşey desemde kimse özür dilemez zTen özür dilese bile ben utanır susarım en fZlASize hakaret etmemeliydi onda mutabıkız ama hak veriyorum ben o bayana da.
Sokağa çıkıyoruz bebek arabasıyla,kaldırımda yürüyemiyoruz neden,çünkü gelmiş kaldırıma çıkmış adam sorsan ona o da der 15 dakika işim vardı diye. Avm"ye giderim hamile/engelli bölümüne adam gözümün içine baka baka park ediyor. Onada sorsan acil işim var der geçer. Bende söyleniyorum yalan yok ,fiziksel bir engeli yok,hamile de değil zihinsel engelli demek ki diye duyacağı şekilde söylendim birine hatta ,üzerine bile alınmadı.
Kimse demiyor yani dikkat edeyim,az ileri park edeyim de rampayı/ kaldırımı işgal etmeyeyim bebekli yada engelli biri yürüyemez diye.
Adamın otoparkı ve orada tabela vardır muhakkak,evinden çıkacak neden sizin 15 dakika işinizin hallolmasını beklesin ki? Neden sizi arasın aracınızı kaldırmanız için? Evinin otoparkına girecek yani en doğal hakkı. Dün bir yerde işim vardı İspark'a ait alana park ettim ,15-20 dakika idi işim paramı da ödedim adam gelmiş arkama park etmiş,dörtlüleri yakıp,çıkacağım,kornaya basıyorum işini bitirmeden gelmiyor umurunda değil, bekledim çünkü çıkamıyorum,ne mecburiyetim vardı benim bekledim dakikalarca, sonra sırıta sırıta geldi pardon diyor.
En sinir olduğum şeylerden biridir bu olmadık yerlere araç bırakanlar.
Hepsi aynı kafada zaten iki dakika işim vardı ne olmuş. Kimse kimsenin hakkını gasp etmese zaten herşey güzel olur.
Emin olun oraya ilk park eden siz değilsinizdir. Sürekli yaşadıkları için bıkmışlardır.
Ne güzel ozetlemişsiniz durumun ciddiyetini. Tebrik ederim. Bir illet olduğum nokta da, böyle zırt pırt sağa sola park eden şahıs yanında telefon numarası yazılı kart taşıyacak arkadaş çok mu zor yaE savunsaydınız kendinizi yazmışsınız, savunulacak yanı mı kalmış?
Suçlu olduğunu kabullenip yoluna devam etseymiş dedim bende...kadın hakaret etmiş oh iyi olmuş demiyorum ki...
öte yandan da yazdım zaten, 100 kişinin önünde o hakareti işitmek, o boyunla trafiğe çıkıp yaptığı kazanın vicdan azabından, yada yanlış park sonucu olabilecek acil durumdan daha ödenebilir bir bedel. Bence işin bu yönüne bakıp ciddi bir şey yaşamadığı içim şükretmeli.
Ama kendisi anlayış abidesi olduğu için, bu yaşadığından çıkarttığı sonuç, özür dilediğine pişman olmak ve kadının üzerine yürümemek. :)
N Noname91
sizin gibi yanlışlıkla park etmiş biri yüzünden, gitmesi gereken yere gidemeyen nice ambulanslar, itfaiye araçları var.
O zaman özür de kar etmiyor bilesiniz.
Yani o dilediğiniz özür çok da matah bir şey değil, düşüncesizlik ve dikkatsizliğinize kılıf sadece.
Polis karakolu bir arka sokak çağırsaydı hemen gelirlerlerdi 2 dakika bile sürmiycek mesafede ben geldikten sonra teklif bile ettim çekip resmini yollayın diye hakaret etmek daha cazip geldi 10 kere özür dilediğim içinP
Ne güzel ozetlemişsiniz durumun ciddiyetini. Tebrik ederim. Bir illet olduğum nokta da, böyle zırt pırt sağa sola park eden şahıs yanında telefon numarası yazılı kart taşıyacak arkadaş çok mu zor yaHiç mi akıl edemiyorlar. Olur olmaz yere parka merakliysan koy cama numaranı, mağdur olan arasın koş çek arabanı işte o zaman özrün anlamı var. Yoksa kadın orda sinir krizleri geçirmiş, sağa sola sormuş, beklemiş eli ayağı titremis sonra gelip özür dileniyor. Çok asap bozucu. Yine de bağırmak çağırmak doğru değil. Ama muhtemelen magdur kadın biliyor ki polis çağırsa da kimse gelmeyecek. Gerçekten berbat bir durum. Ne güzel demişsiniz özür dileyince hiçbir şey hallolmuyor ki
ya bırkac yerde gordum o engellılere ayrılmıs yere park eden araca ınsanların yaptıgı seyıSize hakaret etmemeliydi onda mutabıkız ama hak veriyorum ben o bayana da.
Sokağa çıkıyoruz bebek arabasıyla,kaldırımda yürüyemiyoruz neden,çünkü gelmiş kaldırıma çıkmış adam sorsan ona o da der 15 dakika işim vardı diye. Avm"ye giderim hamile/engelli bölümüne adam gözümün içine baka baka park ediyor. Onada sorsan acil işim var der geçer. Bende söyleniyorum yalan yok ,fiziksel bir engeli yok,hamile de değil zihinsel engelli demek ki diye duyacağı şekilde söylendim birine hatta ,üzerine bile alınmadı.
Kimse demiyor yani dikkat edeyim,az ileri park edeyim de rampayı/ kaldırımı işgal etmeyeyim bebekli yada engelli biri yürüyemez diye.
Adamın otoparkı ve orada tabela vardır muhakkak,evinden çıkacak neden sizin 15 dakika işinizin hallolmasını beklesin ki? Neden sizi arasın aracınızı kaldırmanız için? Evinin otoparkına girecek yani en doğal hakkı. Dün bir yerde işim vardı İspark'a ait alana park ettim ,15-20 dakika idi işim paramı da ödedim adam gelmiş arkama park etmiş,dörtlüleri yakıp,çıkacağım,kornaya basıyorum işini bitirmeden gelmiyor umurunda değil, bekledim çünkü çıkamıyorum,ne mecburiyetim vardı benim bekledim dakikalarca, sonra sırıta sırıta geldi pardon diyor.
En sinir olduğum şeylerden biridir bu olmadık yerlere araç bırakanlar.
Hepsi aynı kafada zaten iki dakika işim vardı ne olmuş. Kimse kimsenin hakkını gasp etmese zaten herşey güzel olur.
Emin olun oraya ilk park eden siz değilsinizdir. Sürekli yaşadıkları için bıkmışlardır.
Sağ tarafa ceviremiyorsaniz nasıl araba kullanıyorsunuz siz?Bugün omzum tutuldu sürmediğim krem kalmadı ... kafamı sağ tarafa kesinlikle çeviremiyorum arabayı yolun kenarına park ettim 15 dakikalık bir işim vardı dükkana girdim 2 dakika geçmedi inanılmaz bir korne sesi bende dedim niye bu kadar ısrarla çalıyor diye sordum dükkandakilere burda hep böyle yapıyorlar arabalar yarışıyor fln dediler bana ....işim bitti dükkandan çıktım karşıdan karşıya geçtim arabamı apartman otoparkının önüne park etmişim orta yaşlı bir kadın bana önce araba sizin mi dedi evet dedim sonra inanılmaz bağırmaya başladı hakaretler bağırmalar bir.çok kez özür diledim özür diledikçe daha da bağırdı herkes bana baktı konuyla alakası olmayan başka bir arabadaki adamda bana bağırmaya başladı gerçekten bilinçli bırakmadım kafamı sağa çevirip bakmadım apartman önü olduğunu görsem niye bırakiyim bu kadar rezil etmeye rencide etmeye ne gerek var 2 saat geçti üzerinden olayın ama hala çok üzgünüm çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?