kadin erkek arasinda hep hak geciyo ve ben hazmedemiyorum bu durumu kabullenemiyorum yaa!

Tekrar tekrar okunası bir başlık olmuş burası.
Hatta bdv'ye sabitlenmeli bence.
Çok doğru ve bircok sorunun temeline parmak basan tespitler var.
Buralarda insanın ufkunu genişleten kadınların olması büyük sans çoğu üye icin.
Kendi adima sarilasim geldi valla sizlere.

Ana var anacık var derler bizim büyüklerimiz. Ben ana diyorum. Biz ana olalım inş. Eşim bebeğimize hep baktı hala bakıyor gece sırayla uyanıyoruz altını sabahları bezliyor. İle gitmeden yıkar uyutur öyle gider mesela ben biraz daha uyurum bslki diye. Kızlarım tam bir baba aşığı. Babalarına baktığı gibi bi kere bana baksınlar isterdim meselA galiba ben eşim ve çocuklarımın muhabbetini kıskanıyorum

Ondan sonra bu adamlar neden anneci :))
Erkek değilim ama anneciyim. Bizde anneciyiz ama çaktırmıyoruz fazla. Erkekler çaktırdıkları için göze batıyor bence annemi kollarım yanına giderim haftanın 4 günü .her gün arar saatlerce konuşurum . Ama eşim çok çakmaz ustalıkla hallederim. Hergün konuştuğumu bilmez mesela. O evde yokken konuşurum. Ama o safım benim yanımda konuşuyor bende kısa kes Zaten hergün arıyorsun diyorum

Bir arkadaş var kurduğu düzene hasta oldum.
Ben anneysem o da baba diyor.
Eşi ile her şeyi bölüşmüş çocuğa ayırdıkları zamanı bile.

Mesela adam spor yaptı bir saat kendisi cocukla ilgilendi.
Sonra sıra sende deyip anne diye koşan çocuğu yavrum bak baban hadi git onunla oyna diye gönderiyor :)
Anayim ben ana moduna girmemek lazım sanırım.

Esim bi cok babaya gore ilgili, bana da yardimcidir.Beraber buyuttuk cocugumuzu.Yine de ben emzirmesini falan bekledim sanirim yoruldukca nankorluk edip bi yardim etmedin demisligim coktur

Olması gerekende bu zaten. Yaparken beraber, bakarken de beraber olmalı.

İş biraz kadında bitiyor. O bakamaz, o yediremez, o alt değiştiremez diyerek bebeklere kıyamıyoruz diye adamları uzaklaştıran da biziz. Onlar da neden sorumluluk alsınlar ki yapan varken.
Bir tek 10 dakika sevmeye iyiler. Sonra annesi bu durmuyor diye yine annenin kucağına atılıyor.

Babalara da çocuklara yapılan gibi seçenek! sunmak gerekiyor. Bebeğin altını mı değiştirirsin? uyutmak mı istersin? gibi. Çünkü çocuk gibiler. Ekibin parçası olmalılar.
Ayrıca yorulduğunuzu belli etmelisiniz. Ama şikayet eder gibi değil. 'Sen biraz bebeğe bak ben de kendim için bir şey yapsam çok mutlu olurum' gibi.

Bebeği 2 saat bırakıp dışarı çıkmak ölüm fermanı gibi gelmemeli anneye. Ehliyet kursu için direksiyon derslerine giderek başladım ben ilk bırakmalara. Süt ısıtıp içirmek, uyutmak, alt değiştirmek bir zaman sonra olay olmaktan çıkıyor. Şimdi 13 aylık tabi. Artık yanına katıp gönderiyorum Tatilde de hep beraberlerdi. Bundan sonra benim zamanım başlıyor.

Bir de açık açık 'çocuğa bakmak annenin görevi' diyen hödükler var. Onları direk kısırlaştırmalı işte.

Umarım o laftan sonra siz de bir şeyler demişsinizdir.
Lütfen bundan sonra o gezmeden geldiğinde siz de aynı suratı yapıp, aynı cümleyi kurun.

Artık birlikte bir yere gittiğimizde kızımın sorumluluğunu ona bırakıyorum. Ben de kendim geziyorum mağazaları. Artık arabam var kızımi bakicisina bırakıyorum. Sağolsun o da çok anlayışlı sen işini hallet gel ben bakarım diyor. Ben de biraz kafamı dağıtıyorum o ara.

O gitmek istediğinde ise lafımı esirgemiyorum merak etmeyin. bunu kendisine hatırlatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…