Kadın Dediğin..

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
103
Vallahi bıktım artık şu lafı duymaktan. Kadın dedigin şöyle olur böyle olur. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor. Bayramda iki akrabaya gittim komplekse girdim. Ağzı olan konuşuyor. Kiloma takılmış vaziyette. Cnm sen kilo mu aldin lar havada uçuştu. Sana ne benim kilomdan ya. Sordum mu. Bu arada boyum 163 55 kiloyum. Normalde 52 53 bandında gezerken bir iki kilo aldım bu ay. Kaldı ki obez olsam bile bu kime laf etme hakkı verir ki.
Kadınların vücudu saçi makyaji kiyafeti hakkında ileri geri yorum yapan insanlardan tiksiniyorum.

Canım kilon gayet iyi ve ideal
Hamilelikte ve doğumdan sonra aldığım kiloları veremedim
Aynı laf olsun diye konuşan insanlar benim etrafımdada var bir sene olmadı daha doğum yapali

Can sıkıntısı ne yapsınlar boşver sen canım

Bayramda memleketten misafirimiz geldi kaç yıldır görmedik tabi,kuzenlerimiz vs... Bir hevesle karşılamaya çıktık daha kapıyı açtım,bir gördüm beş saniye geçmeden "aaa hemsreee ne olmuş sana böyle şişmişin resmen ayy amma kilo almışın" dedi ve diyen kişinin göbeği cam simidi gibi. Ki 174 boyum 64 kilom pek bir kilom da yok. Bir de tiksinç yaratıkmışım gibi bakarak söylemişti.

O insanlar yine kadinlar malesef uzucu ama gercek

Yeni doğum yaptım milletin iki lafından biri:
Sen kaç kilo aldın?
Baya kilo aldın sanırım değil mi?
Ee göbeğin kalmış, neden öyle olmuş?
Sende ödem mi var?
"Evet var gerizekalı çünkü yeni doğurdum"

Bu kadar fikirsiz insan kaynıyor ortalık, lohusa kadının moralini düşünen kim, varsa yoksa meraklarını gidersinler.
Ben de tiksiniyorum arkadaşım, kadın dediğinin kalçası şöyle olur, yok kadın dediğinin memintoları böyle olur filan diye konuşanın ağzına tuvalet terliğini direkt sokacaksın onu istiyorlar.

kıskanmışlardır seniii :))) boşver yahu takmaya değmez

çok iyiydi yaa

Kssiniyorlar napsinlar. Kendilerinin "kusurlarini" örtmek icin baskalarini eziyorlar. Böyle insanlara sende hmm seninde saclarin cok dökülmüs cok kirilmis gibi seyler demen lazim

bence boyuna göre kilon gayet ideal. ayıp yaptıkları. biraz kilo alayım hamile misin diyolar. yemek yiyerek kilo almak ayıp mı bayanlar ha ayıp mı

300 gram alsan lafını eden ama 10 kg versen asla sen çok zayiflamissin demeyen bir grup kadın var.. sevmiyorum onları..

Kilo mu aldın diyenlere "Yooo almadım" diyim. Boş gözlerle bakarlar suratiniza.. komik oluyor..

300 gram alsan lafını eden ama 10 kg versen asla sen çok zayiflamissin demeyen bir grup kadın var.. sevmiyorum onları..

Kilo mu aldın diyenlere "Yooo almadım" diyim. Boş gözlerle bakarlar suratiniza.. komik oluyor..
Ben 'yoo verdim' diyorum. Bu daha iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…