Ben de sizin gibi düşünüyorum. Rüşvetle falan alabilinir mi? Bu konuda deneyimi olan var mı acaba diye konuyu açtım.Bu devirde kaldi mi boyle seyler ya
Bence rusvetle vs akli yerinde raporu alinir turkiyede , neler neler oluyor o da halledilir
Bence cocuklari vesayet davasi acsin
Miras ne ise tum kardeslerin hakki var , sinir oluyorum boyle seylere
Berrak düşünemiyor işte. Baskı altında ve psikiyatrist akli melekleri yerinde değil demiş.Mahkeme kararı dışında yapabileceğiniz tek şey babaanneyi ikna etmek. Mal onun, kendisi karar verir hala berrak düşünebiliyorsa.
O zaman mahkemeye gidip vasiligini alicak çocuklarından biriBerrak düşünemiyor işte. Baskı altında ve psikiyatrist akli melekleri yerinde değil demiş.
Bariz akil sagligi konusunda deneyimim yok ancak rusvetle baska konularda saglik raporu alindigini biliyorum yakinenBen de sizin gibi düşünüyorum. Rüşvetle falan alabilinir mi? Bu konuda deneyimi olan var mı acaba diye konuyu açtım.
Erkekler kendi arasında bölüşmek istiyor. Kadınlar hakkından feragat etsin istiyor.miras herkesin hakkını gözeterek mi paylaşılacak yoksa sadece erkekler mi alacak?
Berrak düşünemiyor işte. Baskı altında ve psikiyatrist akli melekleri yerinde değil demiş.
Ben de sinir oluyorum böyle şeylere. Maalesef kadınlar kendi kendini değersizleşitiriyor. Halbuki hakkımı sana neden vereyim, herkes hakkını alsın diyebilirler ama hepsi paşa paşa imza vermeye gidiyor. Bir de benden babaannem için sahte rapor alıp suçlarına ortak olup, işlerini kolaylaştırmamı bekliyorlar.Nasıl düşünülebiliyor böyle şeyler. Aklım almıyor. Kadın bir evden diğerine aktarılan mutfak eşyası. Resmen insan ve evlat olarak görülmüyor.
kusura bakmayın sert konuştum bu benim hassas olduğum bir konu.
size nasıl yardımcı olurum onu da bilemiyorum. Ne desek dinlemeyecekler. Hele de işin ucunda para olunca iyice işler çirkinleşiyor. Yazık bu kadınlara. Babaanneniz etki altında yılların etkisi hem de. Umarım size ikna olur.
yapılabilirliğini sorgulamıyorum hanımefendi, tabi ki girişmem. dikkatli okursanız anlarsınız?Baskalarini suclamak kolay,
siz burada ben bu islere girismem deyip size onerilen teklifi neden tamamen reddetmiyorsunuz da yapilabilirligini soruyorsunuz ben anlamadim acikcasi.
Onun disinda babaanneniz zaten haksiz, nasil diger kiz kardeslerini de ikna etti ki.
yani kadınlar da akıllarını kullansın vermesinler madem.Erkekler kendi arasında bölüşmek istiyor. Kadınlar hakkından feragat etsin istiyor.
Yo bu olabilir. Psikologa gidenler bile gerçek delilerin delirttigi hastalardir derler.yani gulmek istemiyorum ama akli yerinde degil raporu alan babaanne akli yerinde raporu alan iki kardesi mirastan vazgecirmis bence bu raporda bir hata var...kardeslere cok sasirdim.
rusvetle her turlu rapor alinir bu arada.
Yo bu olabilir. Psikologa gidenler bile gerçek delilerin delirttigi hastalardir derler.
Rapor gerçektir
Bazı raporlar hatalı olabiliyor belki hatali olduğunu düşündünüz diye yazdım.farkindayim raporun gercek oldugunun minik bir ironiydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?