Kadın Hissediyorsa Doğrudur

Oğlum bile yadirgamadi hiç. Her akşam çocuk babasını.arayip, baba bugün de mi geç geleceksin diye aglardi. Kaç aksam çocuk babasinin kazagiyla uyudu. Ofisi eve 10 dk yok. Şimdi kıymetli oldu çocuğu. Zaten alışkındık oğlum da ben de onsuzluga.
Ne hikmetse bunlarda babalık yapmak boşandıktan sonra akıllarına geliyor.

Ne hikmetse bunlarda babalık yapmak boşandıktan sonra akıllarına geliyor.
Aynen, çocuğa bisiklet aldım, ben alacaktım oldu. Berbere götürdüm ben kestirecektim saçını oldu. Ki oğlum 6 yaşında doğduğundan beri berbere ben götürürüm. Ramazan ayındayız camiye götüreyim bi görsün dedim. Ben götüreceğim oldu. Ben yapacak olunca kıymetli oluyor. Valla evliyken bu kadar ilgilenmiyordu. İyi oldu ona.

Aşağıdaki yorumu da ben yazdım başka bir konuya
Benim hikayemin fazlası yok eksiği var. Adam banyo yapmazdı, psikolojik hastaydı bence. Neler yapmadım söylemedim. İşten gelince gel ben seni keseleyeyim diye bel altı vurdum, anlamadı. Eline çamaşırları verip banyoya soktum, banyo yapmadan giyinip çıktı. Yüzüne vurayım dedim, beni rencide ediyorsun diye küstü. Gerekçesi, rahatsız olursam ıslak mendille siliyorum parfüm sıkıyorum derdi. Çıkardığı çamaşırlar zaten makinemi kirletir o derece kötüydü. Direk çöpe atıyordum. Artık iç çamaşırlar tek kullanımlık olmuştu. Ve altını çizerim normalde bu adam dışardan bakıldığında inanılmaz gıpda edilen, yaşadığımız şehrin ileri gelenlerinden biriydi. Ama adam jilet gibi giyinir fakat donu siyaha dönük. Tövbe yarabbim. Sabah sabah. Açıklama yapma gereği duydum. Boşanıyorum zaten. O kirli donla beni aldattı ya yanarım yanarım ona yanarım :) Paranın gözü kör olsun.
Şimdi napıyor o aldattığı kadınla mı birlikte? Barışmak istiyor mu hala? Siz dik durmuşsunuz tebrik ederim.

Zaten evliyken de yanlızmışsın. İyi olmuş boşanman. Mutlu bir hayat seni bekliyor. İyi ki yalvarmalarına tehditlerine boyun eğmedin. Çocuğum var boşanamam demedin. Kutluyorum seni.

Herkes kendi defterini dolduruyor.
Boşanmanız en doğrusu, çünkü bunu bile bile yaşamak daha onur kırıcı...

Anlamadığım şu eşiniz sizi aldattı, sizde yol vermişsiniz tamam ama şimdi niye ayrılmak istemeyip tehdit ediyor, düzeni bozuldu diye mi?
Ee tabii evde yemeği yapılıyor, çamaşırı yıkanıyor bir de üstüne pışpışlanıyor paşa. Mis gibi hayat. Evli ama bekar gibi yaşıyor. Şimdi bekar evinde poposunu fare kemirecek haberi yok 😆

Merhaba. Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 9 yıllık evliyim. 5 yaşında bir çocuğum var. Çocuktan sonra bitmeye yüz tutan kari koca muhabbeti. Haftanın 7 günü işe gitmeler. Her akşam da en erken 10 da gelmeler. Hesap sorunca hakaret bagirma çağırma. Çocuğumu resmen kendim buyuttum. Erkek çocuğunu yıllardır erkeklerin içine erkek berberine kendim götürdüm. Millet yazın pazar günleri karısı çocuğuyla mangal yaparken burnumun direği sizlardi. Evimize bir akşam bir misafir gelmiş degildir aksam geç geliyor diye ya da biz bir yere gitmiş degilizdir. Oğlumu da alıp atlayıp arabaya her akşam parka çay bahçesine gittim yapayalniz. Hep yoğun hep yoğun kendi işi dedim. Saklanan şifreli telefonlar. 13 senelik öğretmenim. Beni o kadar sindirdi ki. Çok söyledim gecelerce çok ağladım. Eve gece yarısı da gelse kalkıp yemegini hazırlayıp üstüne kahvesini yapıp iki kelime etsin beni kadın yerine koysun diye bekledim yıllarca. Farkediyordum birşeyler karıştırdığını ama emin olamıyordum. Kendimi biliyordum çünkü. Eğer beni aldatıyorsa durmazdım. Yazacak çok.sey var ama takadim yok. Yani en son dua ettim. Birşey varsa allahim önüme çıkar dayanacak gücüm kalmadi diye. O günlerden birinde öğrendim yanında çalışan kızla sevgili oldugunu. Önce başkasından duydum. Sonra olayın üstüne gittim. Kızla konuştum itiraf etti. Muattabim kız değil ki benim. Ona en fazla aptal evli adamla ne işin var der geçerim. Vay efendim rezil ederim falan bana gore degil. Benim asıl muattabim esim denen alçaktır. Iki ay oldu evi terkedeli. Kapımda yatti tehdit etti agladi. Dönmem dedim. Üç kez karakolluk olduk. Tehditlerine boyum eğmedim. Koruma kararimi ihlal edip yine tehdit etti. Yine gittim karakola. Mesleğimden etmekle tehdit etti, ki sallıyor nasıl yapacak isimde gucumdeyim. Et dedim. Mesleğimden et. Girerim markete kasiyerlik yaparım. Onursuzca yaşamaktansa dedim. Davamı açtım. Velhasil paşa paşa geldi anlaşmalı bosanalim madem dedi..bosaniyoruz. bu beni mutlu mu edecek bilmem ama karaktersiz bir yasam surmektense buna raziyim. Işte benim hikayem.
Öncelikle sizi yürekten tebrik ediyorum . Ayaklarınızın üzerine bu kadar sağlam basabildiginiz için.Kesinlikle bu süreçte olmasada sonrasında çok mutlu olacaksınız buna inanın...Elinizde mesleğiniz var çok şükür oğlunuza sarılın ve hayatınızı yaşayın emin olun harcadığınız yıllarınıza aciyacaksiniz neden daha önce bu pislikten kurtulmadim diyeceksiniz.İlerde evladınız da sizinle gurur duyacak . Mutsuz bir anne eve gelmeyen ilgisiz bir baba öyle bir ortamda onu ne kadar sağlıklı büyütebilirdiniz ki?Bundan sonraki hayatınızda size tüm kalbimle mutluluklar diliyorum Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🤗

Siz zaten evliyken de yalnız yaşayıp çocuğunuza kendiniz bakıyormuşsunuz, en azından bunu bile bile devam edip gurursuz olmayacaksınız, belki yeniden başka biriyle mutlu olma şansınız olacak. İradeniz ve verdiğiniz kararlardan dolayı sizi tebrik ederim.

Yok canim o kız da tekmeyi attı buna. Barışmak istiyor sağda solda ben ailemi geri kazanacağım diyormuş ama ben sevmiyorumki. Içimde ufack ama ufacık kıvılcım yok. 9 ay oldu bir an olsun acaba olur mu demedim. O kadar netim

Nafaka tazminat vs talep edin.Uğraşın bunun için.Sizin gençliğinizin en güzel yıllarını böyle geçirmenize neden olmuş.Nafaka almamanız için gururlu ol vs muhabbeti yaparsa da hiç ama hiç aldırmayın.Siz evde onu beklerken o ne naneler yiyormuş.Terbiyesiz insan ya.

Çünkü erkekler, işlerin bu noktaya geleceğini, birgün pisliklerinin ortaya çıkabilecegini tahmin edemiyorlar. Etseler de beni birakamaz boşayamaz diyorlar. Hele benimki en büyük darbeyi sevgilisinden yedi. Kiz geldi çatır çatır anlatti. Öyle de yuzsuzler. Ar damarlari çatlamış bazı kızların. Edep haya kalmamış.
Sen ayrıl ki onu alsın diye anlatmıştır. Ama hesap öyle olmuyor işte. Sen ayrılırsın kurtulursun da o adam onu almaz. Bekar kafalı adam daha çok kadınla birlikte olmak için bir daha evlenmez . Cahil bu çocuklar işte. Evli adamla ne işin var en başta? Size yaramış bu durum. Kurtuluş yolu açılmış.

Yok canim o kız da tekmeyi attı buna. Barışmak istiyor sağda solda ben ailemi geri kazanacağım diyormuş ama ben sevmiyorumki. Içimde ufack ama ufacık kıvılcım yok. 9 ay oldu bir an olsun acaba olur mu demedim. O kadar netim

o yıkanmama muhabbetinden sonra sevseniz de barışmayın. nasıl içiniz aldı yaa :)))

Bravo size tebrik ederim.Bizim gibi güçlü kadınların yetiştirdiği evlatlar da böyle güçlü ve mutlu olurlar umarım.
Bende boşandım 2 evladımla 6 ay oldu bende aldatıldım ama benim o kadar seviyeli bir boşanma oldu ki hiç sesini çıkarmadı herşeye tamam dedi
hala da öyle ne desem ne yapsam herşeye tamam diyo sen haklısın ama orta da para yok ne nafaka ne tazminat
çocukları göstermem diye korktuğu için öyle davranıyor anladığım kadarıyla

Nafaka tazminat vs talep edin.Uğraşın bunun için.Sizin gençliğinizin en güzel yıllarını böyle geçirmenize neden olmuş.Nafaka almamanız için gururlu ol vs muhabbeti yaparsa da hiç ama hiç aldırmayın.Siz evde onu beklerken o ne naneler yiyormuş.Terbiyesiz insan ya.
Hiç bir şey talep edemiyorum çünkü batti. 18 tane icra dosyası var. Maaşım dışında beş kurusum yok. Napayim canim sagolsun. Keşke l
alabilsem ama yok. Para bu kazanilir önemli olan huzur can sagligi

Back
X