Benim kızdığım da bu verilen cevap zaten. Bu kadar basitmi bu yaa. Mahcup olması gerekirken üste çıkmaya çalışıyo. Rahmetli babasının hatırı olmasa çok uğraşırdım. Ama Allaha havale ediyorum. Tedavimle ilgilenicem artık onlarlada bidaha görüşmüycez ailecekGörememiş olabilir bence ama annesinin verdiği cevap çok saçma.
Bu arada tüp tıkanıklığı hemen belli olmuyor bence bir süre sonra hst çektirip kontrol edin Allah korusun kötü bisi olmasin
Bende sağlık sektöründeyim. Maalesef şikayetçi olunsada ölüme yada sakatlığa sebep olmadığı müddetçe komplikasyon denilip konu kapatılıyor. Bu yüzden şahsın kendisini değil Çalıştığı hastaneyi direk bimere şikayet edicem bunun daha fazla yaptırımı olucaktır zira kendisi hastane yöneticisi ve hangi kanallarla bunu yapıcağımıda planlıyorumHangi doktor isteyerek hata yapıyor ki? İşi bu, yapmamalı.
Şikayetçi olmamamızı da ben garipsedim.
Eğer hatasının sonuçlarıyla yüzleştirmeyecekseniz orda burda konuşmayın bence.
Ailece görüşüyor olmanız işini savsakladığı gerçeğini değiştiriyor mu?
Başka doktor olsa ne yapardınız?
Ultrasonu tüm doktorlar iyi kullanamıyor. Bazı jinekologlar bu konuda çok başarılı. Başkalarının görmediklerini görüyorlar.Ultrasonda falan bakmadi mi nasil gormez... Umursamamis bence.
Kesinlikle yapıyorum da zaten. Bir de bulunduğum ildeki sağlık camiasında bu tarz şeyler çabuk duyuluyor.Arkadaşınız işinin ehli bir Dr değilmiş demekki ona göre reklamını yaparsınız artık etrafa
Kesinlikle yapıyorum da zaten. Bir de bulunduğum ildeki sağlık camiasında bu tarz şeyler çabuk duyuluyor.
Normal doğum sonrası kürete etmediler seni. Benimki normal doğum sonrası küretaj oldu16 haftalik kurtaj olmaz ki olmamali yani
ben 16 haftalik kaybimi normal dogumla aldirdim diyim oyle tahliye ettiler ya da sezeryan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?