• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın bize kafsyı takmış durumda...

O zaman niye konu açtınız ayol? İlginçsiniz vesselam. Yazsanız da banlanırsınız zaten.
Biliyorum olsun.. Konuyu açtım da insanlar yardım etmek yerine laf sokuyor.. Uğraşamayacsğım kimseyle o yüzden konu kapatılana kadsr bile bekleyemedim. Konu olmadığı halde bile yorum var ordan anlayın artık derdimi.. Lafım size değil

Kayinpederi yeni evlenmis, evlendigi kadin konu sahibine cok yakin davraniyormus. Uc cocugu da varmis arti hamileymis. Kardeslerinden tek evli konu sahibi ve esi oldugu icin konu sahibine misafirlige gelip kalmak istiyorlarmis ama konu sahibi , o kadin iyi niyetli olsa da gelsin istemiyorum ve ne yapabilirim diyor. Hatirladigim bu kadar.

Sevmesin ya istemiyorum... İyi niyetli de olsa istemiyorum

Evet evet çook kıskanıyorum Allah ım yarabbim neyini kıskancam ksyınpederimimi :KK70: töbe töbe. Zorla konuya sokmadım sizi istemiyorsanız sıkıldıysanız sağ üst çarpıya basın

Sizin fikirleriniz asıl sapıkça.. Ben de o manada kast etmedim. Karakterinin neyini kıskanayım onu da anlamadım?

İstediğimi yazarım arkadaşım yazık mazık size ne oluyor

Yaa çatlıyorum anlatamam. Ne komiksiniz

Yardım etmek yerine laf soktuğun için olmasın carlayan sensin

Böyle bir karakteriniz varken o kadın da sizi sevebilmiş ya aşırı iyi niyetli, saf biri herhalde. Kıyamam.

Üvey kv.desinden her konusunda şikayetçi bu arkadaş.. Kv müptela gibi gelmek, kalmak ve hatta yakına taşınmak istiyormuş, konu sahibi zaten hiç sevmiyormuş kv.yi bu sebeple çıldırıyor doğal olarak☺(agır işsizimde)

Bu konu hakkında kimsenin bi fikri olamaz sadece misafire git gelme diyemeyeceğin için gidene kadar sabretmen lazım:halay:

Back
X