Kadın doğumcu arkadaşımın yaptığı büyük hata

Kısır olma riski var dedi demissiniz diger doktor. Ilk gittiginiz doktorun yaptigi hata sonucu. Kim oldugu umrumda olmazdi sikayet ederdim. Anne olmami engelleyecek kadar ihmalkarlik nasil yapabilir!

Kısır olma riski var dedi demissiniz diger doktor. Ilk gittiginiz doktorun yaptigi hata sonucu. Kim oldugu umrumda olmazdi sikayet ederdim. Anne olmami engelleyecek kadar ihmalkarlik nasil yapabilir!
Henüz tüplere bakılmadı haftaya bakılıcak. Dünkü küretajda baya parça olduğu söylendi. Eğer ki tüplerde tıkanıklık oluşmuşsa onu yasal cezaya bırakmam emin olun o kadar sinirliyim ki şuanda

Öncelikle çok geçmiş olsun. Tabiki bilerek yapmamıştır arkadaşın olsa da olmasa da Dur ben parça bırakayım enfeksiyon kapsın diyecek hali yok. Ortada ihmal var mı bu önemli. Ben de kürtaj oldum üstelik 6 haftalık büyüklüğünde idi cenin ama Benim de parça kaldı ve adetle birlikte attım. Parça kaldığını 10 gün sonra kontrole gittiğimde kürtajı yapan doktor söyledi.
Adetim ise 45 gün sonra geldi. Yani kadın doğumcu adet olmamana normal derken gerçekten normal olduğu için söylemiş sonuçta rahmi kazıyor endometriyum tabakasını tamamen almış oluyorlar. Beklenen adet tarihi daha geç oluyor.
Kürtaj sonrası antibiyotik vermedi mi? bana vermişti.

Istersen bacin olsun bu yeni hocadan bir rapor almalısınız, kürtaj sonrası pasta olduğuna ve gelecek tıkanıklık vs olabileceğine dair uzman görüşü. .ve kürtaj yaptırdığın yerden de buna dair belge al şu saatte şu Dr yapmıştır diye ve dava et bilerek mi bilmeyerek mi hakime anlatsın tabak kirmis sağlığın ile oynamış

Gecmıs olsn bencede sıkayet etmelısınız en azndan baskasının canını yakmasın.zaten bundan snra grusmek ıstemyrum demıssınız sıkayet de edın. Dktra da bu bı kupe olr bndan snra ısını savsaklamaz. Yanı ben anlamyrum kımse kımseye zrla dktrluk yaptrmyr ısıne gereken hassasıyetı gsteremeyecekler dktr olmsn snucta saglık sz knusu. Benmde annem kadn dgundan amelyat old hastane bı kadın vardı bır hafta ygun bakımda yatmıs enfeksıyn yuzunden dktru enfeksyn kaptrmıs parca alırken baska orgnlrı etkılenmıs neredeyse olyrms kadıncagz.

Kürtaj sonrası antibiyotik verdi. Hatta içim rahat etmedi onun verdiğinden daha geniş spektrumlu bir antibiyotik kullanmıştım. Adet olmadım dediğimde en azından gel bir bakalım diyebilirdi. Çok da önemsememiş yani.

Bence annesine degil kendisine söylemeliydiniz. Kimi anneler asla cocuklarının hatalarını kabul etmiyor, hatta cocuguna söylememistir bile dediklerinizi.

Doktor hatasi olası bir sey, malesef onlarin da özel hayatları kendi hastalıkları olabiliyor. Bile isteye yapmamıstır elbette, niye yapsın kendi basının yanacağını bilir o konumdaki doktor.

Bence doktorla yüzleşmeniz daha iyi olurdu.

Sizin muhatabiniz annesi olmamaliydi. Tabiki cocugunu savunur.O kisiyle gorusup yuzlesmeliydiniz. Olmadi sikayet etmelisiniz.

Annesinin saçma sapan yorumu ile karar verme diyorum ben sadece. Annesine anlatmak anlamsız bişey zaten kadın kendince çocuğunu korumuş saçmalamış.
Antibiyotik verdi ve kullandı isen enfeksiyon kapma ihtimali düşük geldi. Sadece parça kalmış olabilir mi? Belki de ikinci doktor ilkini karalamak adına söyledi. Birbirlerinin arkasından atıp tutan doktorlara ifrit oluyorum zaten.
Dediğim gibi bende de parça kaldı ve tekrar kürtaja gerek kalmadan rahim adet ile attı parçayı. Adetim gecikince ben de aradım doktoru gecikme olabilir normal dedi. Beni de çağırmadı kontrole.
Bu arada bhcg baktırdın mı hiç? Kürtajı yapan doktor takip yaptırman gerektiğini söyledi mi?
Acın büyük tabiki anlıyorum seni ama ortada ihmal varsa buna bir uzmanın karar vermesi gerekiyor.

. Dost ile ye ic ama alısveris yapma demisler ne guzel demisler. Cok gecmis olsun canım. Sen tanımadıgı.bir hastası olsaydın cok kolay bir sekilde icini dökup rahatlaysbilirdin ama aile dostunuz olunca nasıl davrsnmalısın sen dshs iyi bilirsn ama soylemelisin ki daha dikkatli olsun baskalarının canını da yakmasın

Doğal yollamı hamile kalmıştınız allahım bidaha böyle bi olay yaşatmasın allahım tüm isteyenlerin kucağnı doldursun inşallah

Sizin muhatabiniz annesi olmamaliydi. Tabiki cocugunu savunur.O kisiyle gorusup yuzlesmeliydiniz. Olmadi sikayet etmelisiniz.
Haklısınız ama ulaşılamıyorki o şahsa. Aradığımda cevap vermedi. Bende o sinirle annesini aradım. Şuanda da ankarada tedaviyle ilgileniyorum ancak

Bence hata sizde...ben doktora gitmeden en iyi doktorlari araştırır oyle giderim...ki bu çok hassas bi durum...siz nasıl sırf aile dostunuz diye ona gidebildiniz hayret...doktora gitceniz zaman girin kk'ya veya en iyihekim.coma ordan ogrenin en memnun kalinan doktorlari...tedbirsiz davrandiniz...

Çok çok geçmiş olsun.zor şeyler atlatmışsınız.inşallah bütün sonuçlarınız temiz çıkar. Burda çoğu kişi şikayet et demiş. Tabiki sizin kararınız. Ama birde diğer çerçeveden düşünün . Hekimlik marangozluk gibi 2 cm şurdan 3 cm burdan kes yapıştır bir iş değil. o an görememiş olabilir . Parçalar o dönemde görünmüyor da olabilir . Zaman'la kendini göstermiş olabilir.Öbür Dr abartmış da olabilir .
Benim doğumumda aneztesi Dru izindeydi sırf kardeşimin çok yakını olduğu için o geldi ameliyata.uyuşturdu. Komplikasyon oluştu nefes alamadım bir dolu sıkıntı. Adam mı suçlu hayır çünkü inanıyorum ki çok özendi. Olacağı vardı bünye meselesi.
Yeğenim çok iyi bir cerrah kendisinin tiroit sorunu oldu alınması gerekti.ameliyatına mesai arkadaşları ve çok iyi bir Prof girdi.yanlışlıkla kalsiyum modülünü de almışlar . Ömür boyu fazladan ilaç içicek. Şunu söyledi kendisi ameliyat esnadında heryer kırmızı kan olur.Anatomi atlaslarındaki gibi şu damarlar şu renk bu dokular bu renk olmuyor maalesef . Tabiki üzüldü . Sizde çok üzülmüşsünüz eminim. Ama burda suçlu olmayabilir kader denen bir faktörü unutmayalım .

Bilerek olmadığı iççin dr olarak irtibatını kes arkadas olarak kalablrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…