Kadın doğumcu arkadaşımın yaptığı büyük hata

Görememiş olabilir bence ama annesinin verdiği cevap çok saçma.
Benim kızdığım da bu verilen cevap zaten. Bu kadar basitmi bu yaa. Mahcup olması gerekirken üste çıkmaya çalışıyo. Rahmetli babasının hatırı olmasa çok uğraşırdım. Ama Allaha havale ediyorum. Tedavimle ilgilenicem artık onlarlada bidaha görüşmüycez ailecek

Hangi doktor isteyerek hata yapıyor ki? İşi bu, yapmamalı.
Şikayetçi olmamamızı da ben garipsedim.
Eğer hatasının sonuçlarıyla yüzleştirmeyecekseniz orda burda konuşmayın bence.
Ailece görüşüyor olmanız işini savsakladığı gerçeğini değiştiriyor mu?
Başka doktor olsa ne yapardınız?

Yani bir de bile isteye yapsaydı.
Yani bazıları insan mı acaba diye sorasım geliyor.
Doktordan bahsediyoruz yani burda.
Muhasebeci, bakkal, bankacı filan değil.
İnsan hayatı söz konusu.
Kusura bakmayında siz de bir garipsiniz.
Neden şikayet etmeyeceksiniz ki?
Dostluk başka bu başka
Vefa da bir yere kadar.
Belki kadın sizin elinizden anne olma hakkını alacaktı...

Bende sağlık sektöründeyim. Maalesef şikayetçi olunsada ölüme yada sakatlığa sebep olmadığı müddetçe komplikasyon denilip konu kapatılıyor. Bu yüzden şahsın kendisini değil Çalıştığı hastaneyi direk bimere şikayet edicem bunun daha fazla yaptırımı olucaktır zira kendisi hastane yöneticisi ve hangi kanallarla bunu yapıcağımıda planlıyorum

Dost kazığı diye buna derler isteyerek yapmamak için yemin ediyorlar zaten bi de isteyerek yapsaydı.. olabildiğince yakınlarla bu tür ilişkilere girmemek lazım ama en çok onlara güveniyoruz işte niyeyse

Ultrasonda falan bakmadi mi nasil gormez... Umursamamis bence.

Annesi de saygısızmış. Yardımcı olacağına. A hemen görüşelim neden böyle oldu soralım diyebilirdi. En azında özür dilemeli. Ama işte kendisine laf getirmek istemez.

saglık en onemlı sey
hata kabul etmez
annesının dedıgınede bak bı de bılerek yapsaydı barı
bence mesafe koy derım

Kendisine neden hesap sormadın ki? Annesi cahilin tekiymiş demek ki.
Başka bir doktor rahatça görebildiyse bu onun işinde iyi olmadığını gösterir. Söyle işini iyi yapsın başkasının canı yanmasın.
Kaldı ki tanımadığın başka bir doktor olsaydı dava açardın büyük ihtimalle.

Ne yazık ki oluyor böyle şeyler, tabii ki de isteyerek yapmamıştır annesinin cevabı da bir tuhaf. Ama şöyle bence bu kadar sinirlenmeden önce ayrıntısını araştırın biraz ultrason kullanmada bir çok doktor hata yapıyor belki plasenta parçası çok zor görülüyordur ya da enfeksiyon sonradan oluşmuştur. Bazen cidden komplikasyonlar oluyor çünkü. Tanrı değil sonuçta insan. Hatasının neye bağlı olduğu önemli bence.

16 haftalik kurtaj olmaz ki olmamali yani
ben 16 haftalik kaybimi normal dogumla aldirdim diyim oyle tahliye ettiler ya da sezeryan .

Kesinlikle yapıyorum da zaten. Bir de bulunduğum ildeki sağlık camiasında bu tarz şeyler çabuk duyuluyor.

Çok geçmiş olsun. Bence arkadaşınızla işini özenli yapmaması konusunda yüzleşmelisiniz ki muhattabınız annesi değil bence direkt kendisi. Bir de sağlık camiasındasınız ve başınıza gelene bakın. Hangi ildesiniz bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…