- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 750
- 163
- Konu Sahibi gizembakkal_
-
bende senin gibiyim hiç cilve yapamıyorum yaa. bu saatten sonra yapmaya çalışsam da sırıtır üstümde. hatta eşime itici bile gelebilir. sonuçta beni biliyor. ama şöyle bir çözüm buldum.yavaş yavaş kıyafetlerimde değişiklik yapmaya başladım. mesela evde eşofmanla gezerdim önceden bu yaz kısacak şortlar aldım kendime eşim önce şaşırdı hayırdır dedi ben de ev çok sıcak böyle çok rahatım efil efil ne güzel diye geçiştirdim ona alıştı mesela :)arkadaşlar merhaba forumu takip etmeme rağmen uzun zamandır yazma cesareti bulamamıstım kendimde . 25 yasındayım babamı 12 yasında kaybettim yani kısacası hayatla biraz erken tanıstım 18 yasımdan beri de calısıyorum . Anneme aileme destek olmak için sürekli güçlü olmak zorunda kaldım hani derler ya erkek gibi kız diye sanki o tanım üstüme yapısmıs gibi. Bişey olsa hemen ben yaparım ben ederim hallederim ki gerçektende yaparım :) ama bazı kadınlara bakıyorum gerçektende kadın gibi kadınlar yani kahkahalarından bile kadınlık akar derler ya aynen öyle. Yeni evlendim etrafımdaki insanlara özeniyorum nekadar cilveli kadın diye :) sizce kendimde bu değişikliği nasıl yapabilirim ? kırıcı olmayan yorumlar olursa sevinirim şimdiden teşekkürler :)
kadınların çok olduğu ortama girmen şartarkadaşlar merhaba forumu takip etmeme rağmen uzun zamandır yazma cesareti bulamamıstım kendimde . 25 yasındayım babamı 12 yasında kaybettim yani kısacası hayatla biraz erken tanıstım 18 yasımdan beri de calısıyorum . Anneme aileme destek olmak için sürekli güçlü olmak zorunda kaldım hani derler ya erkek gibi kız diye sanki o tanım üstüme yapısmıs gibi. Bişey olsa hemen ben yaparım ben ederim hallederim ki gerçektende yaparım :) ama bazı kadınlara bakıyorum gerçektende kadın gibi kadınlar yani kahkahalarından bile kadınlık akar derler ya aynen öyle. Yeni evlendim etrafımdaki insanlara özeniyorum nekadar cilveli kadın diye :) sizce kendimde bu değişikliği nasıl yapabilirim ? kırıcı olmayan yorumlar olursa sevinirim şimdiden teşekkürler :)
bende senin gibiyim hiç cilve yapamıyorum yaa. bu saatten sonra yapmaya çalışsam da sırıtır üstümde. hatta eşime itici bile gelebilir. sonuçta beni biliyor. ama şöyle bir çözüm buldum.yavaş yavaş kıyafetlerimde değişiklik yapmaya başladım. mesela evde eşofmanla gezerdim önceden bu yaz kısacak şortlar aldım kendime eşim önce şaşırdı hayırdır dedi ben de ev çok sıcak böyle çok rahatım efil efil ne güzel diye geçiştirdim ona alıştı mesela :)
sen benden bir tık ilerdeymişsin.güzel yöntem benceama benim kıyafet giyinme konusunda cok sıkıntım yok kısa şörtler hatta evde saten geceliklerle gezme falan onları severek yapıyorum sadece hal ve hareketlerimde biraz daha farklı olmak istiyorum hepsi bu
sen benden bir tık ilerdeymişsin.
eşin peki seni öyle mi ister. yani cilveli olsan daha mı çok hoşuna gider.
arkadaşlar merhaba forumu takip etmeme rağmen uzun zamandır yazma cesareti bulamamıstım kendimde . 25 yasındayım babamı 12 yasında kaybettim yani kısacası hayatla biraz erken tanıstım 18 yasımdan beri de calısıyorum . Anneme aileme destek olmak için sürekli güçlü olmak zorunda kaldım hani derler ya erkek gibi kız diye sanki o tanım üstüme yapısmıs gibi. Bişey olsa hemen ben yaparım ben ederim hallederim ki gerçektende yaparım :) ama bazı kadınlara bakıyorum gerçektende kadın gibi kadınlar yani kahkahalarından bile kadınlık akar derler ya aynen öyle. Yeni evlendim etrafımdaki insanlara özeniyorum nekadar cilveli kadın diye :) sizce kendimde bu değişikliği nasıl yapabilirim ? kırıcı olmayan yorumlar olursa sevinirim şimdiden teşekkürler :)
arkadaşlar merhaba forumu takip etmeme rağmen uzun zamandır yazma cesareti bulamamıstım kendimde . 25 yasındayım babamı 12 yasında kaybettim yani kısacası hayatla biraz erken tanıstım 18 yasımdan beri de calısıyorum . Anneme aileme destek olmak için sürekli güçlü olmak zorunda kaldım hani derler ya erkek gibi kız diye sanki o tanım üstüme yapısmıs gibi. Bişey olsa hemen ben yaparım ben ederim hallederim ki gerçektende yaparım :) ama bazı kadınlara bakıyorum gerçektende kadın gibi kadınlar yani kahkahalarından bile kadınlık akar derler ya aynen öyle. Yeni evlendim etrafımdaki insanlara özeniyorum nekadar cilveli kadın diye :) sizce kendimde bu değişikliği nasıl yapabilirim ? kırıcı olmayan yorumlar olursa sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Canım bu içten gelen bişey tabi ama sonuçta hayat şartları sizi böyle yapmış neden değişemeyesinki. Mesela her şeyi sen yapma örn. Su damacanasını taşımak gerekiyorsa bunu kocan yapsın, konuşmanı yumuşatabilirsin beğendiğin birini kendine örnek alabilirsin mesela başlarda şakasına takılıyormuş gibi yapıp insanları yavaş yavaş alıştırabilirsin. Hem bu düşünceni paylaşadabilirsin insanlar yadırgamazlar. Her şeyi birden yapma yavaş yavaş alıştır insanları ki üzerinde iğreti durmasın.tabiki aşırıya kaçmamak kaydıyla ama daha naif daha narin hani bi bayan olmak istiyorum :) daha kırılgan yani
yaaa aynı ben valla :) saç düzleştiricim bozulur ben tamir ederim, evde şarjlı süpürge bozulur ben yaparım, ampül patlar ben değiştiririm :) ben de diyorum ki azıcık aptala yatayım ona ihtiyacım varmış gibi hissettireyim yok olmuyor. evde alet çantamvaryani sürekli önüne geçiyorum cunku ben yaparım ben hallederim yani biraz ona bırakmak istiyorum bazı seyleri ve sevsem de söyleyemem yani böyle duygularını cok acık acık rahat konusan biri de değilim hani tatlı söz olayı birazdaD
ay o kızın konuşması nasıl işveli değil mibir dizi var mesela neydi adı inadına aşk
orada ana karakterin kız kardesı mesela nasıl cilveli
ha ben o değil bence kadın gibi kadınım ama her işimide halledecek kadarda erkeğim
iyi böyle
ağzımı yaya yaya konuşamam
birde bir dizi daha var güneşin kızları nazlı yerine göreyimdir :)
bunlar uzerimize yapışmış etiketler :)
kötü kadınlar nasıl güler?Şahsen kötü kadın gibi gülen cilveli oldugunu sanan kadınlardan tiksiniyorum.cilve bence gizli bir şeydir eşini farkında olmadan kibarlikla etkileyebilmektir
yaaa aynı ben valla :) saç düzleştiricim bozulur ben tamir ederim, evde şarjlı süpürge bozulur ben yaparım, ampül patlar ben değiştiririm :) ben de diyorum ki azıcık aptala yatayım ona ihtiyacım varmış gibi hissettireyim yok olmuyor. evde alet çantamvar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?