Kadın doğumcu arkadaşımın yaptığı büyük hata

rumeysa3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.452
1.890
83
Ben bir ay önce kürtaj oldum. 16 haftalık ikizlerim karnımda öldü. Aile doatumuz ve benimde sevip saydığım bir kadın doğum uzmanı arkadaşım var. Daha çok özenerek kürtajımı ve tedavimi yapar diye hemen ona başvurdum. Kürtajımı yaptı. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde de herşey normal iyi dedi. Üzerinden bir ay geçti adet göremeyince sordum tekrar normaldir bekle adet görürsün dedi. Sonra akıntılarım başlayınca Ankarada başka bir hoca bulup ona muayeneye geldim ve sonuç plasenta parçaları hala rahim içinde duruyor ve enfeksiyona sebep olmuş. Bu enfeksiyonda ileriki dönemlerde tüplerde tıkanıklık ve kısırlığa sebep oluyomuş. O kadar sinirliyim ki. Bu doktor arkadaşımın annesine durumu anlattığımda ne varki isteyerek mi yapmış bişey olmaz dedi. Şimdi bu insanlar bizim sürekli görüştüğümüz aile dostumuz bunlara ne söylenir ne napılır gerçekten bilmiyorum ve çok sinirliyim

Bunu baska bir doktor yapsa direk mahkemeye vermistiniz ama arkadasiniz oldugu icin bir sey diyemiyorsunuz.Bunu dusunerek ameliyat olsaydiniz keske.Allah korusun daha kotu seyler olsaydi?

Cok yakinsaniz bir sey diyemezsin dilin varmaz ama bence yinede git kendisiyle gorus durumu.En azindan daha dikkatli olur

Nasıl görmeyecek ya, artık her yerde en son teknolojı de aletler var hadı o an gormedı muayene de nasıl gormez?
E sımdı senın bu yuzden bebegın olmazsa kım verecek bunun hesabını?
Bu böyle ayy içerde parça mı kalmış canım kusura bakma yha seklınde gecıstırebıleceklerı konu degıl kı?
Şikayette bulunurdum valla ben.
Affetmezdim

Birde bilerek yapsaydı lafa bakya ?

Yok yanlış iğneler yanlış ameliyatlar
Kolay şeylermi bu doktorların yüzünden kaç kişi hayatından oluyor.

Ben sineye çekmezdim cnm ama seni bilmiyorum üzüldüm ya

O tanıdık dıye 'daha dikkatli olmamış ' operasyonda ben tanıdık dıye şıkayetci olmayacak mıyım şikayet ederdim ben sağlık bu yaaa başka birşey değil

Canım bazen başına gelecek varsa istersen en gözde doktora git, geliyor. Benim ilk doğumumu yaptıran ve çok memnun olduğum çok da hastası olan ankarada sevilen ve bilinen biri olan doktorum 2. Gebeliğimde dış gebelik yaşadığımı anlayamadı. Düşün ki 1 ay boyuncagün aşırı kan tahlillerine ve haftada 1-2 kez yapılan muayeneye rağmen! Ne zaman ki kanamam arttı, çok şiddetli sancım oldu, dolayısıyla tüpün birini kaybettim; o zaman dış gebelik tanısı başka bir dr tarafından koyuldu. Ne ben gittim ailemin onca ısrarına rağmen başka bir doktora ne sağlık sektöründe çalışan ablamın " dış gebeliğe benziyor" ikazlarına aldırdım. Sonrası ameliyat ve bir tüpün alınışı. Şükürler olsun rabbime rahimde alınabilirdi ama olmadı. Yani diyeceğim şu ki, bazen olacağı varsa oluyor arkadaşım. Kimseyi suçlama. Bu hatayı sık yapan beceriksiz bir dr olsaydı zaten sen bunu duyardın. Sana denk gelmiş çünkü olacakmış. Ne kadar mahcup olmuştur kendisi bilir dr arkadaşın. Şimdiden sonrası önemli. Tedaviye odaklan. Kimseyi suçlayarak kendinidoldurma.

Sizede çok geçmiş olsun. Şikayetçi olmayı düşünmüyorum ama birdaha asla görüşmek istemiyorum.

Ben kızıyorum şikayet etmeyenlere

Onların yüzünden hağla böyle doktorlar var

Nedemek ya işinde çok dikkatli olacak doktor.

Birininde dediği gibi yarın birgün çocugun olmazsa kim verecek bunun hesabını ?

Bu arada tüp tıkanıklığı hemen belli olmuyor bence bir süre sonra hst çektirip kontrol edin Allah korusun kötü bisi olmasin

Sizede çok geçmiş olsun. Şikayetçi olmayı düşünmüyorum ama birdaha asla görüşmek istemiyorum.

O konuda haklısın tatlım, ne denir? Ben de o dr yeniden gitmeyi düşünmüyorum. Ama suçlayamıyorum da çünkü kasti birşey olmadığını çook iyi biliyorum. Çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. Allahım acil şifalar ve tez zamanda bunları unutturacak hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sana da bana da tüm evlat hasreti çekenlere de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…