Kadın erkekten 8 yaş büyükse evlilikte sorun olur mu?

Yas konusunu atlasak kariyer konusu var.
Kariyeri atlasak cocuk konusu var.
Heleki o cocuk babada kalicaksa.

Ayrica eski karisindan neden bosanmis bu adam? Buda arartirilmasi gerek.
Adamin dilinden degil baskalarindan dinlenilmesi lazim.

Adamın anlattığına göre Eski eşi hamile kalmış ondan hemen evlenip sonra 1 yık geçince boşanmış lar. Adam bir de aşırı kıskanç. Arkadaşıma işkence yapıyor resmen. Erkek arkadaş olamaz,her gittiği yeri rapor verecek,kıyafetleri kapalı olacak. Daha birsürü şeyler ama arkadaşım da bu adama âşık hayret

Adamın anlattığına göre Eski eşi hamile kalmış ondan hemen evlenip sonra 1 yık geçince boşanmış lar. Adam bir de aşırı kıskanç. Arkadaşıma işkence yapıyor resmen. Erkek arkadaş olamaz,her gittiği yeri rapor verecek,kıyafetleri kapalı olacak. Daha birsürü şeyler ama arkadaşım da bu adama âşık hayret

Al sana bi sorun daha.
Bu kadin avukatken nasil olucakmis erkeklerle gorusmemek anlasin hele.

1 2 degil baya baya 8 yas ve 40 yas bir sinir acikcasi. Erkek genc kadinlara kayacak bir sure sonra arkadasiniz da kirismaya baslayinca bu iliski biter. Dengi bile degil avukat nerdeee serbest calisan lise terk dul bir adam nerdee. İste bunlar hep bosluk.

Kişilerin karşılıklı anlaşmalarına bağlı bir durum bende eşimden 9 yaş büyüğüm 8 yıldır evliyiz daha bir gün yaş farkı sorunumuz olmadı.Benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği.Çocuk konusuda aynı benim iki çocuğum var eşime yeri geldiğinde babalarına anlatamadıklarını anlatırlar dertleşirler.Benim mutlu olduğumu gördüklerinde çocuklarımda ailemde benden daha mutlu oluyor.Önemli olan eşlerin birbirine saygı ve sevgisi birbirlerine her anlamda sahip çıkması.Her evlilikte olduğu gibi saygıyı kaybederlerse sevginin hiç bir önemi kalmaz ve o evlilikten mutlu bir son beklenmez.
Para mal mülk için evlilik yapılıyorsa bir gün mutlaka çatırdamalar yaşanır.

kadin buyukse sorun olmaz da adamda anlattiginiz kadariyla is yok..
kendini atese atiyor arkadasiniz :KK43:

Di
Selamlar herkese.. Kızlar çok yakın bir arkadaşım aşığım diyerek evlenme kararı almış ve gerçekten üzüldüm. Sizlerin de fikrini almak istedim.
Kadın yani arkadaşım 40 yasinda avukat. Daha önce hiç evlenme mis çok iyi bir işi olan çokta güzel bir kadın. Es adayı ise 32 yaşında, lise terk,is açısından da serbest çalışan biri. Ve adamın bir oğlu var beş yıl önce boşanmış. Sizce yaş, kariyer farkı çocuk falan sorun yaşanır mi? Arkadaşım ailesini trafik kazasında kaybetti bir boşlukta diye mi böyle bilemiyorum.. Üzülme sinden korkuyorum. Lütfen siz de fikirlerinizi belirtin çok sıkıldım başkalarının da düşüncelerini merak ediyorum.
diğer konularda bişey diyemem ama yaş konusunda takıntı yapmamalı. Peygamber Efendimiz bile 15 yaş kucukmus

Yaş değilde karakter ve kişiliğin oturmuşluğu , hayata bakış açısı v.s daha önemli.

Eşim benden 2 yaş küçük. Hiçbir zaman olumsuz bir durum yaşatmadı bu bize. Hatta unutuyorum bile bu durumu ben.

O daha olgun , daha sağlam bir duruşu var , daha mantıklı , beni organize etmesini iyi biliyor.

Yani yaştan önce sağlıklı bir ilişki kurabilecek karakter ve bakışa sahip misiniz bu önemli.

Birçok kişi aldatma yönünden bakıyor konuya yaş farkı olmayanlarda aldatan yokmu var görüyoruz duyuyoruz okuyoruzda burda eğer karşınızdakinin kişiliği karakteri öyleyse ne erkeğin büyük olması ne küçük olması durumu değiştirmez.Kimse evlendiği kişinin karakterini değiştiremiyor.Kesinlikle aldatmaz sözünü hiç kimse için kullanamayız genelleyemeyizde bir söz var ummadık taş baş yarar eşlerde böyledir.Yapmaz dediğin yapıyor olabilir yapıyor dediğin kişide asla yapmamışta olabilir.Kısaca bu eğilim kişilik ve karakterle alakalıdır.Yaşamadan bazı şeyler bilinmez.

Arkadaşım ailesini trafik kazasında kaybetti tüm ailesini. Ve mutlu olmasını çok istiyoruz. Ancak erkeklerle konuşmak yasak diyen bir adamla bir avukat nasıl yaşar ki. Cok başarılı bir avukat ve aşktan gözü kör olmuş önce eşim diyor hayretler içindeyim. Adamın annesi de 8 yas çok demiş sanki oğlu sütten çıkma ak kaşık

Ben 32, eşim 40 yaşında. Aynı duruyoruz, tahminimce bi süre sonra onların yaş farkı daha da açılır,kadınlar erken çöküyor maalesef:( yanlış bi karar bence

Kızlar aranızda böyle sekiz on yaş büyük olan mutlu olan var mı? Yada kendisi üniversite mezunu eşi ilkokul mezunu mutlu ilişkiler var mı?

Selamlar herkese.. Kızlar çok yakın bir arkadaşım aşığım diyerek evlenme kararı almış ve gerçekten üzüldüm. Sizlerin de fikrini almak istedim.
Kadın yani arkadaşım 40 yasinda avukat. Daha önce hiç evlenme mis çok iyi bir işi olan çokta güzel bir kadın. Es adayı ise 32 yaşında, lise terk,is açısından da serbest çalışan biri. Ve adamın bir oğlu var beş yıl önce boşanmış. Sizce yaş, kariyer farkı çocuk falan sorun yaşanır mi? Arkadaşım ailesini trafik kazasında kaybetti bir boşlukta diye mi böyle bilemiyorum.. Üzülme sinden korkuyorum. Lütfen siz de fikirlerinizi belirtin çok sıkıldım başkalarının da düşüncelerini merak ediyorum.

Selam... ben eşimden 12 yaş büyüğüm :)) 6 yıl oldu evleneli ne kendisinden ne de ailesinden bugüne kadar herhangi bir olumsuzluk yaşamadım... vede çok mutluyum
tabi bunlar kıstas değil, aslında yaşın bir önemide yok , bence önemli olan ruh yapısı ve kendine güven... ben kendimi büyük olarak görüp kompleks yapmıyorum, yapsam karşı tarafta hisseder ve sorun çıkabilir:))

Selam... ben eşimden 12 yaş büyüğüm :)) 6 yıl oldu evleneli ne kendisinden ne de ailesinden bugüne kadar herhangi bir olumsuzluk yaşamadım... vede çok mutluyum
tabi bunlar kıstas değil, aslında yaşın bir önemide yok , bence önemli olan ruh yapısı ve kendine güven... ben kendimi büyük olarak görüp kompleks yapmıyorum, yapsam karşı tarafta hisseder ve sorun çıkabilir:))
Size mutluluklar dilerim☺ Çıtır eşi kapmissiniz çok mutlu olun☺

Birden çok handikap var. Yaş, eğitim, birinin bekar, diğerinin çocuklu olması.. Sevgi ve anlaşma da bir yere kadar. Biri aşılsa diğeri çıkacak karşısına. Olmaz değil olabilir elbet. Ama olursa bunun adı evlilik değil mucize olur.

Sekiz yaş var kafın ekonomik olarak güçlü.eğitim olarak önde.türk erkeğinin kadını altta tutma saplantısı malum.adam yurtdışında büyümüş yabancı uyrukluysa olur.türkse ııh olmaz o iş

Birden çok handikap var. Yaş, eğitim, birinin bekar, diğerinin çocuklu olması.. Sevgi ve anlaşma da bir yere kadar. Biri aşılsa diğeri çıkacak karşısına. Olmaz değil olabilir elbet. Ama olursa bunun adı evlilik değil mucize olur.
her şey boş ve tamamen toplumsal yargılar aslında.... saygı ve sevgi olduktan sonra gerisi inanın boş

Yaşı bilmemde nereye gittiğinin bile hesabını nasıl verecek bir avukat ancak kurum avukatı olması gerek. Birden gelişen olaylarla aniden yollara düşebilir, erkeklerle konuşmayacaksa nasıl yapacak mesleğini v.s Ayrıca ne konuşacaklar ne tartışacaklar, neyin fikir alışverişinde bulunacaklar, belli bir süre sonra tatmin etmeyecektir zaten arkadaşınızı. Aşkın hormonal etkileri geçince ben ne yaptım demeye başlar.
Ne yapacak kapıda erkekler giremez sadece kadın müvekkiller kabulümdür mü yazacak ? :D ya da hakimi ret ediyorum erkek olduğu için kadın hakim istiyorum mu diyecek?

Aslında iş hayatında erkeklerle olan diyaloğuna karışmayacak, özel hayatında arkadaş edinmesini istemeyecek.
Bu kıskançlık hastalığının ikiyüzlülüğü işte. Kadın hem parayı kazanırken olsun canım konuşsun, yeri gelir yemek yesin, tokalaşsın, telefonundan aransın ama dışarıda konuşturmuyorum ya işte kıskanıyorum.Ben inanmıyorum bu insanların kıskançlığına. O kadar babayiğitsen o kadar kıskanıyorsan kadının kazandığında gözün olmayacak.. İyi bir avukat diyorsun güzel kazanıyordur o şimdi, sanıyor musun kadının parasını düşünmüyor o şahıs? Yatırımı nereye yapacağını bile planlamış olabilir yani.
Deseydin ki aralarında şu kadar yaş farkı var ama birbirlerine denkler ve adam arkadaşımı mesleği konusunda destekliyor, saçma kıskançlıkları yok olur derdim bu iş ama şimdi cehaleti fikirlerine yansımış biri olduğu hissini uyandırdı bende avukat bir kadına erkeklerle konuşmayacaksın diyip, çalışmasını kabul eden bir erkek olması.

Back
X