- 29 Aralık 2015
- 748
- 1.522
- 113
Ya bilmiyorum tabiki bilerek yapilmaz ama doktorlukta isteneden oldu denilecek bi meslek degil. Ayricada ilerde bu arkadasiniz yuzunde dogal yollarla hamile kalamassaniz ne olacak. Cok zor bisey yani sizin en dogal hakkiniz onun kotu doktorlugu yuzunden elinizden alinmis oluyor ustelik saglikliyken ben olsam ona gidip seni bidaha gormek dahi istemiyorum ne bicim bi doktorsun falan derdim ama simdi tuzum kuru olarak konusuyorum bilemedim zorr bi durum. Insallah biyle bi durum olmaz allah sifa versin.Ben bir ay önce kürtaj oldum. 16 haftalık ikizlerim karnımda öldü. Aile doatumuz ve benimde sevip saydığım bir kadın doğum uzmanı arkadaşım var. Daha çok özenerek kürtajımı ve tedavimi yapar diye hemen ona başvurdum. Kürtajımı yaptı. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde de herşey normal iyi dedi. Üzerinden bir ay geçti adet göremeyince sordum tekrar normaldir bekle adet görürsün dedi. Sonra akıntılarım başlayınca Ankarada başka bir hoca bulup ona muayeneye geldim ve sonuç plasenta parçaları hala rahim içinde duruyor ve enfeksiyona sebep olmuş. Bu enfeksiyonda ileriki dönemlerde tüplerde tıkanıklık ve kısırlığa sebep oluyomuş. O kadar sinirliyim ki. Bu doktor arkadaşımın annesine durumu anlattığımda ne varki isteyerek mi yapmış bişey olmaz dedi. Şimdi bu insanlar bizim sürekli görüştüğümüz aile dostumuz bunlara ne söylenir ne napılır gerçekten bilmiyorum ve çok sinirliyim
Olayların nasıl geliştiğini burada ayrıntılı olarak yazamadım. Sizde bilmeden etmeden nekadar meraklısınız suçlamayaBence hata sizde...ben doktora gitmeden en iyi doktorlari araştırır oyle giderim...ki bu çok hassas bi durum...siz nasıl sırf aile dostunuz diye ona gidebildiniz hayret...doktora gitceniz zaman girin kk'ya veya en iyihekim.coma ordan ogrenin en memnun kalinan doktorlari...tedbirsiz davrandiniz...
Cok gecmis olsun. Peki kalan parcalari tekrar aldilarmi temizledilermi.Ben bir ay önce kürtaj oldum. 16 haftalık ikizlerim karnımda öldü. Aile doatumuz ve benimde sevip saydığım bir kadın doğum uzmanı arkadaşım var. Daha çok özenerek kürtajımı ve tedavimi yapar diye hemen ona başvurdum. Kürtajımı yaptı. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde de herşey normal iyi dedi. Üzerinden bir ay geçti adet göremeyince sordum tekrar normaldir bekle adet görürsün dedi. Sonra akıntılarım başlayınca Ankarada başka bir hoca bulup ona muayeneye geldim ve sonuç plasenta parçaları hala rahim içinde duruyor ve enfeksiyona sebep olmuş. Bu enfeksiyonda ileriki dönemlerde tüplerde tıkanıklık ve kısırlığa sebep oluyomuş. O kadar sinirliyim ki. Bu doktor arkadaşımın annesine durumu anlattığımda ne varki isteyerek mi yapmış bişey olmaz dedi. Şimdi bu insanlar bizim sürekli görüştüğümüz aile dostumuz bunlara ne söylenir ne napılır gerçekten bilmiyorum ve çok sinirliyim
Teşekkür ederim. Temizlediler ama hala o kadar öfkeliyim ki. Bütün gece uyumadım ya tüplerimde bir sorun oluşturduysa diye. Elimden bişeyde gelmiyor. Gidip şikayet etsem hiç bişey olmuycak o adi adama. Napıcağımı da kestiremiyorum. Üstelik ortak arkadaşlarımız (arkadaş sandığım yalakalar) dahi bilemiyoruz bişey diyemeyiz gibi umursamaz yorumlar yapıyor. Onunla ortak arkadaşlarımı da çıkardım hayatımdan. Bu kadar basit mi bu yaa ben mi abartıyorum. İnsanları anlayamıyorum. Gidip hepsini kendi elimle cezalandırmak istiyorum. Daha düne kadar şikayet etmemeyi düşünüyodum. Ama şimdi daha fazla nasıl canını yakarım diyorum benim canım yandı çünkü. O adamın doktorluktan atılmasını istiyorumCok gecmis olsun. Peki kalan parcalari tekrar aldilarmi temizledilermi.
Şikayet ederim ama şikayetin sonucunda ona bişey olmuycak biliyorum. Çok çok savunma istiycekler sonrada konu kapanıcak. Şuanda gidip onu kendi elimle cezalandırmak istiyorum.bunun sizi ölüme kadar götürebilecegini de unutmayın. eger başka bi doktora gitmeseydiniz farketmeyecektiniz. arkadaş sıfatında gitmediniz ona. güvendiğiniz bi kadın doğumcu olarak gittiniz. seni muayene ederken parasını eksiksiz aldıysa kontrolü de eksiksiz yapmalıydı. yeriniz de olsam şikayet ederdim siz şanslıymışsınız ki başka bi doktora gidip gerçek durumu ögrenmişsiniz.
Anliyamadim neden gidip soylemediniz oda yaptigi hatayi gorup farkina varirdi. Siz neden kendi kendinize sinir oluyosunuz .onada hesabini sormaniz lazimdi. Yaptigi hata sizi ileride cok buyuk bir sorunla karsi karsiya birakicakti nerdeyse. Bunu onunda bilmesi lazimdi. Size yapilan yapildi zaten ama baska haslarada kurtaji yaparken daha dikkatli olur belki. Bu yuzden kendisine ilk bastan soylemeliydiniz.Teşekkür ederim. Temizlediler ama hala o kadar öfkeliyim ki. Bütün gece uyumadım ya tüplerimde bir sorun oluşturduysa diye. Elimden bişeyde gelmiyor. Gidip şikayet etsem hiç bişey olmuycak o adi adama. Napıcağımı da kestiremiyorum. Üstelik ortak arkadaşlarımız (arkadaş sandığım yalakalar) dahi bilemiyoruz bişey diyemeyiz gibi umursamaz yorumlar yapıyor. Onunla ortak arkadaşlarımı da çıkardım hayatımdan. Bu kadar basit mi bu yaa ben mi abartıyorum. İnsanları anlayamıyorum. Gidip hepsini kendi elimle cezalandırmak istiyorum. Daha düne kadar şikayet etmemeyi düşünüyodum. Ama şimdi daha fazla nasıl canını yakarım diyorum benim canım yandı çünkü. O adamın doktorluktan atılmasını istiyorum
Ben ankaradayım şuanda o antepte. Ankaraya geldiğimde öğrendim durumu. Antebe döndüğümde durumu söylüycem ama o da tamam daha dikkatli olurum demiyecek heralde. Konuşma saçmasapan kavgaya dönüşecek. Yasal yollar desem bu sektördeyim biliyorum en fazla savunma isterler. Öfkemde buna zaten yaptığı yanına kar kalıcakAnliyamadim neden gidip soylemediniz oda yaptigi hatayi gorup farkina varirdi. Siz neden kendi kendinize sinir oluyosunuz .onada hesabini sormaniz lazimdi. Yaptigi hata sizi ileride cok buyuk bir sorunla karsi karsiya birakicakti nerdeyse. Bunu onunda bilmesi lazimdi. Size yapilan yapildi zaten ama baska haslarada kurtaji yaparken daha dikkatli olur belki. Bu yuzden kendisine ilk bastan soylemeliydiniz.
Nolurdu o enfeksiyon iyice yoğunlaşıp yayılırdı ve daha kötü şeyler olabilirdi. Bağımı lestim zaten. Şuanda suspus olmuşlar hepside sesleri çıkmıyo. En çok üzüldüğümde ortak arkadaşlarım dahi bilemiyoruz bişey diyemeyiz diyolar ve arayıpta nasıl oldun diye sormuyolar bile arada kalmamak için. Bu kadar basit yanibana ders oldu bu konu. neyse. konu sahibi ya başka doktora gitmeseydin nolurdu halin. o şahısla bağını kes
O kadar üzgünüm ki hemde çok öfkeliyim. Aynı şeyleri tekrar yaşadım. Allah en ağırından cezasını versin.Cnm inş hiç bir sorun yoktur ve olmaz Allaha havale et ozaman üzülme
Zaten daha kürtaj ın üzüntüsü geçmeden
Buda olmamış ya
İnş herşey gönlünce olur cnm benim
O kadar üzgünüm ki hemde çok öfkeliyim. Aynı şeyleri tekrar yaşadım. Allah en ağırından cezasını versin.
Sağlık bakanlığına elinde delillerle gidersen meslekten men edilmeye kadar gider bence kendin hiç uğraşma hakkını devlet arasın. eger dedigin gibi fazla ilgilenilmezse kendi aklındaki intikam fikrini hayata geçir.Şikayet ederim ama şikayetin sonucunda ona bişey olmuycak biliyorum. Çok çok savunma istiycekler sonrada konu kapanıcak. Şuanda gidip onu kendi elimle cezalandırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?