Kadın-erkek eşitsizliği

Bazı raporlar hatalı olabiliyor belki hatali olduğunu düşündünüz diye yazdım.
Teyze çok fena isletmis diğer teyzeleri Y

Babaannem beni başka doktora götürsün demiş benim için, aklı yerinde raporu almak istiyormuş.

Babaannem beni başka doktora götürsün demiş benim için, aklı yerinde raporu almak istiyormuş.
İster tabi neden istemesin kim inanmak ister akli dengesi yerinde değil olayına.
Bir insan neden mirasından gecer ya erkekler altindan mı bence hiç karışmayın konuya.
Teyze de hepinizi manipüle edecek tip var gibi valla

İster tabi neden istemesin kim inanmak ister akli dengesi yerinde değil olayına.
Bir insan neden mirasından gecer ya erkekler altindan mı bence hiç karışmayın konuya.
Teyze de hepinizi manipüle edecek tip var gibi valla

Konuya karışmak istemiyorum ama babaannemin mevcut durumunu kötüye kullanmalarını da istemiyorum. Zaten akli dengesi yerinde olan bir insan neden kendi hakkından vazgeçer ki?

Konuya karışmak istemiyorum ama babaannemin mevcut durumunu kötüye kullanmalarını da istemiyorum. Zaten akli dengesi yerinde olan bir insan neden kendi hakkından vazgeçer ki?
A tabiki ona müdahale edin bu konuda zaten hak iddaa edemezler. Rüşvetle alabilirler ama bu raporu siz diğer raporu alın bir nusha kopyalatin kötü siz cikarsiniz ama bu yaptıkları çok çirkin davranis erkeklerin. Böyle ayrim mi olur

Raporun kopyasını istedim onlardan. Aklı dengesi yerinde değildir diye yazılmış mı rapora diye bakacağım. Yazıyorsa delil niteliğini taşır. Mevcut rapor sisteme girmiyor mu? Başka bir dr bu rapora rağmen aklı yerinde raporu verebilir mi? Bunları merak ediyorum.

Saçmalık babanneler kendi çocuklarını sevmiyor mu .
Ne kadar ayıp .
Sen ver hakkını diye birde uğraşmışlar

Berrak düşünemiyor işte. Baskı altında ve psikiyatrist akli melekleri yerinde değil demiş.
Hazır elinizde bir koz var, çocukları da dava açsın işte. Bizim 80 yaşında annemiz manipule ediliyor, ilk çıkan rapor bu...hala neticeyi değiştirme çabasındalar. Yaşlı annemiz vazgeçse bile biz hakkımızdan vazgeçmiyoruz diyin. Bir avuka danıştınız mı?

Hayır diğer kadınların evlatları niye ses çıkarmıyor ki? Onlarla da konuşun. Bu bahsettiğiniz miras bölüşülünce pul olacak bişey mi ki?

Alabilirler sanırım ama tam bilgim yok normalde heyet vermeli bunu diye düşünüyorum.
Ya da iki farklı rapor sonucu heyet isteyebilirsiniz.
Ama yeter ki ilk rapor kanit olarak yanınızda olsun. Sancılı süreç olabilir erkekler akbaba gibi çökmüş maşallah

Diğer kadınlardan bir tanesinin evlatları karşı çıkmış ama yıllardır erkek kardeşler kadınları ikna etme çabasında. İki kız kardeş zaten vermek istememiş babaannem onları ikna etmiş.

Almayın

Sağlıkçısınz
Bunun eşitsizlik olduğunu da Görüyorsunuz.

Erkek sevici olduğundan? 80 yaşında zaten bir ayağım çukurda bana gerek yok, erkek kardeşlerim yesin parayı dediğinden.

Heyet vermiş raporu biz belki sonucu sağlamlaştırmak adına bir heyete daha sokabiliriz babaannemi.

Ama 7 tane evladı var babaannemin.
Demekki kardeşlerini evlatlarından da üstün tutuyor.

Hayır kafayı gerçekten sıyırmış olsa, kadındaki ikna kabiliyeti bu kadar iyi olmazdı. Anlamadığı bir konuda başka doktordan akıllı iyidir raporu alın bana diye ısrar etmezdi.

İş işten geçmeden bir avukata danışın bence.

Bilmiyorum. Dr akli dengesi yerinde değil demiş erkek kardeşlerine. Hatta onlar yerinde olduğu konusunda rapor verin diye doktoru zorlamış. Dr yerinde değil, o şekilde rapor veremem demiş. Avukata danıştım. Dava açın, vasi atanması talebinde bulunun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…