Kadın Hissediyorsa Doğrudur

maviboncuk2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
685
356
123
Eskişehir
Merhaba. Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 9 yıllık evliyim. 5 yaşında bir çocuğum var. Çocuktan sonra bitmeye yüz tutan kari koca muhabbeti. Haftanın 7 günü işe gitmeler. Her akşam da en erken 10 da gelmeler. Hesap sorunca hakaret bagirma çağırma. Çocuğumu resmen kendim buyuttum. Erkek çocuğunu yıllardır erkeklerin içine erkek berberine kendim götürdüm. Millet yazın pazar günleri karısı çocuğuyla mangal yaparken burnumun direği sizlardi. Evimize bir akşam bir misafir gelmiş degildir aksam geç geliyor diye ya da biz bir yere gitmiş degilizdir. Oğlumu da alıp atlayıp arabaya her akşam parka çay bahçesine gittim yapayalniz. Hep yoğun hep yoğun kendi işi dedim. Saklanan şifreli telefonlar. 13 senelik öğretmenim. Beni o kadar sindirdi ki. Çok söyledim gecelerce çok ağladım. Eve gece yarısı da gelse kalkıp yemegini hazırlayıp üstüne kahvesini yapıp iki kelime etsin beni kadın yerine koysun diye bekledim yıllarca. Farkediyordum birşeyler karıştırdığını ama emin olamıyordum. Kendimi biliyordum çünkü. Eğer beni aldatıyorsa durmazdım. Yazacak çok.sey var ama takadim yok. Yani en son dua ettim. Birşey varsa allahim önüme çıkar dayanacak gücüm kalmadi diye. O günlerden birinde öğrendim yanında çalışan kızla sevgili oldugunu. Önce başkasından duydum. Sonra olayın üstüne gittim. Kızla konuştum itiraf etti. Muattabim kız değil ki benim. Ona en fazla aptal evli adamla ne işin var der geçerim. Vay efendim rezil ederim falan bana gore degil. Benim asıl muattabim esim denen alçaktır. Iki ay oldu evi terkedeli. Kapımda yatti tehdit etti agladi. Dönmem dedim. Üç kez karakolluk olduk. Tehditlerine boyum eğmedim. Koruma kararimi ihlal edip yine tehdit etti. Yine gittim karakola. Mesleğimden etmekle tehdit etti, ki sallıyor nasıl yapacak isimde gucumdeyim. Et dedim. Mesleğimden et. Girerim markete kasiyerlik yaparım. Onursuzca yaşamaktansa dedim. Davamı açtım. Velhasil paşa paşa geldi anlaşmalı bosanalim madem dedi..bosaniyoruz. bu beni mutlu mu edecek bilmem ama karaktersiz bir yasam surmektense buna raziyim. Işte benim hikayem.

Onca emek ver onca fedakarlik sonuca bak. Allahtan mesleginiz var ayaklariniz uzerinde durabiliyorsunuz. Insallah bundan sonrasi cocugunuzla daha huzurlu mutlu yasarsiniz. Kadinlarin dusmani yine kadinlar oluyor yalan ise er gec önümüze geliyor. Allah yardimciniz olsun bu zamanda yalniz cocuk buyutmek de zor ama siz ustesinden gelmissiniz zaten.

Çok geçmiş olsun.Neden bu erkeklerin çoğu böyle bilmiyorum aynı süreçlerden geçtim sonrasında yalvarmalar tehditler ara ara hala daha devam eden bir döngü içerisindeyim zor bir süreç ama dönüp baktığın zaman iyiki dik durmuşum diyorum sizde diyeceksiniz ben hep kendime sordum affedecek kadar güçlümüyüm?diye sonrasında net kararım hayır psikolojim bozulur ve ben güvensiz ve paronaya bir hayat yaşayamam oldu iyikide kendinize sizde bunu layık görmediniz tebrik ediyorum çünkü kimi gözlemlesem ihanetin olduğu evlilik asla yürümüyor kadın psikolojisini bozuyor ve adamlar bu durumdan utanmadan kadını suçluyor hiççç gerek yok ne güzel davranıp kendinize tertemiz sil baştan bir hayat layık görmüşsünüz yolunuz açık olsun

Zaten yokmuş hayatınız da... tebrik ederim sizi sırtınızda ki kamburdan kurtulmuşsunuz. Ve Emin’im yazdıklarınıza bakılırsa çok güzel ayakta duracaksınız. Böylesi çocuğunuz ve sizin için en hayırlısı. Ki bilin ki affetseniz bu son olmayacaktı.O pislikte kendi yaptığını bulsun. Karaktersiz adam.

Belki kizicaksin ama inan senin adina sevindim,onca senelik yuvan kolay degil butun duzenin degisiyor ama ilgisiz sevgisiz bir adamla ayni evi paylasmakta icten ice cokertir bir kadini,ben oyle yasamaktansa yalniz yasamayi tercih ederdim...hakkinda hayirlisi olsun bundan sonraki hayatin umarim istedigin gibi olur...

Merhaba. Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 9 yıllık evliyim. 5 yaşında bir çocuğum var. Çocuktan sonra bitmeye yüz tutan kari koca muhabbeti. Haftanın 7 günü işe gitmeler. Her akşam da en erken 10 da gelmeler. Hesap sorunca hakaret bagirma çağırma. Çocuğumu resmen kendim buyuttum. Erkek çocuğunu yıllardır erkeklerin içine erkek berberine kendim götürdüm. Millet yazın pazar günleri karısı çocuğuyla mangal yaparken burnumun direği sizlardi. Evimize bir akşam bir misafir gelmiş degildir aksam geç geliyor diye ya da biz bir yere gitmiş degilizdir. Oğlumu da alıp atlayıp arabaya her akşam parka çay bahçesine gittim yapayalniz. Hep yoğun hep yoğun kendi işi dedim. Saklanan şifreli telefonlar. 13 senelik öğretmenim. Beni o kadar sindirdi ki. Çok söyledim gecelerce çok ağladım. Eve gece yarısı da gelse kalkıp yemegini hazırlayıp üstüne kahvesini yapıp iki kelime etsin beni kadın yerine koysun diye bekledim yıllarca. Farkediyordum birşeyler karıştırdığını ama emin olamıyordum. Kendimi biliyordum çünkü. Eğer beni aldatıyorsa durmazdım. Yazacak çok.sey var ama takadim yok. Yani en son dua ettim. Birşey varsa allahim önüme çıkar dayanacak gücüm kalmadi diye. O günlerden birinde öğrendim yanında çalışan kızla sevgili oldugunu. Önce başkasından duydum. Sonra olayın üstüne gittim. Kızla konuştum itiraf etti. Muattabim kız değil ki benim. Ona en fazla aptal evli adamla ne işin var der geçerim. Vay efendim rezil ederim falan bana gore degil. Benim asıl muattabim esim denen alçaktır. Iki ay oldu evi terkedeli. Kapımda yatti tehdit etti agladi. Dönmem dedim. Üç kez karakolluk olduk. Tehditlerine boyum eğmedim. Koruma kararimi ihlal edip yine tehdit etti. Yine gittim karakola. Mesleğimden etmekle tehdit etti, ki sallıyor nasıl yapacak isimde gucumdeyim. Et dedim. Mesleğimden et. Girerim markete kasiyerlik yaparım. Onursuzca yaşamaktansa dedim. Davamı açtım. Velhasil paşa paşa geldi anlaşmalı bosanalim madem dedi..bosaniyoruz. bu beni mutlu mu edecek bilmem ama karaktersiz bir yasam surmektense buna raziyim. Işte benim hikayem.

Böyle gururlu kadınları gördükçe o kadar duygulanıyorum ki . Yaşadığınız şey üzücü , ama davranışınız çok onurlu .:super:
Herşeyi başarırsınız , size yeni hayatınızda bol şans !:KK200:

Helal olsun size!!Herkes sizin gibi başı dik duramazdı.Biliyorum yaşadıklarınız çok zor ama ben sizi çok takdir ettim.Korkmayın artık hiçbirşey yıkamaz sizi!

Siz cok güclü bir kadinsiniz, yuvanizi kurtarmak icin elinden geleni yapmissiniz...sakin bu tehditlere boyun egmeyin aciz insanlarin basvurdugu yoldur bu asilsiz tehditler.
Bundan sonra arkaniza yaslanin ve o alcagin düsüsünü seyredin,o aslinda sirtinizda bir kamburmus zamanla anlayacaksiniz.
Hakettiginiz mutlulugun sizi en kisa zamanda bulmasi dilegi ile bu sürecte size güzellikler diliyorum.

Yemin ediyorum benim eşimde aynımdandı işi.
Hergün eve geç gelir.
Dediğin gibi..
Ilgi alaka yok.
Ufacık bisey olsa saçmalarız.
Is yerinde kadin yok ama marketlere mal götürüyor.

Bilmiyorum sonumuz bizimde boylebolacak

Back
X