Sizede çok geçmiş olsun. Şikayetçi olmayı düşünmüyorum ama birdaha asla görüşmek istemiyorum.Canım bazen başına gelecek varsa istersen en gözde doktora git, geliyor. Benim ilk doğumumu yaptıran ve çok memnun olduğum çok da hastası olan ankarada sevilen ve bilinen biri olan doktorum 2. Gebeliğimde dış gebelik yaşadığımı anlayamadı. Düşün ki 1 ay boyuncagün aşırı kan tahlillerine ve haftada 1-2 kez yapılan muayeneye rağmen! Ne zaman ki kanamam arttı, çok şiddetli sancım oldu, dolayısıyla tüpün birini kaybettim; o zaman dış gebelik tanısı başka bir dr tarafından koyuldu. Ne ben gittim ailemin onca ısrarına rağmen başka bir doktora ne sağlık sektöründe çalışan ablamın " dış gebeliğe benziyor" ikazlarına aldırdım. Sonrası ameliyat ve bir tüpün alınışı. Şükürler olsun rabbime rahimde alınabilirdi ama olmadı. Yani diyeceğim şu ki, bazen olacağı varsa oluyor arkadaşım. Kimseyi suçlama. Bu hatayı sık yapan beceriksiz bir dr olsaydı zaten sen bunu duyardın. Sana denk gelmiş çünkü olacakmış. Ne kadar mahcup olmuştur kendisi bilir dr arkadaşın. Şimdiden sonrası önemli. Tedaviye odaklan. Kimseyi suçlayarak kendinidoldurma.
Sizede çok geçmiş olsun. Şikayetçi olmayı düşünmüyorum ama birdaha asla görüşmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?