- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın anlattığına göre Eski eşi hamile kalmış ondan hemen evlenip sonra 1 yık geçince boşanmış lar. Adam bir de aşırı kıskanç. Arkadaşıma işkence yapıyor resmen. Erkek arkadaş olamaz,her gittiği yeri rapor verecek,kıyafetleri kapalı olacak. Daha birsürü şeyler ama arkadaşım da bu adama âşık hayret
diğer konularda bişey diyemem ama yaş konusunda takıntı yapmamalı. Peygamber Efendimiz bile 15 yaş kucukmusSelamlar herkese.. Kızlar çok yakın bir arkadaşım aşığım diyerek evlenme kararı almış ve gerçekten üzüldüm. Sizlerin de fikrini almak istedim.
Kadın yani arkadaşım 40 yasinda avukat. Daha önce hiç evlenme mis çok iyi bir işi olan çokta güzel bir kadın. Es adayı ise 32 yaşında, lise terk,is açısından da serbest çalışan biri. Ve adamın bir oğlu var beş yıl önce boşanmış. Sizce yaş, kariyer farkı çocuk falan sorun yaşanır mi? Arkadaşım ailesini trafik kazasında kaybetti bir boşlukta diye mi böyle bilemiyorum.. Üzülme sinden korkuyorum. Lütfen siz de fikirlerinizi belirtin çok sıkıldım başkalarının da düşüncelerini merak ediyorum.
Selamlar herkese.. Kızlar çok yakın bir arkadaşım aşığım diyerek evlenme kararı almış ve gerçekten üzüldüm. Sizlerin de fikrini almak istedim.
Kadın yani arkadaşım 40 yasinda avukat. Daha önce hiç evlenme mis çok iyi bir işi olan çokta güzel bir kadın. Es adayı ise 32 yaşında, lise terk,is açısından da serbest çalışan biri. Ve adamın bir oğlu var beş yıl önce boşanmış. Sizce yaş, kariyer farkı çocuk falan sorun yaşanır mi? Arkadaşım ailesini trafik kazasında kaybetti bir boşlukta diye mi böyle bilemiyorum.. Üzülme sinden korkuyorum. Lütfen siz de fikirlerinizi belirtin çok sıkıldım başkalarının da düşüncelerini merak ediyorum.
Size mutluluklar dilerim☺ Çıtır eşi kapmissiniz çok mutlu olun☺Selam... ben eşimden 12 yaş büyüğüm :)) 6 yıl oldu evleneli ne kendisinden ne de ailesinden bugüne kadar herhangi bir olumsuzluk yaşamadım... vede çok mutluyum
tabi bunlar kıstas değil, aslında yaşın bir önemide yok , bence önemli olan ruh yapısı ve kendine güven... ben kendimi büyük olarak görüp kompleks yapmıyorum, yapsam karşı tarafta hisseder ve sorun çıkabilir:))
her şey boş ve tamamen toplumsal yargılar aslında.... saygı ve sevgi olduktan sonra gerisi inanın boşBirden çok handikap var. Yaş, eğitim, birinin bekar, diğerinin çocuklu olması.. Sevgi ve anlaşma da bir yere kadar. Biri aşılsa diğeri çıkacak karşısına. Olmaz değil olabilir elbet. Ama olursa bunun adı evlilik değil mucize olur.