kadin erkek arasinda hep hak geciyo ve ben hazmedemiyorum bu durumu kabullenemiyorum yaa!

Annem doğuma bize geldi ama hastanede kalmadı

Eşim ben Bebek tutamam hiç tutmadım dediği anda bu ilki olur al bebeği dedim

Tutuş o tutuş

Hala onun peşinde kazık
Kadar oğlan

Ben bebeğim varken Üniversite okudum eşim destek oldu kpss çalıştım ama hiç olğumsuz gezmedim içimden gelmedi gelmiyor ben oğlumla gezmeyi seviyorum isteyen anneler babaya bırakıp çıksın kuaföre diye çıkın devamını getirin

Annem doğuma bize geldi ama hastanede kalmadı

Eşim ben Bebek tutamam hiç tutmadım dediği anda bu ilki olur al bebeği dedim

Tutuş o tutuş

Hala onun peşinde kazık
Kadar oğlan
Benim annem de hastaneye geldi :) ona gelsinler zaten :)
Kast ettigim anne geliyo kocayi eve yollayip hastanede kaliyor ya ben onu anlamiyorum
Yoksa benim annem de hastanede kaldigim iki gunde yanimdaydi , annem babam kardesim hepsi ordaydi ama gece bebege kocamla ikimiz baktik hatta bebek odaya geldiginde ilk benim kucagima verdiler sonra esim kapip sarilmisti bi saat indirmemisti kucagindan :)

Diyorum ya kadinlar yapiyor adamlari boyle , birisi benim yerime herseyi yapsa bende tembele baglar oh ne guzel hayat derim
Allah ayirmasin sizinkileri de :)

Hazmet hazmedeme lakin gamsız hayat
İyiler kötüler
Zenginler fakirler
Zalimler zulüm görenler
Hayatta ne eşit ki

Bazen hemcinslerimizden de kaynaklanıyor bu sorun.
En iyi ben bakarım kocam anlamaz,ay kocam beceremez tripleri yüzünden erkeklerin de işine geliyor, sorumluluktan pek rahat kaçabiliyorlar.

Kocaya gelince anlamaz beceremez derler... sanki kendileri analarindan bebek bakmayi bilerek dogdular.

ATa sözü olsun diye söylemedim zaten. Ana gibi yar olmaz yineliyorum

Sizin etrafinizda hep iyi anneler var olabilir ama bu tarz seylere cok kiziyorum. Anne diye biri illa iyi kutsal esi menendi bulunmaz ilan ediliyor ya...
Esi kilidi degistirdigi icin sokakta kalip baba evine siginan bebekli kadina "cocugunu babasina ver onu istemem" diyen anne var. Burda dun konusunu okuduk.
Ne demezsiniz hic ana gibi yar olmaz...

Ne güzel ifade etmişsiniz. Geçen gün belli yaşlara gelmiş bir grup kadınla bir arada bulunmak zorunda kaldım. Hepsinde dert, hepsinde bin türlü sorumluluk. Anneme diyorum ki bak anne görüyorsun dime evlenmek ve annelik matah bir şey mi baksana şu insanların haline. Diyor ki ne yapalım böyle gelmiş böyle gidecek. Sanki mecburuz. Bu kadınların bir tanesi günde iki farklı eve temizliğe gidiyormuş. Oğluna ev almak için. Bir diğeri henüz kırklı yaşlarda bile değil ama fiziksel olarak çökmüş. Başka bir tanesi yıllarca yokluk çekmiş. Yani bin bir türlü dert..

Annenizin bakis acisina sahip kadinlar oldugu surece zor degisir bu durum
Bu yuzden yine kadinlara is dusuyor , ben kizimi da oglumu da bu zihniyette yetistirmiyorum keske herkes bizim gibi olsa o zaman 20 sene sonra bu duzen degismis olurdu

Annenizin bakis acisina sahip kadinlar oldugu surece zor degisir bu durum
Bu yuzden yine kadinlara is dusuyor , ben kizimi da oglumu da bu zihniyette yetistirmiyorum keske herkes bizim gibi olsa o zaman 20 sene sonra bu duzen degismis olurdu
Evlenmeyen ve üremeyen kadın zavallı ve eksiktir. Onlara göre durum bu. Sizi takdir ediyorum. Çocuğunuzla güzel bir ömür dilerim.

+1

Suç biraz da kadınlarımızda ne yazık ki. "Aman o yapamaz beceremez dur ben yapayım şimdi o bakamaz edemez" diye diye erkekleri rahata alıştıran kadınlarımızda. Erkek diye insan değil mi yahu, tek başına yaşarken afedersiniz eşek gibi yapan adam evlenince mi yapamaz oldu?

Benim babam annem varken de yokken de yeri geldi mi yemek yapar, çamaşırını yıkar, ütüsünü kendi yapar (hatta annem pantolon ütüsünü iyi yapamıyor diye pantolonlarını hep kendi ütüler ehehe) Erkek arkadaşım keza öyle. Yani ev işi kadına aittir diye bir şey yok, bir evde iki kişi yaşıyorsa o evde iki kişinin de sorumluluğu vardır. Bunu gerekirse kafalarına vura vura anlatacaksınız. Yapacak bir şey yok.

Her şeye koşturmamak gerekiyor bence. Pazar kesinlikle kadın işi değil, erkek taşır kadın seçer pazarda; o da kadın isterse... karısını tek başına pazara yollayan adamları anlayamam...

Hemen yükünüzü azaltın çalışan insanın birde stresi var . Zararrın neresinden dönerrseniz kardır . Annenize gitmeye laf ediyor diye onu dinlemeyin .

Ya aslinda kafaya vurmaya da gerek yok boylelerin , evlenmemek tek care
Bana evlilik teklifi eden bi suru erkek arkadasim oldu hepsine de bastan soyledim sartlarimi , hayat musterek , ben annen gibi sacimi supurge etmem , yemek de yapacaksin utu de , kabul mu dedim hepsine .. zaten hepsinin yaklasimini tahmin ettigim icin verdikleri crvaplar sasirtmadi beni hic
Esimle de hic bu muhabete girmedim mesela , zaten yanliz yasiyordu her isini yapiyordu , kafa yapisini da biliyordum konusmaya bile gerek olmadi
Evlendikten sonra da dogal bir surec icerisinde gelisti bizdeki is bolumu
Ben yemek yaparken baktim o xamasirlari dolduruyo makinaya
Yada bu aksam ne yiyelim diye konusurken ben bi kurufasulye yapiyim deyip mutfaga giriyo
Bi beceremedigi utu var zaten onu bende beceremem evdeki yardimci yapiyor utuleri :)
Ama hic bunlari konusmadan evlenmeyi anlayamiyorum yada boyle okuzlere kor kutuk asik olmayi

Ne yazık ki hala bir yerlerde yardım etmenin küçük düşürücü olduğunu düşünen erkekler var hatta erkeğin eline bebek mi yakışır diyen kadınlar bile var.

Yapılabilecek tek şey kendi ailelerimizde tersini uygulayıp en azından bir nesil sonrasında bunu normal kılabilmek.Çünkü normal olan bu.O bebek sadece kadının değil.Bakım,sevgi konusunda babanın da üzerine düşeni yapması gerek.

Bu her kadın ve erkeğe göre değişir. Benim eşimin benim dahil olmadığım sosyal hayatı sadece iş yerinde arkadaşlarıyla öğle yemeği yemekten ve kahve içip muhabbet etmekten ibaret. Ki bazı zamanlar öğle araları da buluşuruz o zaman onları bırakır beni yemeğe çıkarır. Şu an üç aylığına yurtdışındayım, bir kaç kez arkadaşlarıyla dışarı çıktı çok sıkıldı, sonra benim kardeşimi çağırdı sinemaya gidelim diye. Onunla da tatmin olamadı her hafta en az bir kere senelerdir gittiği halde bıraktı ben dönene kadar. Bense zamanımın çoğunluğunu çalışarak geçirdim zaten ama bir aylığına yaz okuluna katıldım orada çok sosyaldim, sürekli dışarıdaydık arkadaşlarla. Hiç haksızlık oluyor bana demedi.
Kadın ve erkek olmaktan çok karakterle de alakalı.
Ülkemizde genelde sizi anlattığınız gibi oluyor ve bence de çok absürt kadınların direk sadece "anne" olması ve adamların ergen gibi arkadaşlarıyla ortamlardan ortamlara akmaya devam etmesi. Ama kadınlarımız kabulleniyor bu rolü. Bilemiyorum neden.
Bu arada o hep dışarıdayken siz bir kere çocuğu ona bırakıp dışarı çıktığınızda sizi arayıp gel diyen eşinize nasıl haddini bildiremediniz bilmiyorum.
Evet adil değil ama bu adaletsizliği kabullenip susarsanız hallolmasının bir yolu da yok. Devletin kanun çıkaracak hali yok ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…