Kadın Hissediyorsa Doğrudur

Ne hikmetse bunlarda babalık yapmak boşandıktan sonra akıllarına geliyor.

Ne hikmetse bunlarda babalık yapmak boşandıktan sonra akıllarına geliyor.
Aynen, çocuğa bisiklet aldım, ben alacaktım oldu. Berbere götürdüm ben kestirecektim saçını oldu. Ki oğlum 6 yaşında doğduğundan beri berbere ben götürürüm. Ramazan ayındayız camiye götüreyim bi görsün dedim. Ben götüreceğim oldu. Ben yapacak olunca kıymetli oluyor. Valla evliyken bu kadar ilgilenmiyordu. İyi oldu ona.

Şimdi napıyor o aldattığı kadınla mı birlikte? Barışmak istiyor mu hala? Siz dik durmuşsunuz tebrik ederim.

Zaten evliyken de yanlızmışsın. İyi olmuş boşanman. Mutlu bir hayat seni bekliyor. İyi ki yalvarmalarına tehditlerine boyun eğmedin. Çocuğum var boşanamam demedin. Kutluyorum seni.

Herkes kendi defterini dolduruyor.
Boşanmanız en doğrusu, çünkü bunu bile bile yaşamak daha onur kırıcı...

Anlamadığım şu eşiniz sizi aldattı, sizde yol vermişsiniz tamam ama şimdi niye ayrılmak istemeyip tehdit ediyor, düzeni bozuldu diye mi?
Ee tabii evde yemeği yapılıyor, çamaşırı yıkanıyor bir de üstüne pışpışlanıyor paşa. Mis gibi hayat. Evli ama bekar gibi yaşıyor. Şimdi bekar evinde poposunu fare kemirecek haberi yok

Öncelikle sizi yürekten tebrik ediyorum . Ayaklarınızın üzerine bu kadar sağlam basabildiginiz için.Kesinlikle bu süreçte olmasada sonrasında çok mutlu olacaksınız buna inanın...Elinizde mesleğiniz var çok şükür oğlunuza sarılın ve hayatınızı yaşayın emin olun harcadığınız yıllarınıza aciyacaksiniz neden daha önce bu pislikten kurtulmadim diyeceksiniz.İlerde evladınız da sizinle gurur duyacak . Mutsuz bir anne eve gelmeyen ilgisiz bir baba öyle bir ortamda onu ne kadar sağlıklı büyütebilirdiniz ki?Bundan sonraki hayatınızda size tüm kalbimle mutluluklar diliyorum Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Siz zaten evliyken de yalnız yaşayıp çocuğunuza kendiniz bakıyormuşsunuz, en azından bunu bile bile devam edip gurursuz olmayacaksınız, belki yeniden başka biriyle mutlu olma şansınız olacak. İradeniz ve verdiğiniz kararlardan dolayı sizi tebrik ederim.

Yok canim o kız da tekmeyi attı buna. Barışmak istiyor sağda solda ben ailemi geri kazanacağım diyormuş ama ben sevmiyorumki. Içimde ufack ama ufacık kıvılcım yok. 9 ay oldu bir an olsun acaba olur mu demedim. O kadar netim

Nafaka tazminat vs talep edin.Uğraşın bunun için.Sizin gençliğinizin en güzel yıllarını böyle geçirmenize neden olmuş.Nafaka almamanız için gururlu ol vs muhabbeti yaparsa da hiç ama hiç aldırmayın.Siz evde onu beklerken o ne naneler yiyormuş.Terbiyesiz insan ya.

Sen ayrıl ki onu alsın diye anlatmıştır. Ama hesap öyle olmuyor işte. Sen ayrılırsın kurtulursun da o adam onu almaz. Bekar kafalı adam daha çok kadınla birlikte olmak için bir daha evlenmez . Cahil bu çocuklar işte. Evli adamla ne işin var en başta? Size yaramış bu durum. Kurtuluş yolu açılmış.

o yıkanmama muhabbetinden sonra sevseniz de barışmayın. nasıl içiniz aldı yaa :)))

Bravo size tebrik ederim.Bizim gibi güçlü kadınların yetiştirdiği evlatlar da böyle güçlü ve mutlu olurlar umarım.
Bende boşandım 2 evladımla 6 ay oldu bende aldatıldım ama benim o kadar seviyeli bir boşanma oldu ki hiç sesini çıkarmadı herşeye tamam dedi
hala da öyle ne desem ne yapsam herşeye tamam diyo sen haklısın ama orta da para yok ne nafaka ne tazminat
çocukları göstermem diye korktuğu için öyle davranıyor anladığım kadarıyla

Hiç bir şey talep edemiyorum çünkü batti. 18 tane icra dosyası var. Maaşım dışında beş kurusum yok. Napayim canim sagolsun. Keşke l
alabilsem ama yok. Para bu kazanilir önemli olan huzur can sagligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…