kadın dediğin

alışkanlık bu ve kendini beğenen insanlar daha canlı ve cilveliler bence

Etiketler etiketler...
Kadın dediğin diye başlayan bütün genellemeler çöptür.
Siz kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öylesi en güzeli, doğalıdır.
Olmadığınız biri haline gelmek sizi mutsuz etmeyecek mi?

Cilve yapı meselesi kimine çok yakışır kiminde sırıtır.
Ama her erkek cilveli kadın sever, cilvenin açamayacağı kapı yok diyemeyiz zaten..

Ben de pek cilveli sayılmam, ayrıca erkek olsaydım da hani bu her işi beceren, gözüpek kadınlardan
da çok hoşlanırdım..

Eşin seni böyle sevmiş, evlenmiş.
Kendin gibi kal bence..Kendini sev..

'Ben yaparımcı' ve mücadeleci olmak sanırım kadını nazlı olmaktan uzaklaştırıyor. Örneğin ben 10 yaşlarındayken annemlere odamın şeklini değiştirelim deyip yaptıramadığımda kendi kendime odamı değiştirirdim. Gardrobumu yatağımın yerini değiştirirdim. Hani fiziksel olarak zorlasa bile baskasının benim için yapmadığı şeyi hep kendim yapmaya çalıştım. Her istediği olan insanlar belki daha nazlı ve kırılgan oluyordur. İstediği şeylerin gerçekleşemeyeceğini bilince bir yerden sonra istememeye başlıyorsun. İsteyeceğin şeyler sadece kendi kendine yapabileceğin şeyler oluyor. Başkalarından beklentin azalıyor vs. Seni Nazlı tanıyana naz yapabilirsin. Ama seni mücadeleci hırslı bilen insana naz yaparsan yemez. Eşin seni nasıl tanıdıysa öyle devam et bence. Sen böylesin başkası olmaya çalışma. Eşinin hassasiyetinden memnun değilsen onunla olan sorununu çözmeye çalış.

vay arkadas bazılarınız nekdar psikopat cıktınız ya ben eşim beni böyle istemiyo sevmiyo falan mı dedim herkes konuyu istediği yere cekiyo yok böyle bişey

bi kadın olarak cilveli olmak zorunda değiliz bence . bu zamanda hayata erkeklerle eşit oranda katılım sağlayıp,çalışıyoruz,mücadele ediyoruz ki siz kaderin getirdikleriyle çok önceden başlamışsınız bu mücedeleye..bu koşturmacının yanında cilveli olmaya çalışmak yerine oldugumuz hali sevmek ve kabulllenmek en güzeli ve en rahatlatıcısı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…