Kadın Erkek Eşit Olmasın Efendim

A
yazik yazik valla ne diyim allah yardimciniz olsun ama dusunce saygi az
Sizin gibiler yüzünden erkeklere gerek yok kadın neslini aşağı çekmek için..Sizin gibilerden yüz buluyorlar...Sen çalışmıyorsun değil mi?Oyüzden anlamıyorsun.Kolay geliyor herşey sana şimdi.

bizim arkadasa çözüm sunmamız gerekiyor arkadaşlar böyle tartışarak kalp kırmayalım

Q
ben kufur etmem etirmem simdi kac kisinize cevap yetistirecemm bilmiyorum duncemi dile getirmek niye size batiyor anlamiyorum bundan kimse artik bana cevap yazmasin allah sizi kurtarsin cehelleten cikcaz diye baska bi seyden cikmayinda neyse

dinimizde çarşaf yoktur 1.
din adına erkekler ev işine elini sürmez diyorsun külliyen yanlış 2.
dinimizin yaşandığı ülkeler işte bu tarz zihniyetler yüzünden geri kalmıştır 3.

cehaletten çıkacağız. başka şeyden çıkmamız gerekirse gene çıkacağız.
kuran'da ''atalarınızın dinine körü körüne inanmayın'' der. çağ ne gerektiriyorsa özümüzü kaybetmeden ona uymak zorundayız yoksa bugün suriye gibi afganistan gibi olur sürünür yarı-ölü oluruz.

Benim iş arladaşlarım çevrem kk da kadınların çoğu belki.O konuları okudum.OLMAdı ortak hesap.O da izlemesi zor yani..Ayrı biriktirme masrafları ortak ödeme gibi adaletli bir sistem yok yok..Sonra vay efendim kimsede duymadım.Sen paracısın.Bunu diyen paracı oysaki.

Son düzenleme:

var var merak etme.
dedim ya kadınlar bu konuda dik duracak erkekler de zamanla anlayacak.

evde görmedikleri için zorlarına gidiyor ama alışacaklar. ya seve seve ya... :))

valla canım amiyane olacak ama ben eşeğim diyene semer vuran çok olur, kadının çalışıp çalışmaması değil burda mesele, çalışmayan nice kadın var hükümet gibi, çalışıp maaşını bilmeyen de nice kadın var ceylan gibi ürkek, kadın hayatta kendini bir yere konumlandıramadıysa ona yapacak bişey yok, olması gereken şu devirde kadının erkeğin omuz omuza çalışması çoluğuna çocuğuna iyi bir gelecek sağlaması...maddi sorumluluk nasıl ortaksa ev işi vs de ortak olmalı, kendini bilen erkekler söylemeden yapıyo zaten, bu biraz da vicdani bir konu, konu sahibi hamile kocası bir işin ucundan tutmuyorsa vicdansız bir insandır nokta

He demedin ama 13 kisi gibi sizde dersiniz hazir kartulmak icin demisken sizde sevinin
Sorularıma cevap vermeyip ''he he '' modunda gezerseniz o kelimeyi siz söylersiniz kendinize ki söylediniz de. Ben merak ediyorum farklı cünlelerle anlatın diyorum hala ısrarla bana cahilsin deyin diyorsunuz. Ama bende ısrarla demeyeceğim.

ortaya bir yalan attı debeleniyo şimdi de

Erkek kadın eşit değildir. Denkdir. Benim bildiğim inandığım bu. Ama erkek derken müsveddelerini demiyorum. Aile olmanın bilincinde sorumluluklarını madalya gıbı tasıyabılen altında ezilmeyen. Adam gıbı adamlardan bahsedıyorum

Bende calısıyorum eşim ev işini bana dayatmaz yemegıde. Ama ben seve seve yapıyorum çogu kez. Fınans ıslerını cok akıllı yurutur saygı duyarım. Aılesıylr dengeyı cok ıyı kurar saygı duyarım. İşterindr önce sayılır bazıları hatta sever. Saygı duyarımm o sorumluluklarını ve bizi oglumu ve bizi çok iyi taşır.
Bende onları agırlamak ısterım zaten ıcımden gelıyor kadınım en nıhayetınde. :)
Benı hayat mucadelemde ve kısısel gelısımımde onemlı sekılde destekler motıve eder. İşte dediğim gibi boyle.

Ay sen nekadar büyük konuşuyorsun böyle yaa..Çok da önyargılısın.Basma kalıp düşünüyor at gözlüğüyle bakıyorsun.Açıkçası kadınları aşağı çekiyorsun.Sizin gibilerden yüz buluyor erkekler .Şu sözleriniz bir kalıptır zaten..Kendiniz gözleyin izleyin.Bir haksızlık olduğunu bulacaksınız akil düşünürseniz.

Bunlar hep evlenmeden eşini tam tanımadan yapılan evlilikler yüzünden oluyor.
İş kadınlarda bitiyor, duruşunu daha baştan belli edeceksin ki adam maaş kartını almayı sana bu teklif bile edemesin.
Ama şu var karşılıklı maddiyat olarak güvenmediğin biriyle evlilik olmaz zaten illa ortak hesap olacak gibi de düşünülmemeli gerçekten güveniyorsan.
Biz birikimi şuan benim hesabımda yapıyoruz mesela daha önce eşimin hesabında yapıyorduk, şartlara göre değişiyor, aramızda sorun olmuyor böyle şeyler.

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…