- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi cancanguness
-
Sizin gibiler yüzünden erkeklere gerek yok kadın neslini aşağı çekmek için..Sizin gibilerden yüz buluyorlar...Sen çalışmıyorsun değil mi?Oyüzden anlamıyorsun.Kolay geliyor herşey sana şimdi.yazik yazik valla ne diyim allah yardimciniz olsun ama dusunce saygi az
Ya. Tm hepiniz haklsiniz tm kardesim boyle devam ben cahilim cahilde kalayim olurBaşka bişeyden çıkmayın derken neyi kastettiniz?
Saptırılıyorsa anlatım şeklinizi değiştirin. Farklı cümlelerle anlatın. Neden pes ediyorsunuz. Ben merak ediyorum ne demek istediniz?Kardesim sizler catacak yer arıyornuz. Niye surekli soylediklerim saptirliyor allah emanet ne diyim
Q
ben kufur etmem etirmem simdi kac kisinize cevap yetistirecemm bilmiyorum duncemi dile getirmek niye size batiyor anlamiyorum bundan kimse artik bana cevap yazmasin allah sizi kurtarsin cehelleten cikcaz diye baska bi seyden cikmayinda neyse
Ben size cahilsiniz demedim.N
Ya. Tm hepiniz haklsiniz tm kardesim boyle devam ben cahilim cahilde kalayim olur
Benim iş arladaşlarım çevrem kk da kadınların çoğu belki.O konuları okudum.OLMAdı ortak hesap.O da izlemesi zor yani..Ayrı biriktirme masrafları ortak ödeme gibi adaletli bir sistem yok yok..Sonra vay efendim kimsede duymadım.Sen paracısın.Bunu diyen paracı oysaki.Allah aşkına kaç evli kadın üzerinden yapılmış bir genelleme bu, ben maaş kartımı eşime vermiyorum mesela diğer söylediklerinle de ilgim yok, verenlerde vermesin, demek ki ezik bir kadın, ezik kadın evde de olsa çalışsa da ezilir, bu defada akşama kadar evdesin ne yapıyosun kalk git bir de anamın evini temizle derler o tıynette kadında gider yapar
betimlediğin gibi kadınlar var mı evet var ama bu bir genelleme değil
Bi dunce attik kurtulamiyoruz ne bu mantikli konustugunuz sagolun kadina ne diyem bosa mi diyemlim anlamdimbizim arkadasa çözüm sunmamız gerekiyor arkadaşlar böyle tartışarak kalp kırmayalım
Benim iş arladaşlarım çevrem da kadınların çoğu belki.O konuları okudum.OLMAdı ortak hesap.O da izlemesi zor yani..Ayrı biriktirme masrafları ortak ödeme gibi adaletli bir sistem yok yok..Sonra a kimsede duymadım.
He demedin ama 13 kisi gibi sizde dersiniz hazir kartulmak icin demisken sizde sevininBen size cahilsiniz demedim.
Benim iş arladaşlarım çevrem da kadınların çoğu belki.O konuları okudum.OLMAdı ortak hesap.O da izlemesi zor yani..Ayrı biriktirme masrafları ortak ödeme gibi adaletli bir sistem yok yok..Sonra a kimsede duymadım.
He demedin ama 13 kisi gibi sizde dersiniz hazir kartulmak icin demisken sizde sevinin
Sorularıma cevap vermeyip ''he he '' modunda gezerseniz o kelimeyi siz söylersiniz kendinize ki söylediniz de. Ben merak ediyorum farklı cünlelerle anlatın diyorum hala ısrarla bana cahilsin deyin diyorsunuz. Ama bende ısrarla demeyeceğim.He demedin ama 13 kisi gibi sizde dersiniz hazir kartulmak icin demisken sizde sevinin
Sorularıma cevap vermeyip ''he he '' modunda gezerseniz o kelimeyi siz söylersiniz kendinize ki söylediniz de. Ben merak ediyorum farklı cünlelerle anlatın diyorum hala ısrarla bana cahilsin deyin diyorsunuz. Ama bende ısrarla demeyeceğim.
kadınlaşmakla ne ilgisi var yahu, sen doya doya yıka eşinin ayaklarını te Allahım, dışarda çalışan kadın erkekleşmediği gibi ev süpürdü diye de kadınlaşmaz bi erkek, ha senin kocandan şüphen vardır meyli vardır bilemem o sizin özeliniz
Ay sen nekadar büyük konuşuyorsun böyle yaa..Çok da önyargılısın.Basma kalıp düşünüyor at gözlüğüyle bakıyorsun.Açıkçası kadınları aşağı çekiyorsun.Sizin gibilerden yüz buluyor erkekler .Şu sözleriniz bir kalıptır zaten..Kendiniz gözleyin izleyin.Bir haksızlık olduğunu bulacaksınız akil düşünürseniz.He he tovbe tovbe siz boyle erkeklerinu üstüne cikin onlara baskı yapin neymis erkek kadin esit ben de para kazaniyom eger esine rahat vermeyecekseniz calismayain siz ozgur olun sizn hayatınız size hos benimki de bana ne mis erkek kadin esit kumarbazla sarhosuyla evlenseniz tabi gelecek derdine kapilirsiniz
Bunlar hep evlenmeden eşini tam tanımadan yapılan evlilikler yüzünden oluyor.Benim iş arladaşlarım çevrem da kadınların çoğu belki.O konuları okudum.OLMAdı ortak hesap.O da izlemesi zor yani..Ayrı biriktirme masrafları ortak ödeme gibi adaletli bir sistem yok yok..Sonra vay efendim kimsede duymadım.Sen paracısın.Bunu diyen paracı oysaki.
+1eski erkekler iyi olsaydı kadınlar bugün kızlarına aman kızım erkek eline bakma demezdi. biraz mantık ya.
bu toplum henüz kadının çalışmasına hayata karışmasına alışamadı yazdığın sorunların temeli bundan dolayıdır. yoksa kadın da dik duracak erkeğe ben de çalışıyorsam ev işleri ortak olacak diyecek.
ayrıca eskideki ekonomiyle bugünkü ekonomi bir mi?
hayat ne kadar pahalı her gün her şeye zam geliyor vergiler yükseldi vs. tabii geçim derdiniz yok sizin bol keseden konuşuyorsunuz bir de erkek gözünden bakın kendine zor bakarken bir anda birinin daha sorumluluğu üstüne çocuk olursa onun masrafı.. bu devirde kolay mı tek başına geçinmek?
ama siz kendinize koca değil masrafları yığacak enayi aradığınız için bunlar mühim değil..
kadınlar da bu konuda dikkatli olacak tabii. erkekler evde böyle şeyler görmeyince evlendiklerinde alışamıyorlar. onlara anlamsız geliyor ama kadın da dik duracak maaşının ve işinin hakkını verecek. bu bireysel bir meseledir sorun kadınların çalışmasında değil..
ne düşmanlar varmış çalışan kadına ya, her fırsatta bir ton laf. ne kıskanıyorlarmış iş sahibi kadını.
sizin çalışmaya bir tarafınız yemiyorsa biz ne yapalım?
çalışanlar bile evlenip tüyme derdinde. kolaycı toplum yapısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?