Kadın bana çok kötü bağırdı

Sende bağırsaydın
Ha dahMı çok bağırdı çıkarsaydın haydarı
Çoğu kişi kibarlıktan anlamıyor terbiyesiz çok

Mune Kazen bu konu cok rahatsız edici bir noktaya gidiyor. Hem trafikte kusurlu hareketler yapılmış, bu hareketleri onaylatmak istercesine açılmış bir konuyla karşı karşıyayiz. Konu sahibi hatasını kabule meyilli olduğu halde kışkırtıcı ve trafik suçlarına teşvik edici site üyelerinin yorumlarından son derece rahatsızım. Çoğu duyarlı üyemizin de rahatsız olduğunu görüyorum. Acil gereği lutfen

Hayır ,ben seni savunmuyorum ,yanlış anlama :) yaptığın son derece yanlış ,o boyunla trafiğe çıkamazsın, kimsenin evinin önünü de kapatamazsın, üyelerin söylediklerine katılıyorum ,acil bir durum olabilirdi .yalnız ben hakaret kısmına takıldım .onca özüre rağmen kadın yoluna devam etmemiş ve sen de sürekli özür dilemissin.kimse kimseye hakaret edemez .hemen bir polis çağırıp meseleyi kibarca çözebilirdi haminefendi

Teşvik derken ?

Acil durum olsa ambulans ile hastaneye gitmek cook daha mantıklı. Çünkü park yerinden çıksa ne olacak İstanbulda her yer 24 saat kilit zaten

Yahu ben konu sahibini savunmuyorum ki ,yazdım zaten ona da ..konuyu okudum ,detayları okumadim sonra,yorum yaptım ,hatalı olduğunu görüyorum .ben sadece hakaret kısmına takıldım .hanımefendi hakaret etmek yerine polis çağırıp ,meseleyi tertemiz çözebilirdi. Nerelere çektiniz yahu ...

Otopark girişleri resmen kutsal yerler. Araç sürücüleri tüm yaya geçitlerine, sokak köşelerine, hatta kaldırımlara dip dibe dip dibe park ediyor ama otopark girişleri hep boş. Ben bebek arabasıyla 200 metre kaldırımlarda bu hanzolar yüzünden doğru dürüst ilerleyemiyorum.

Acil durum olsa ambulans ile hastaneye gitmek cook daha mantıklı. Çünkü park yerinden çıksa ne olacak İstanbulda her yer 24 saat kilit zaten

nerede oturduğuna bağlı. ben hastaneye 5 dk uzaklıktayım. ambulans çağırcam gelcekte on kere giderim o zamana kadar tabi arabanın önüne park etmiş araba yoksa

E savunsaydınız kendinizi yazmışsınız, savunulacak yanı mı kalmış?
Suçlu olduğunu kabullenip yoluna devam etseymiş dedim bende...kadın hakaret etmiş oh iyi olmuş demiyorum ki...
öte yandan da yazdım zaten, 100 kişinin önünde o hakareti işitmek, o boyunla trafiğe çıkıp yaptığı kazanın vicdan azabından, yada yanlış park sonucu olabilecek acil durumdan daha ödenebilir bir bedel. Bence işin bu yönüne bakıp ciddi bir şey yaşamadığı içim şükretmeli.
Ama kendisi anlayış abidesi olduğu için, bu yaşadığından çıkarttığı sonuç, özür dilediğine pişman olmak ve kadının üzerine yürümemek. :)
N Noname91
sizin gibi yanlışlıkla park etmiş biri yüzünden, gitmesi gereken yere gidemeyen nice ambulanslar, itfaiye araçları var.
O zaman özür de kar etmiyor bilesiniz.
Yani o dilediğiniz özür çok da matah bir şey değil, düşüncesizlik ve dikkatsizliğinize kılıf sadece.

Ay ne kadar abartmışsınız olayı ne çarpması ne vurması sanki yüz kızartıcı suç işledik ... özür dilemem enayilikti haklısınız
konu sahıbı
sız bugun boyle bır konu yerıne soyle bır konu da acabılırdınız
sevgılı kk
bugun kadının bırı gelmıs saga sola cevıremedıgı boynuyla trafıge cıkmıs . rahatsız oldugu boynundan oturu ! gorememıs gelmıs onume parkettı . benı gormedı bızı gormedı. kendısının keyfını ısının bıtmesını bekledık . acılıyetım vardı. bende sınırlendım bagırdım . sınırıme hakım olamadım ama cok acıl ve onemlıydı boyle buyuk bır hayata tahammul edemedım . ınsanların bu kadar sorumsuz olması benı sınırlendırıyor cunku . kadında oylece durdu yuzume baktı agız ucuyla ozur dıledı . ozur dılemesı neyı degıstırır. trafıye cıkıyorsun evde küvet keyfı yapmıyorsun ! bıraz dıkkat e ınsaf !

boyle bır konu acmak zorunda kalsaydınız ne hıssedersınız.
bugun bırılerıne bunu hıssettırdınız . cok utanc verıcı .

Size hakaret etmemeliydi onda mutabıkız ama hak veriyorum ben o bayana da.
Sokağa çıkıyoruz bebek arabasıyla,kaldırımda yürüyemiyoruz neden,çünkü gelmiş kaldırıma çıkmış adam sorsan ona o da der 15 dakika işim vardı diye. Avm"ye giderim hamile/engelli bölümüne adam gözümün içine baka baka park ediyor. Onada sorsan acil işim var der geçer. Bende söyleniyorum yalan yok ,fiziksel bir engeli yok,hamile de değil zihinsel engelli demek ki diye duyacağı şekilde söylendim birine hatta ,üzerine bile alınmadı.
Kimse demiyor yani dikkat edeyim,az ileri park edeyim de rampayı/ kaldırımı işgal etmeyeyim bebekli yada engelli biri yürüyemez diye.
Adamın otoparkı ve orada tabela vardır muhakkak,evinden çıkacak neden sizin 15 dakika işinizin hallolmasını beklesin ki? Neden sizi arasın aracınızı kaldırmanız için? Evinin otoparkına girecek yani en doğal hakkı. Dün bir yerde işim vardı İspark'a ait alana park ettim ,15-20 dakika idi işim paramı da ödedim adam gelmiş arkama park etmiş,dörtlüleri yakıp,çıkacağım,kornaya basıyorum işini bitirmeden gelmiyor umurunda değil, bekledim çünkü çıkamıyorum,ne mecburiyetim vardı benim bekledim dakikalarca, sonra sırıta sırıta geldi pardon diyor.
En sinir olduğum şeylerden biridir bu olmadık yerlere araç bırakanlar.
Hepsi aynı kafada zaten iki dakika işim vardı ne olmuş. Kimse kimsenin hakkını gasp etmese zaten herşey güzel olur.
Emin olun oraya ilk park eden siz değilsinizdir. Sürekli yaşadıkları için bıkmışlardır.

Tabi ki o kadar tepkiyi haklı bulmuyorum fakat şu zamanda arabayı bıraktığım yere dönüp 10 kere bakıyorum abartmıyorum. Her yer otopark dükkan apartman girişi yahu.

Evet benim evim sokağın sonundaydı bizde sürekli aynı problemi yaşıyoruz evimizin altında kuaför salonu var girişi çıkışı her yeri kapatıyorlar sinirleniyoruz ama kimseyi azarlamıyoruz birşey desemde kimse özür dilemez zTen özür dilese bile ben utanır susarım en fZlA

Ne güzel ozetlemişsiniz durumun ciddiyetini. Tebrik ederim. Bir illet olduğum nokta da, böyle zırt pırt sağa sola park eden şahıs yanında telefon numarası yazılı kart taşıyacak arkadaş çok mu zor ya Hiç mi akıl edemiyorlar. Olur olmaz yere parka merakliysan koy cama numaranı, mağdur olan arasın koş çek arabanı işte o zaman özrün anlamı var. Yoksa kadın orda sinir krizleri geçirmiş, sağa sola sormuş, beklemiş eli ayağı titremis sonra gelip özür dileniyor. Çok asap bozucu. Yine de bağırmak çağırmak doğru değil. Ama muhtemelen magdur kadın biliyor ki polis çağırsa da kimse gelmeyecek. Gerçekten berbat bir durum. Ne güzel demişsiniz özür dileyince hiçbir şey hallolmuyor ki

Ülkemiz insanının artık hiç birşeye tahammülü kalmadı
Herkes mutsuz herkes sinirli...

Polis karakolu bir arka sokak çağırsaydı hemen gelirlerlerdi 2 dakika bile sürmiycek mesafede ben geldikten sonra teklif bile ettim çekip resmini yollayın diye hakaret etmek daha cazip geldi 10 kere özür dilediğim için

Haksizsin

Araba parkedecegin yere dikkat etmen lazim
2 dakkasi yok bu isin.

Acil birsey olsa millet seni beklemek zorunda degil.
Bir daha parkedecegin yere dikkat et.

Hakli oldugun konu ozur dilemene ragmen konunun diger kadin tarafindan uzatilmasi.

ya bırkac yerde gordum o engellılere ayrılmıs yere park eden araca ınsanların yaptıgı seyı
keske burda da olsa ...

Kadın sonuna kadar hakli olabilir ama nolursa olsun bağırıp hakaret etme olayını anlamiyorum. O hakaret edince herşey düzenliyor mu sanki.

Sağ tarafa ceviremiyorsaniz nasıl araba kullanıyorsunuz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…