kadın dediğin

aynen ya bende böyleyim sanki ben konustum suan
güçlü kadın olmak çok zor çooook :) boşver böylesi daha iyi.kimseye mecbur olmadan yaşayabileceğini bilmek inanılmaz bir haz veriyor bana :) istersek o cilve işini de pek ala yapabiliriz ama demek ki yeterince istemiyoruz

dediklerine görsellik katayım dedim :)

belki de eşiniz sizin bu erkeksi yönünüzü cilveli buluyordur ? yoksa neden sizinle evlensin ki .

eşimin benden herhangi bi şikayeti yok ama arkadaslarla da konustugumuz gibi bişey bozulur ben yaparım bısey olur ben hallederim durumları söz konusu.
aslında benm kurtulmak istediğim durum bu bazen az da olsa aptala yatmalı ve kadınlıgın arkasına sıgınıp topu erkeğe atmalı

bende de bi herşeyi yaparım kimseye muhtaç değilim havası var ve bende sevmiyorum bu durumu
mesela en basit örneği pazar günü iki aile gezmeye çıktık açık havaya, eşimin arkadaşı, eşii ben ve çocuklar
ikimizin de kızlar ufak arabalarıyla gezdiriyoruz dolayısıyla görmeniz lazım ya en ufacık tümsekte hemen eşi koşuyor arabanın önünü kaldırıyor bende deli kuvveti var ya koca arabayı kendim indirip kaldırıyorum
hatta bi süre sonra kız "canımmm şu arabayı sen sürer misin yoruldum" dedi ama araba ağır bi araba değil bi de ittiriyorsun yani alıp da kucağında taşımıyorsun yorulacak bişe yok ama sadece benim gözümde işte eşi hemen aldı arabayı benim eşim de bana sordu ben alayım arabayı ver dedi yooo gerek yok dedim ben de ben herşeyi hallederim havalarında ne gerek var halbuki di mi

o kızı da severim eğlenceli bi kızdır ama işve cilve konusunda çok kıskanıyorum ne istese yaptırıyor kocasına, kızın üzerinden akıyor işve cilve benimle konuşurken bile yani doğasında var kızın
ama sanıyorum ki ben onun gibi davransam komik durur hele şu saatten sonra

Sonradan olmaz olmazzz olamaz. İki gün olursun cilveli, üçüncü gün dönersin özüne. Zarif olmak bir, cilveli olmak iki; bu ikisi sonradan edinilecek özellikler değil maalesef.

benimde demek istediğim buydu ne isteseler işve cilveyle yaptırıyolar bende bunu kıskanıyorum

benimde demek istediğim buydu ne isteseler işve cilveyle yaptırıyolar bende bunu kıskanıyorum
ayyy evet yaa seni çok iyi anlıyorum
ben de doğum yaptım kız da
ve ben 14 saat sancı çektim ve zor doğum yaptım hemen ertesi günü ayaktaydım
bu kız 3 aylık oldu kızı, o gün konuşuluyor işte eşi bi espri yaptı bu da dedi ki ben doğum yaptım yorgunum dinlenmem lazım vs eşi demez mi eee biz de o yüzden her gün yemeğini yapıyoruz ya
ki bahsettiğim bu adam kılıbık, yumuşak bi erkek falan değil
kız cilvesiyle nazıyla her şeyi yaptırıyor
ayyyy çok kıskanıyorum ben yaaaa ne olacak benim bu halimm
ama yok ben bu saatten sonra o kız gibi davransam eşim bi ton köpürür ki ne bu sen her halini kullanmaya başladın diye

mesela benim kanımda vardır cilve ama yeni tanıştığım birinin karşısında hiç olmadığım kadar donuk olabiliyorum bence biraz karşıdaki insanla da ilgili cilve kocanı da evde sağda solda köşede sıkıştırıp sırnaşmakta olur yatakta fingirderken de olur tek bir şekli yoktur ve her zaman her yerde olmaz kendini biraz yumuşatarak uygun cilveni bul

Ah canım benim kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ben cilve nasıl yapılır bilmem hatta bazen yanlışlıkla yaparım eşim cilve yapma fena yaparım der:) ama ben bilerek yapmam ama eşin seni seviyorsa takılma böyle şeylere o seni her halinle sevmiş beğenmiş evlenmiş gerisi teferruat bakımlı ol ve gülümse bol bol kikirdeyebilirsinde :)yapıcak başka bişey yok yaradılış...

Hee ozaman ben yapıyorum da farkında değilim

Kadın gibi kadın olmak kocana mıymıy yapıp her istediği için dişiliğini kullanmak zorunda olmak mı?

Cilveli değilimdir hem de hiç, gerekte duymuyorum, kadın gibi kadın değil miyim?

Merak ediyorum 50 yaşında da cilvelecenecekler mi?

Bence bu hayatta bir iş yaptırmak ya da eşinin hayranlığını toplamak için eğilip, kırılıp, şımarmaya gerek yok.

Sizin aksinize mıymıy, cilveli olcam diye lafı ağzında geveleye geveleye konuşan kadınlardan hiç haz etmiyorum. Özellikle toplum içinde kocasına cilve yapan ya da iş yerinde bile diğer insanlara cilve yaparak iş halletmeye çalışan kadınlardan yani tarzı bu olan kadınlardan hiç hiç hazetmiyorum.

Ve yine sizin aksinize erkeklerin çok büyük kısmının dik duruşlu, net konuşan ve hayatta bi işi yapmak için cilvelencem diye eğilip bükülmeyen kadınlardan hoşlandığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…