Kadın Dediğin..

Tam tersi bir durum oldu bende de.
Her gören sanki zafiyet geçiriyormuşum gibi gözünü belerterek cık cık abartmışsın, bu ne böyle aşırı zayıfsın deyip durdu.
Halbuki zayıf falan değilim, gayet ortalama bir vücut yapım var. Hatta bu yaz 1-2 kilo aldım bile.
Ama gıcık etmek için olacak ki her gittiğimiz yerde tatlı ye tatlı, sarma da ye azıcık kilo al deyip durdular.
Benim kilomdan başka konuşulacak bir şey yok herhalde dedim ben de.

Kesinlikle belirli bir güzellik ölçütü olamaz! Ama herkeste şöyle olacak, böyle olacak diye sınırlar var. Herkes birbirinden tamamen farklı! Ve insanın kendini o şekilde iyi hissetmesi yeterli, her kiloda olabilir, her saçı yapabilir, her makyajı yapabilir. Yeter ki kendisi mutlu olsun. Size ne oluyor! Herkes birbirinin kusurunu arıyor.
Yereceğinize bir kez de iltifat edin! Kendi huzursuzluklarını insanlardan çıkartıyorlar.

Canımm sen de azıcık kadın gibi ol..Kadın dediğin 90 60 90 olacak,altı da yok üstü de..
Belin ince,popon dışarda olacak..Saçların uzun,havalı olacaksın salına salına yürüyeceksin..
Böyle kadın olup,yurdum erkeğine de bakacaksın tabi ki..
Nedennnn,çünkü onlar her şeyin en iyisine layıklarrrr.

Şu yaşa geldim,gerçek kadın nasıl olur bilemedim hala..

Kadın milleti kıskanç kıskanç.
Bazen kadın olmasaydım diyorum öyleleri var ki offf saç yoldurur.
Erkekler öylemi yok. Ne kaşa ne saça ne göbeğe ne basene bakarlar.
Kanka nasılsın,
İyiyim kanka sen nasılsın.
Eyvallah broo. Aslansın.

sanki kendileri manken söyleyenlerin çoguda ya aynı kilodur yada sizden fazladır ama sizi görürler kendini deilde

Bir ara deli bir akrabam takmıştı bana kafayi. Her gordugunde 'aaa sen daha da zayiflamissin' diyordu. Ama hep bir 'daha ' vardi cümlelerinde.
Kadinin mantigina gore yok olmam gerekiyordu bir sure sonra.
Dogum yaptıktan sonraki ilk gorusmemizde de ' ayy gobegin kalmis senin ' dedi.
Yine yaranamadim abla sana deyince bir daha acmadi ağzını

ben Turkiye`ye geldigimdeki kadar kabir sorgusuna cekildigim zamanlari bilmiyorum.
ucaktan iniyorsun,pestil gibisin,heryerin zaten sismis..seni karsilayan akrabalarin ilk sorusu aaa sen kilo mu aldin
hosbulduk diyorum bende
kilonuzda gayet normal,hem kime ne ki isterseniz 10 kilo alin sizi baglar

Sizinle aynı boydayız, ben de şu an 52 kg civarındayım. Bugün alışverişe çıktım bel inceliğinden dolayı aldığım tüm kıyafetler 34 beden, bacaklardan dar tabii. Ya maksimum 36 beden oluyor insan o kiloda biliyorum. Öncelikle KİME NE. Ayrıca kilonuz NORMAL KİLO ARALIĞINDA. Geçenlerde bi tane densiz butik çalışanı elinde küçük beden yok diye "cınım sana ancak 40 ve üstü olur" dedi. Sen önce o koca totona bak diyecektim demedim nasıl pişmanım.
Bundan sonra siz de öyle yapın, senin de burnun yamulmuş sanki senin de toton büyümüş sarkmışsın sanki falan deyin çünkü kadının kadına yaptıklarından nefret geldi bana da.
Kendinizi üzmeyin böyle insanlardan uzak durun.

Bana da çok laf atılırdı zayıfım diye
kibarlığımdan cevap vermezdim
hele şimdi biri şansını denesin....gömerim

Hiç nasılsın iyimisin demezler. Direk daha bismillah oturur oturmaz sen cok kilo almışsın derler. Ama maşallah kendilerini görmezler. Bu bayram banada dediler. Diyenlerinde kiloları almış başını gidiyo. Siz hiç kendinizi görmüyosunuz dedim. İnsan bi nasılsınız der ya dedim. Cıt yok. Edepsizler bacım bunlar kıskançlar.

ah bu kadınlar.
En güzeli dışardan söylenen hiçbirşeyi kafaya takmamak, bunu başarabilirseniz söylenenleri duymazsınız, hiçbirimiz bir başkası için yaşamıyoruz

Evet hassasız bu konuda. Dünde hamilelikten dolayı sis oldugumu ben biliyorum birisi demis arkadaslardan iyice sismissin diye. Bende tepki vermedim de burda canlı taşıyorum bi zahmet olsun yani

Ne yazık ki kadinlar birbirinin canını yakmaya bayiliyorlar. Garip bir zevk veriyor galiba.
Geçen gün eşimle alışverişe çıktık bir mağazada çalışan bayan bana 40 beden kıyafetler getiriyor size bu olur diyor halbuki 1.70 boyunda 54 kiloyum 38 beden giyerim bazen de 36 beden. Kadını ikna edemiyorum basenlerden olmaz size diyoren son dayanamadim siz beni kendinizle karistirdiniz galiba gerçi size 42 beden de olmaz da neyse dedim... Haketti kadın aldı cevabini

benim de en muzdarip olduğum konu. 46 kiloyum. kilo alamıyorum.hep çok zayıfınlar bilmem biraz kilo al demeler. çocuk yap demeler. her meselede fıkrı olanlar... çok kötü bir durum gerçekten. ama ben bu insanlara karsı çözümümü buldum. gördüğüm ilk kusurlarını söylüyorum çok net bir şkilde. sonra bana bulaşmıyorlar :))))

55 kg olan bir insan böyle bir konuyu neden açar? Anlam veremedim.

Bencede kilolusunuz, 10 kg daha verin .

İçimin yağları eridi. Oh, ne iyi demişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…