fizyoterapisti bosver bence. muayane olduysan ve cooook nadir olan ameliyatla alinmasi gereken bir hymenin varsa falan tabii dokror ama yoksa senin olayin kafada biten bir sey. su kkda binlerce kadin var bu sorunu yaşayan, cozenlerin neredeyse tamami psikolog ile çözdü, okuyoruz devamli.
vajina dedigin bir kas dokusudur. eger kendini sıkarsan kaskati olursun ve iliski yasayamazsin. sorun bu aslinda.
aslinda dunyanin geri kalan cogunlugunda bizim ulkedeki bu dert yok, millet lise mezuniyet partisinde araba arkasinda bitiriyor isi ama bizim ulkede genlerimize islemis bir travma var..sebebi de bilmiyorum, savas anisi anlatir gibi anlatilan gerdek anilarindan heralde. ya da ailelerin gostererek ya da icten ice yaptigi namus bekciligi, sanki oranin korunmasi gereken bir yer oldugu hissi falan. tonla sey var hepsi de psikolojik.
ben dunyada vajinusmus olacak son kisiydim. çünkü ergenken bile kizlar duyduklari sacma salak ilk gece kabusu hikayeleri anlatırken ben "amaan öyle olsa kim kızını evlendirsin güle oynaya" derdim, hayatimda da hic zara onem vermedim hatta ilk birlikte oldugum insana bile "sen ilksin" demedim ki yüzünde sacma bir gülümseme olur, rahatsiz olurum diye. ona ragmen gayet istekli ve hazirken kendimi kastim ve benzer sorunu yasadim. sonuna kadar hazirdim aslinda, ama olmayinca olmuyor..yani anliyorum sizi. sonra cooook sorguladim kendimi, kendimce bazi seyler buldum psikolojimin derinliklerinde, kendimce cozmeye calistim. hatta bir gün kesinlikle çözmeye niyet ettim, internetten cisedin doktorlarini falan arastirirken artik ne kadar hazirsam kendi kendine halloldu ve ne bir gram aci ne bir gram kan gördüm. çünkü beynimdeki blokajimi açmıştım.
sizin de tek çözümünüz var o da kendiniz kasmamak.
e bir sene ugrasmissiniz yapamamissiniz. bu saatten sonra gidecek tek yer psikolog.
bekledikce daha da büyür gözünüzde.
soz konusu tedaviyse bu dusunce sacma bir düşünce. hangi tedavi sana yuzde yuz vaadediyor? tupbebekte mesela defalarca deniyorsun belki tutar, sac ektiriyor erkekler bazilari gayet guzel olurken bazıları cim adama benziyor,
estetik yaptiriyorlar ayni doktora kimine yakisiyor, kimine yakismiyor. fitik ameliyati olan tanidiklarim var. biri ameliyat oldu simdi sakattan farksiz ne yapsa agrisi sizisi bitmez, arabada bir saat oturamaz bile. e baskasi var ameliyat oldu resmen genclesti. biri kokhucre ignesi vurdurmus bacaklarina, cok övdü diye akrabamiz da gitti ayni doktora bir faydasini goremedi... gibi gibi gibi yani hayatta neyin garantisi var ki doktorun olsun.
"ya olmazsa" diye düşünme
sorun paraysa sirf bu sey icin gir bir ise iki ay calis. asgari ucret bile alsan paradir yani, hem ilgi odagin degisir belki arkadas edinirsin falan iyi gelir.
ya olmazsa diye ertelemek sana bir sey kazandirmaz