kadın dediğin

bende senin gibiyim hiç cilve yapamıyorum yaa. bu saatten sonra yapmaya çalışsam da sırıtır üstümde. hatta eşime itici bile gelebilir. sonuçta beni biliyor. ama şöyle bir çözüm buldum.yavaş yavaş kıyafetlerimde değişiklik yapmaya başladım. mesela evde eşofmanla gezerdim önceden bu yaz kısacak şortlar aldım kendime eşim önce şaşırdı hayırdır dedi ben de ev çok sıcak böyle çok rahatım efil efil ne güzel diye geçiştirdim ona alıştı mesela :)

kadınların çok olduğu ortama girmen şart
ben bizim bölüme geldikten sonra sanki değiştim bayağı gibi geliyor hep
(kız ağırlıklı bir bölümdü 80 kıza 10 erkek..)

güzel yöntem bence ama benim kıyafet giyinme konusunda cok sıkıntım yok kısa şörtler hatta evde saten geceliklerle gezme falan onları severek yapıyorum sadece hal ve hareketlerimde biraz daha farklı olmak istiyorum hepsi bu

ağzını yayıp, grip olmuş da burnu tıkanmış gibi konuşmak
yakışsın yakışmasın alakasız ama iç gıcıklayıcı kıyafetler giyinmek
kahkahanın 100 metreden duyulması
20 santim takoz ayakkabılarla dolaşıp kırıtmak
gelenin gözünün içine bakmak cilveyse ben almayayım.

ha cilve başka bir şeyse biri bana anlatsın çünkü şimdilerde piyasada arz da talep de bu.

sen benden bir tık ilerdeymişsin.
eşin peki seni öyle mi ister. yani cilveli olsan daha mı çok hoşuna gider.

Görünüş kibar karakter erkek bende. Yani değişmez. Dışarıda kibar bir hanım olmaya gayret ederim. Otomatikman yni, ama tanıdığım insanların yanında pekte kadınsı oldugum söylenemez. Oldugun gibi ol boşver

sen benden bir tık ilerdeymişsin.
eşin peki seni öyle mi ister. yani cilveli olsan daha mı çok hoşuna gider.

yani sürekli önüne geçiyorum cunku ben yaparım ben hallederim yani biraz ona bırakmak istiyorum bazı seyleri ve sevsem de söyleyemem yani böyle duygularını cok acık acık rahat konusan biri de değilim hani tatlı söz olayı birazda D

bebişim boşver böyle şeyleri senin gibi güçlü olmak her yiğide nasip olmaz :)

tabiki aşırıya kaçmamak kaydıyla ama daha naif daha narin hani bi bayan olmak istiyorum :) daha kırılgan yani
Canım bu içten gelen bişey tabi ama sonuçta hayat şartları sizi böyle yapmış neden değişemeyesinki. Mesela her şeyi sen yapma örn. Su damacanasını taşımak gerekiyorsa bunu kocan yapsın, konuşmanı yumuşatabilirsin beğendiğin birini kendine örnek alabilirsin mesela başlarda şakasına takılıyormuş gibi yapıp insanları yavaş yavaş alıştırabilirsin. Hem bu düşünceni paylaşadabilirsin insanlar yadırgamazlar. Her şeyi birden yapma yavaş yavaş alıştır insanları ki üzerinde iğreti durmasın.

yaaa aynı ben valla :) saç düzleştiricim bozulur ben tamir ederim, evde şarjlı süpürge bozulur ben yaparım, ampül patlar ben değiştiririm :) ben de diyorum ki azıcık aptala yatayım ona ihtiyacım varmış gibi hissettireyim yok olmuyor. evde alet çantamvar

sen gibi hayatla erken tanışanlardanım..
yıllardır ailemin hem annesi hem kızıyım.
ben hiç ağlayamam mesela.
ağlarsam yenilecekmişim gibi hissediyorum..
belkide anneme verdiğim sözdendir.
bana bir şey olursa hiç ağlamayacak güçlü olacaksın ve ben seni hep izleyeceğim, izledikçe ve seni ağlamıyor gördükçe ben kızımı çok güçlü yetiştirmişim deyip seninle gurur duyacağım demişti.
cilveye gelecek olursak,
sanırım kendiliğinden olan birşey.
eşim, arkadaşlarım, ailem hatta benle yeni tanışanlar kişiler bile çok cilveli olduğumu söylerler.
ben bunun için herhangi bir şey yapmıyorum.
çok yakın bi arkadaşım var o hep cisem vücut dilin, sesin, gülüşün ben kadınım diye bağırıyor bunu nasıl yapıyorsun der.
yani bir şey varsa vardır.
sonradan olan her şey yapay durmaz mı?

Oldugun gibi ol derim.

Benim disim feminen, icim disi kaplan mi dersin, disi panter mi dersin o kivamda:))) Kafami kizdiran insanlarin kafasina ayakkabimin topugunu gecirmeyi hayal ederim mesela. Is meselelerinde karsimdakini parcalayip kanini akitmayi severim, Asik oldugumda da olesiye olduresiye seviyorum, hem askta hem iste tutkuluyum diyeyim.

Ben bu sekildeyim, zayif karakterli, erkege gore sekillenen bir kadin arayan bir adam benimle mutlu olamaz, ben de onunla o yuzden kendimi farkli lanse etmiyorum. Rol yapma, zorlama nereye kadar gider ki?

Ben asla adama ihtiyacim varmis, kirilganim beni koru ayagina yatmam, akilli ve becerikli oldugumu insanlar bilir. Bebek taklidi yapan kizlar da , askiimmmmmmm diyenler de cok itici; bebek gibi konusan kizlari duyunca beynime demiryolu civisi yemek istiyorum.

Herkesin flort bicimi farkli. Tudors'taki Anne Boleyn'i izle mesela, curetkar, akilli, guvenli, disi, krali zekasiyla zorluyor. Tarih kitaplarinda da bu kadinin cok guzel degil ama cok zeki ve hirsli oldugu yaziyor genelde. Insanin en onemli cinsel organi beyin derim, Anne Boleyn'e selam ederim.

Karakterli, guclu, becerikli olmak erkeklere ait bir ozellik degil ki, bu bir karakter yapisi. Guclu kadin erkek olmuyor. Gerci erkeklerin gozunde guclu, kariyerli kadinlar korkutucu ve erkeksi ama bence alakasi yok, o bazi erkeklerin ezikligi. Kadinlar bu zihniyet yuzunden guclu durus sergilemeye, is dunyasinda one cikmaya korkuyor. Kendinizden kormayin, begenen erkek begenir, begenmeyen begenmez, karakterinizi oteye beriye gore yontmayin. Icinizden gelen neyse o olun. Konu sahibesi senin guclu karakterin gecmisinden geliyor, gecmisine takilma ama o gecmisin sana hediyesi olan karaktere sirtini donme. Istersen daha guzel, feminen giyin ama lutfen bebek taklidi yapma:)

Son düzenleme:
ay o kızın konuşması nasıl işveli değil mi

Birde seksi görünme çabaları,. Seksi görünücem diye aşırıya kaçmak. Mesela arnavut kaldırımlı bir sokakta oturuyorsun giymiş ayağına çivi topukları dengede duramıyor düşecrkmiş gibi. Taşıyamadığın kıyafeti ayakkabıyı giymeyeceksin. Mesela beyaz pantolon içine pembe iç çamaşırı giymekte öyle. Önemli olan güzel giyinirken seksi görünmek istediğini belli etmemek. Beyaz ince tshirt ün içine damtelli kırmızı sütyen giymek seksi gösterebilir ama basit bir kız imajı da çizer. Rapisadan dersler

Ben de odunun, kazmanın biriyim. Yontamadım bir kendimi.

aynen ya bende böyleyim sanki ben konustum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…