- 15 Kasım 2024
- 80
- 42
- 3
- 28
- Konu Sahibi minikkminik
-
Benim doktorum erkekti. Daha önceki senelerde kadın doktorlara da gittim ama sanırım ben empatiden yoksun olanlara denk geldim. Doktorun kadını erkeği yoktur benim gözümde ama ben de bu bölümde kadın doktor tercih etmiyorum çünkü kendimi hiç rahat hissetmiyorum. Herkesin tercihi farklı yani siz kadın doktorda rahat edeceğinizi düşünüyorsanız neden saçma ve yersiz olsun ki, sonuç olarak muayene olacak olan sizsinizMerhaba herkese, kadin doğum doktorumun kadin olmasını istiyorum. Çok geleneksel bir insan değilim aslında ama ne bileyim rahat edemem gibi geliyor. Bi de erkek yani kadinlar daha empatik olur daha rahatlatır gibi bir düşüncem var. Saçma veya yersiz mi?
Hayır doktorların büyük çoğunluğu erkek. Bi de önerilenler de erkek. Bilmiyorum ya fikriniz nedir
Önerilenler erkek ise vardır bi bildikleri benim memlekette gittiğim Dr erkek yaşadığım şehirde gittiğim Dr erkek ikisi de mükemmel ötesi bidaha dogırsam yine giderımMerhaba herkese, kadin doğum doktorumun kadin olmasını istiyorum. Çok geleneksel bir insan değilim aslında ama ne bileyim rahat edemem gibi geliyor. Bi de erkek yani kadinlar daha empatik olur daha rahatlatır gibi bir düşüncem var. Saçma veya yersiz mi?
Hayır doktorların büyük çoğunluğu erkek. Bi de önerilenler de erkek. Bilmiyorum ya fikriniz nedir
Deli misiniz yoksa numara mı yapıyorsunuz?Tabiikide kadın olacak , başak bir seçeneğin ihtimali dahi olmamalı . Kadın doktor varken erkek doktor tercih edilmemeli .
Yok direkt yobaz diye yorumladım. Cahilliği hayırlı olsun. Ona göre ülkede kürtaj da yasaklanmalıymış. Aslında direkt arabistana gitse uğraşmasına gerek yokDeli misiniz yoksa numara mı yapıyorsunuz?
Yok asla olamaz onun kukusunu bir tek kocası gorebilirDoğumhaneye girdiğinizde içerde dünya kadar insan oluyor. En az 2si de erkekselin citak
"Kız çocuğu okumaz, kadın çalışmaz kötü yola düşer"in devamında eşlerine kadın doktor isteyen erkolar geldi aklımaDeli misiniz yoksa numara mı yapıyorsunuz?
Fetvalarini da alip gider misin? Dijinyorum yapmak yasak da (geri kalan yorumlarina bakip bunu soyluyorum)Tabiikide kadın olacak , başak bir seçeneğin ihtimali dahi olmamalı . Kadın doktor varken erkek doktor tercih edilmemeli .
Benim en sevdigim doktorum erkekti, sehir degistirmek zorunda kalinca degistirdim. Erkekler daha empatik oluyorMerhaba herkese, kadin doğum doktorumun kadin olmasını istiyorum. Çok geleneksel bir insan değilim aslında ama ne bileyim rahat edemem gibi geliyor. Bi de erkek yani kadinlar daha empatik olur daha rahatlatır gibi bir düşüncem var. Saçma veya yersiz mi?
7 yorumu var gordun mu yorumlariniFetvalarini da alip gider misin? Dijinyorum yapmak yasak da (geri kalan yorumlarina bakip bunu soyluyorum)
Evet maalesef biraz saçma ve yersiz. Erkek doktorlar afedersiniz öküzün trene baktığı gibi bakmıyor herkes işini yapıyor. Çekinme durumu hepimizde olur ben kadın doktora gittiğimde de çekiniyorum. Önceliğiniz doktorun tecrübesi hastaların memnuniyeti olmalı cinsiyet ayrımı değil. Yine de kendi tercihiniz tabiiMerhaba herkese, kadin doğum doktorumun kadin olmasını istiyorum. Çok geleneksel bir insan değilim aslında ama ne bileyim rahat edemem gibi geliyor. Bi de erkek yani kadinlar daha empatik olur daha rahatlatır gibi bir düşüncem var. Saçma veya yersiz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?