Kadın erkekten 8 yaş büyükse evlilikte sorun olur mu?

Yorumları kendisine okuttum hepsini tek tek okudu gözleri doldu ve cok aşığım dedi. Ben de bilemedim ki ne desem bos
Arkadaşınızın aklında yazılan her düşünce fikir uyandıracaktır.Sadece sağlıklı düşünüp karar vermesi önemli.Şimdi evlen evlenme dememizle olmayacak bir durum.Karşısındaki kişiyi bizden daha iyi tanıyor acele etmesin bir süre kendince tartsın konuyu.Aşığım deyip iki üç gün sonra mutsuz olmakta var yada tam tersi bir ömür mutlu olmakta.Biz sadece fikirlerimizi beyan ederiz aklına mantığına yatan ne ise onu uygular.Rahat bir yaşam alışan insan sonrası gelen kısıtlamalarla kesinlikle iç huzuru olmaz duygularını hep bastırmak zorunda kalır.Bir süre sonra depresyon o bu derken bakmış ki kendinden bir nebze kalmamış.
Kesinlikle acele etmesin her yönden tartsın düşünsün üzerine gittikçe daha cazip bir hal alacaktır durum.Bir süre oluruna bıraksın zaten Rabbim onu nasip etmişse kimse önüne geçemez.Hakkında hayırlısı ne ise onu istesin doğruyu bulacaktır.

Yorumları kendisine okuttum hepsini tek tek okudu gözleri doldu ve cok aşığım dedi. Ben de bilemedim ki ne desem bos
iyi yapmışsın. en azından görmesi iyi olmuş. gerçekler ...
ayrıca aşık değil , boşlukta. kendisini kandırmamalı:KK12:

10 yaş farkla mutlu olanını gördüm hatta adam kadının gözünün içine bakıyordu
ama başka sebepler var mı bilemem

Bu avukatlara neler oluyor son yillarda, benim de avukat bir arkadasim taksiciyle evlendi. Rica edicigim yapmayin sevgili meslektaslar, sizin yuzunden karizmamiz yerlerde :))
Benim de dikkatimi çekiyor yüksek tahsili kadınlar aşk sanıp kendi kariyerinde olmayan kişilerle evleniyorlar. Umarım mutlu olurlar ne diyelim

40 yaşında bir kadının daha mantıklı düşünebilmesini beklerdim. Yeni yetme kızlar gibi aşık olunca aklı bir karış havada gezmesi garip. Bu ilişki neresinden tutsam elimde kalıyor. Adamın bir tane güzel özelliğini saymadınız ki, olumlu bakalım. Eğitimsiz, boşanmış, çocuklu, hepsinden beteri kocaman kadının arkadaşlıklarına, giyeceği kıyafete kadar karışan, kıskançlıktan gözü dönmüş özgüvensiz ezik bir adam. Arkadaşınız bu yaşına gelmiş, okumuş, etmiş, kendine yetmiş. Ayakları yere basmış, hayatı görmüş. 40 yaşından sonra elalemin bozuk adamına kendini ezdirmek için mi? Yazık.

Selamlar herkese.. Kızlar çok yakın bir arkadaşım aşığım diyerek evlenme kararı almış ve gerçekten üzüldüm. Sizlerin de fikrini almak istedim.
Kadın yani arkadaşım 40 yasinda avukat. Daha önce hiç evlenme mis çok iyi bir işi olan çokta güzel bir kadın. Es adayı ise 32 yaşında, lise terk,is açısından da serbest çalışan biri. Ve adamın bir oğlu var beş yıl önce boşanmış. Sizce yaş, kariyer farkı çocuk falan sorun yaşanır mi? Arkadaşım ailesini trafik kazasında kaybetti bir boşlukta diye mi böyle bilemiyorum.. Üzülme sinden korkuyorum. Lütfen siz de fikirlerinizi belirtin çok sıkıldım başkalarının da düşüncelerini merak ediyorum.
bence evlenmesınn

40 yaşında bir kadının daha mantıklı düşünebilmesini beklerdim. Yeni yetme kızlar gibi aşık olunca aklı bir karış havada gezmesi garip. Bu ilişki neresinden tutsam elimde kalıyor. Adamın bir tane güzel özelliğini saymadınız ki, olumlu bakalım. Eğitimsiz, boşanmış, çocuklu, hepsinden beteri kocaman kadının arkadaşlıklarına, giyeceği kıyafete kadar karışan, kıskançlıktan gözü dönmüş özgüvensiz ezik bir adam. Arkadaşınız bu yaşına gelmiş, okumuş, etmiş, kendine yetmiş. Ayakları yere basmış, hayatı görmüş. 40 yaşından sonra elalemin bozuk adamına kendini ezdirmek için mi? Yazık.
Siz acımasızca yargilamissiniz üzüldüm. 40 yaş olunca dünyanın sonu değil aşk her yaşta aşktır. Ayrıca arkadaşım anne babası ve iki kardeşini trafik kazasında kaybetti bir bayram sabahi.. Yeni yetmez kızların aşkı gibi değil de yalnızlıktan kaçmak tutunacak bir dal ( ki yanlış kişi bence de o adam) bulduğunu sanmasi bence yaşadığı... Ben de ailesini depremde kaybetmiş biriyim ve o kadar da ağır eleştiriniz üzücü çünkü ailesini kaybedince insan yerle bir oluyor o da bunun travmasinda

Bu avukatlara neler oluyor son yillarda, benim de avukat bir arkadasim taksiciyle evlendi. Rica edicigim yapmayin sevgili meslektaslar, sizin yuzunden karizmamiz yerlerde :))

Öyle demeyin taksi plakası kendisine aitse o adam zengin sayılır :)
Şaka bir yana avukat kadınların yanına yaklaşılmıyor erkekler korkuyorlar ukala buluyorlar genellikle.. hele de dişli cayır cayır bir avukatsa.

Devlette çalışıyorum. Müdür yada daha daha yüksek mevkiye sahip bir bayan var, şöförüyle evlendi. Şuan herşey güzel görünüyor. Önemli olan adam ne kadar karakterli. İyice emin olması kazım bence

Kızlar gece gece canım sıkıldı yazmak istedim. Arkadaşımla telefonda konuştuk sevgili es adayı bir kavga esnasında göğüsleri n sarkık silikon yaptir,vücuduna bakim yaptir , vücudun diri değil vs vs sacmalamis arkadaşımda telefonu adamın yüzüne kapatmis

Kızlar gece gece canım sıkıldı yazmak istedim. Arkadaşımla telefonda konuştuk sevgili es adayı bir kavga esnasında göğüsleri n sarkık silikon yaptir,vücuduna bakim yaptir , vücudun diri değil vs vs sacmalamis arkadaşımda telefonu adamın yüzüne kapatmis

ya sen nıye arkadasının tum ozelını burda paylasıyosun?

Adam ardından tonla mesajlar atıp Özür dilerim seni çok seviyorum sensiz nefes alamam vs vs gibi sözler etmiş. Kadın da ağlıyor deli gibi çok üzüldüm paylaşmak istedim

ya sen nıye arkadasının tum ozelını burda paylasıyosun?
Çünkü çok üzüldüm çünkü yanlış bir karardı ve burdaki kişiler çok destek oldu söylemek istedim. Sana düşen tasasi ne onu anlayamadım? ? Bu durumda birsürü insan var okuyanlar da ders olur ve ben de birileriyle paylasmazsam gece gece delir ecegim anladın mi!!!

Çünkü çok üzüldüm çünkü yanlış bir karardı ve burdaki kişiler çok destek oldu söylemek istedim. Sana düşen tasasi ne onu anlayamadım? ? Bu durumda birsürü insan var okuyanlar da ders olur ve ben de birileriyle paylasmazsam gece gece delir ecegim anladın mi!!!

valla ben arkadaşıma erkek arkadaşımla ilgılı özel bır durumumu anlatacagım o da gıdecek bınlerce kişinin okudugu bır platformda erkek arkadaşımın memelerımle ildılı duşunlerını yazacak. sen ne alaka delırıyosun? tabı konu arkadaş kisvesı altında sana ait değilse bilemicem.

Bence boyle seylerin kadinlar tarafindan bilinmesinin faydasi var. Erkeklerin ne kadar hudustsuz davranabildiklerini artik anlayin lutfen. Arkadasiniz yalnizlik ve 38-40 yas hormonlari (ikiz cocuk dogurulan yas budur, hormonlar tavan yapar) icinde bunalim yasiyor. Hic de bunalmasin, o adamdan derhal uzaklassin. O adam siddet ve nefret dolu, kadini manipule ediyor. soyle ona lutfen "aşkin kökü sende, yine seversin."

Bunun için mi beklemiş yani
Pes
Arada sadece yaş farkı yok ki ohoooo...

Bu tur adamlarin en buyuk eglencesi kendine guvenen egitimli kadinlarin ozguvenini her yonden yerle bir etmektir. Kendi ozguven eksikliklerini bu sekilde tatmin ederler. Evet arkadaslar, erkekler, sizin ozguveninizin yerlerde surundurmekten zevk alirlar. Eger rastlamiyorsaniz belki sizin ozguveniniz cok olmadigindan sizinle ugrasmaz bu tipler. Ama o kadar coklar ki, ve kadinlar hormonlari yuzunden o kadar odun veriliyor ki bu ipsizlere...kendini bulunmaz hint kumasi ilan eder bunlar.

Back
X