Henüz tüplere bakılmadı haftaya bakılıcak. Dünkü küretajda baya parça olduğu söylendi. Eğer ki tüplerde tıkanıklık oluşmuşsa onu yasal cezaya bırakmam emin olun o kadar sinirliyim ki şuandaKısır olma riski var dedi demissiniz diger doktor. Ilk gittiginiz doktorun yaptigi hata sonucu. Kim oldugu umrumda olmazdi sikayet ederdim. Anne olmami engelleyecek kadar ihmalkarlik nasil yapabilir!
Henüz tüplere bakılmadı haftaya bakılıcak. Dünkü küretajda baya parça olduğu söylendi. Eğer ki tüplerde tıkanıklık oluşmuşsa onu yasal cezaya bırakmam emin olun o kadar sinirliyim ki şuanda
ben bu insanlardan herşeyi beklerim. diğer doktorun gördüğü enfeksiyonu görmemiş mi?
:) kör mü ?
Kürtaj sonrası antibiyotik verdi. Hatta içim rahat etmedi onun verdiğinden daha geniş spektrumlu bir antibiyotik kullanmıştım. Adet olmadım dediğimde en azından gel bir bakalım diyebilirdi. Çok da önemsememiş yani.Öncelikle çok geçmiş olsun. Tabiki bilerek yapmamıştır arkadaşın olsa da olmasa da Dur ben parça bırakayım enfeksiyon kapsın diyecek hali yok. Ortada ihmal var mı bu önemli. Ben de kürtaj oldum üstelik 6 haftalık büyüklüğünde idi cenin ama Benim de parça kaldı ve adetle birlikte attım. Parça kaldığını 10 gün sonra kontrole gittiğimde kürtajı yapan doktor söyledi.
Adetim ise 45 gün sonra geldi. Yani kadın doğumcu adet olmamana normal derken gerçekten normal olduğu için söylemiş sonuçta rahmi kazıyor endometriyum tabakasını tamamen almış oluyorlar. Beklenen adet tarihi daha geç oluyor.
Kürtaj sonrası antibiyotik vermedi mi? bana vermişti.
Annesinin saçma sapan yorumu ile karar verme diyorum ben sadece. Annesine anlatmak anlamsız bişey zaten kadın kendince çocuğunu korumuş saçmalamış.Kürtaj sonrası antibiyotik verdi. Hatta içim rahat etmedi onun verdiğinden daha geniş spektrumlu bir antibiyotik kullanmıştım. Adet olmadım dediğimde en azından gel bir bakalım diyebilirdi. Çok da önemsememiş yani.
. Dost ile ye ic ama alısveris yapma demisler ne guzel demisler. Cok gecmis olsun canım. Sen tanımadıgı.bir hastası olsaydın cok kolay bir sekilde icini dökup rahatlaysbilirdin ama aile dostunuz olunca nasıl davrsnmalısın sen dshs iyi bilirsn ama soylemelisin ki daha dikkatli olsun baskalarının canını da yakmasınBen bir ay önce kürtaj oldum. 16 haftalık ikizlerim karnımda öldü. Aile doatumuz ve benimde sevip saydığım bir kadın doğum uzmanı arkadaşım var. Daha çok özenerek kürtajımı ve tedavimi yapar diye hemen ona başvurdum. Kürtajımı yaptı. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde de herşey normal iyi dedi. Üzerinden bir ay geçti adet göremeyince sordum tekrar normaldir bekle adet görürsün dedi. Sonra akıntılarım başlayınca Ankarada başka bir hoca bulup ona muayeneye geldim ve sonuç plasenta parçaları hala rahim içinde duruyor ve enfeksiyona sebep olmuş. Bu enfeksiyonda ileriki dönemlerde tüplerde tıkanıklık ve kısırlığa sebep oluyomuş. O kadar sinirliyim ki. Bu doktor arkadaşımın annesine durumu anlattığımda ne varki isteyerek mi yapmış bişey olmaz dedi. Şimdi bu insanlar bizim sürekli görüştüğümüz aile dostumuz bunlara ne söylenir ne napılır gerçekten bilmiyorum ve çok sinirliyim
Haklısınız ama ulaşılamıyorki o şahsa. Aradığımda cevap vermedi. Bende o sinirle annesini aradım. Şuanda da ankarada tedaviyle ilgileniyorum ancakSizin muhatabiniz annesi olmamaliydi. Tabiki cocugunu savunur.O kisiyle gorusup yuzlesmeliydiniz. Olmadi sikayet etmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?