Kadın cinayetleri....

Ya ben anlamıyorum baktığın zaman sıradan insan gibi. Nasıl bu kadar canavarlasabiliyorlar. Bari kadının cesedini rahat bırak. O yavruya da mi hiç acımadın vicdansız pislik.

Ben de dün haberleri izlerken bi kadın cinayetlerine bir de maalesef hayvanlara yapılan vahşetlere resmen oturup ağladım. Balkonda köpeğini döven cani. Karısını öldürüp parçalayıp mezarlığa görmen, bıçaklayan, kurşunlayan... allah ım nereye gidiyor bu toplum dedim. içim parçalandı. Kimse kadınlara ve zavallı dilsiz dostlarımıza sahip çıkmıyor. İçim yandı dün benim de. Başınız sağolsun. O bankacı kadın sanırım sizin akrabanız. Allah rahmet eylesin yazık. Çocuğa yazık

okurken titredim resmen içim ürperdi
Allah annesine ailesine en önemliside evladına sabır versin, dayanma gücü versin
Allah rahmet eylesin

Allah onun belasını versin
İki dünyada yüzü gülmesin

Bu kasten yapılan bir şey ki
Kadını dahada eve yıkmanın yolunu yapıyorlar
Çok şey söylenirse neyse

Off o senin kuzenin miydi
Aksam izledim kanım dondu
Bide kayıp ilanı vermiş psikopat
Allah sabırlar versin ya

Valla ne idam cezası ne de müebbet ceza asla caydırıcı olmaz. Dünyada örnekleri var. İdam cezası olmasına rağmen hala o suçların işlendiği görülüyor. Yani ölüm ve tutuklama caydırıcı değil.

Bu gibi durumlar aslında toplumsal sorunlardır, bireysel değil. Ekonomik bozuklukların, yozlaşmanın, eğitimsizliğin, kadına-hayvana-ağaca-toprağa-suya-havaya kısacası doğaya değer vermemenin sonucudur. Kadın programları adı altında kadınlar aşağılanır. Tek görevleri, yemek yapmak, çeyiz hazırlamak, kocalarının çorapları nasıl katlanır onun tekniğini öğrenmek, yatak çarşafı nasıl katlanır onun tekniğini öğrenmek, gibi gibi.

Ne zamanki özelde anneler-babalar genelde de iktidarlar erkek egemenliğinden çıkıp, beraber paylaşılan, ortak yaşam sürülen hayatta eşit haklara sahip olduklarını öğretirler o zaman belki düzelir.

Okulda mini etek giyersen erkek tahrik olur diye kız-erkek ayırırlar. Suç kadınındır, çünkü mini giymiştir. Erkek şeyine sahip çıkamaz ama suç kadınındır. Sadece bizim ülkemizde değil, bütün dünyada bu böyledir. Ancak sınıfsız toplumlarda biraz daha azdır suç oranı.

Kısacası önemli olan suçluya ceza vermek değil. Kadını öldüren adama milyon yıl ceza ver, kırbaçla, etini kes sonuç değişmez. Ölen kadın geri gelmez. O yüzden cezadan önce toplumsal yozlaşmanın önüne geçilmesi lazım. Bu da iktidarların görevidir ki artık zor.

Haberlerde görmedim.Daha doğrusu dün haber izlemedim.Şimdi internetten baktım.Çok üzüldüm Allah sabır versin.Hergün bi kadın daha vahşete kurban gidiyor.Kadınlardan çocuklardan hayvanlardan bi ellerini çekmediler.Bi insan hayat arkadaşına çocuğunun annesine bunu nasıl yapar.Aklım almıyor gerçekten.

psikopat ruhlu .. öldürmüş kilime battaniyeye sarmış oğlunu kreşten almaya gitmiş yeirmiş uyutmuş ondan sonra parçalamış bu gözü dönmenin psikopatlığında ötesnde ... çocuk annem bizi terk etti diye düşünüyor daha söylenmedi ona birşey
Bu adam hiç sinyal verdi mi, nasıl bırıydı?
hayır kimse birşey anlamamış zaten kuzenim de birşey söylememiş kimseye varsada bilinmiyo

çok üzüldüm sizin adınıza da ...
şöyle bir gerçeği görmezden gelemeyiz bu son 5 senedir diyeyim kadına şiddet arttı eskiden bu tğr haberleri duymazdık şimdi hergün bir şey duyuyoruz . ve yaptırım yok kurulması istenen komisyonlar bile oy çokluğu ile reddediliyorsa tesadüfen yaşıyoruz . çocuğa dayısı bakacak teyzesi de bırakmaz dedesi de en güzel imkanları verirler darüşşafakaya hiç gerek yok inanın .

Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm haberini okudum nasıl kıydı o güzelliğe.
İnşallah en ağır cezayı alır o şerefsiz.

amacımız sesimizin duyulması belki birileri için caydırıcı olur

ne gibi şeyler gördünüz .. bende üye olmayı düşünüyorum

Aman Allahım!!!
Dün haberlerde gördüğüm kadın mı yoksa?
Nasıl bir canilik bu Allahım. Ne zaman bitecek bu terör!!!

Bankacı hanım mı kuzeniniz? Haberlerdeki konu sanırım
Başınız sağolsun malesef psikopat insanlar aramızda var
evet bankacıydı . izlediğiniz haber
Ya ben anlamıyorum baktığın zaman sıradan insan gibi. Nasıl bu kadar canavarlasabiliyorlar. Bari kadının cesedini rahat bırak. O yavruya da mi hiç acımadın vicdansız pislik.
ben bile inanamıyorum olayın içindeyim ama yok yani sankibir oyun

kuzenimdi .... tüm çocukluğumuz beraber geçmişti ....

engellese nolur dimi... Sanki fanusta mi yaşıyor sokakta karsisina yine cikar.bi vaz geciremediler.. Ceza yaaa agir ceza ver hayvanlara

Uzaklaştırma bile yetmiyor şiddet uygulayana. En azından ev hapsi vermeliler bu psikopatlara. Tüm hayatını engellemeliler. Dijital pranga takmalılar.

Kadın ve çocuk sosyal hayatına devam etmeli. Asıl cezayı suçlu çekmeli.
Ama bizde durum tam tersi.
Kadın bıçak sırtında yaşıyor, asıl suçlu tacizlerine devam ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…