Kadın Dediğin..

He de gec canim konussunlar.

Benim boyum 165 kilom 55 ama zayif gosteriyorum yada insanlar ne cok zayiflamissin kurumussun yine mi kilo verdin deyip durduklari icin kendimi hastalik derecesinde zayif goruyorum bazen.
Bazende bosver arzu agzi olan konusuyor diyorum.
Vesselam takilma bosver

Canim benide surekli zayifsin diye rahatsiz edici sekilde elestiriyorlar.

Senin taktigini denicem

Canim benide surekli zayifsin diye rahatsiz edici sekilde elestiriyorlar.

Senin taktigini denicem
kesinlikle dene. beim işime yaradı. konuşanlar sstu. konuşacaklar da cesaret edemiyo bana bulaşmak istemiyo galiba. azıcık çirkeflik yaptım mecburiyetten çünkü bıkmıştım

Bu tipler, kilo verince gelip ya sen biraz kilo mu aldin diyor
Benim basima gelmisti
8 kilo vermistim o ara, goren sok oluyor halime. Fesat bi arkadasim geldi ya canim sen biraz kilo mu aldin dedi
Gulmekten konusamamistim
O kadar aciz gorunuyorlar ki fesatliklariyla

Bence insanlara kızmayın. Ne yazık ki bizim toplumumuzda dış görünüşe yüklenen anlam haddinden fazladır. Kadınların birçoğu kendilerini dış görünüşle var ettiği için kendi takıntılarını size yansıtıyorlar. Bazen bende üzülüyorum. Keşke dış görünüş yerine kendimizi başka şeylerle var etsek, bedene yüklediğimiz anlamları ruha,bilime,zihinsel faaliyetlere yüklesek ne iyi olurdu...
Her dönem için ideal kadın safsataları ortalıkta gezer durur. Siz kendiniz olmaya devam edin.

Kilonuz gayet normal. Öyle dikkat çekecek çok kilolusun denecek bir kilo değil.
Muhtemelen kilosuyla problemi vardır o yüzden sana kilodan yürümüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…