- 29 Eylül 2016
- 279
- 256
- 53
- Konu Sahibi maviboncuk2013
-
Güzel kardeşim sana büyük saygı duydum. Anlamıyorum ben bu erkekleri neden bu haltı yiyip sonra da boşanmam der ve tehdit ederler. Hep bi zarar...Merhaba. Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 9 yıllık evliyim. 5 yaşında bir çocuğum var. Çocuktan sonra bitmeye yüz tutan kari koca muhabbeti. Haftanın 7 günü işe gitmeler. Her akşam da en erken 10 da gelmeler. Hesap sorunca hakaret bagirma çağırma. Çocuğumu resmen kendim buyuttum. Erkek çocuğunu yıllardır erkeklerin içine erkek berberine kendim götürdüm. Millet yazın pazar günleri karısı çocuğuyla mangal yaparken burnumun direği sizlardi. Evimize bir akşam bir misafir gelmiş degildir aksam geç geliyor diye ya da biz bir yere gitmiş degilizdir. Oğlumu da alıp atlayıp arabaya her akşam parka çay bahçesine gittim yapayalniz. Hep yoğun hep yoğun kendi işi dedim. Saklanan şifreli telefonlar. 13 senelik öğretmenim. Beni o kadar sindirdi ki. Çok söyledim gecelerce çok ağladım. Eve gece yarısı da gelse kalkıp yemegini hazırlayıp üstüne kahvesini yapıp iki kelime etsin beni kadın yerine koysun diye bekledim yıllarca. Farkediyordum birşeyler karıştırdığını ama emin olamıyordum. Kendimi biliyordum çünkü. Eğer beni aldatıyorsa durmazdım. Yazacak çok.sey var ama takadim yok. Yani en son dua ettim. Birşey varsa allahim önüme çıkar dayanacak gücüm kalmadi diye. O günlerden birinde öğrendim yanında çalışan kızla sevgili oldugunu. Önce başkasından duydum. Sonra olayın üstüne gittim. Kızla konuştum itiraf etti. Muattabim kız değil ki benim. Ona en fazla aptal evli adamla ne işin var der geçerim. Vay efendim rezil ederim falan bana gore degil. Benim asıl muattabim esim denen alçaktır. Iki ay oldu evi terkedeli. Kapımda yatti tehdit etti agladi. Dönmem dedim. Üç kez karakolluk olduk. Tehditlerine boyum eğmedim. Koruma kararimi ihlal edip yine tehdit etti. Yine gittim karakola. Mesleğimden etmekle tehdit etti, ki sallıyor nasıl yapacak isimde gucumdeyim. Et dedim. Mesleğimden et. Girerim markete kasiyerlik yaparım. Onursuzca yaşamaktansa dedim. Davamı açtım. Velhasil paşa paşa geldi anlaşmalı bosanalim madem dedi..bosaniyoruz. bu beni mutlu mu edecek bilmem ama karaktersiz bir yasam surmektense buna raziyim. Işte benim hikayem.
Merhaba. Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 9 yıllık evliyim. 5 yaşında bir çocuğum var. Çocuktan sonra bitmeye yüz tutan kari koca muhabbeti. Haftanın 7 günü işe gitmeler. Her akşam da en erken 10 da gelmeler. Hesap sorunca hakaret bagirma çağırma. Çocuğumu resmen kendim buyuttum. Erkek çocuğunu yıllardır erkeklerin içine erkek berberine kendim götürdüm. Millet yazın pazar günleri karısı çocuğuyla mangal yaparken burnumun direği sizlardi. Evimize bir akşam bir misafir gelmiş degildir aksam geç geliyor diye ya da biz bir yere gitmiş degilizdir. Oğlumu da alıp atlayıp arabaya her akşam parka çay bahçesine gittim yapayalniz. Hep yoğun hep yoğun kendi işi dedim. Saklanan şifreli telefonlar. 13 senelik öğretmenim. Beni o kadar sindirdi ki. Çok söyledim gecelerce çok ağladım. Eve gece yarısı da gelse kalkıp yemegini hazırlayıp üstüne kahvesini yapıp iki kelime etsin beni kadın yerine koysun diye bekledim yıllarca. Farkediyordum birşeyler karıştırdığını ama emin olamıyordum. Kendimi biliyordum çünkü. Eğer beni aldatıyorsa durmazdım. Yazacak çok.sey var ama takadim yok. Yani en son dua ettim. Birşey varsa allahim önüme çıkar dayanacak gücüm kalmadi diye. O günlerden birinde öğrendim yanında çalışan kızla sevgili oldugunu. Önce başkasından duydum. Sonra olayın üstüne gittim. Kızla konuştum itiraf etti. Muattabim kız değil ki benim. Ona en fazla aptal evli adamla ne işin var der geçerim. Vay efendim rezil ederim falan bana gore degil. Benim asıl muattabim esim denen alçaktır. Iki ay oldu evi terkedeli. Kapımda yatti tehdit etti agladi. Dönmem dedim. Üç kez karakolluk olduk. Tehditlerine boyum eğmedim. Koruma kararimi ihlal edip yine tehdit etti. Yine gittim karakola. Mesleğimden etmekle tehdit etti, ki sallıyor nasıl yapacak isimde gucumdeyim. Et dedim. Mesleğimden et. Girerim markete kasiyerlik yaparım. Onursuzca yaşamaktansa dedim. Davamı açtım. Velhasil paşa paşa geldi anlaşmalı bosanalim madem dedi..bosaniyoruz. bu beni mutlu mu edecek bilmem ama karaktersiz bir yasam surmektense buna raziyim. Işte benim hikayem.
Siz bu hayatta tanıdığım en asil ve gururlu kadınsınız değerinizi bilmeyenler utansın !Merhaba. Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 9 yıllık evliyim. 5 yaşında bir çocuğum var. Çocuktan sonra bitmeye yüz tutan kari koca muhabbeti. Haftanın 7 günü işe gitmeler. Her akşam da en erken 10 da gelmeler. Hesap sorunca hakaret bagirma çağırma. Çocuğumu resmen kendim buyuttum. Erkek çocuğunu yıllardır erkeklerin içine erkek berberine kendim götürdüm. Millet yazın pazar günleri karısı çocuğuyla mangal yaparken burnumun direği sizlardi. Evimize bir akşam bir misafir gelmiş degildir aksam geç geliyor diye ya da biz bir yere gitmiş degilizdir. Oğlumu da alıp atlayıp arabaya her akşam parka çay bahçesine gittim yapayalniz. Hep yoğun hep yoğun kendi işi dedim. Saklanan şifreli telefonlar. 13 senelik öğretmenim. Beni o kadar sindirdi ki. Çok söyledim gecelerce çok ağladım. Eve gece yarısı da gelse kalkıp yemegini hazırlayıp üstüne kahvesini yapıp iki kelime etsin beni kadın yerine koysun diye bekledim yıllarca. Farkediyordum birşeyler karıştırdığını ama emin olamıyordum. Kendimi biliyordum çünkü. Eğer beni aldatıyorsa durmazdım. Yazacak çok.sey var ama takadim yok. Yani en son dua ettim. Birşey varsa allahim önüme çıkar dayanacak gücüm kalmadi diye. O günlerden birinde öğrendim yanında çalışan kızla sevgili oldugunu. Önce başkasından duydum. Sonra olayın üstüne gittim. Kızla konuştum itiraf etti. Muattabim kız değil ki benim. Ona en fazla aptal evli adamla ne işin var der geçerim. Vay efendim rezil ederim falan bana gore degil. Benim asıl muattabim esim denen alçaktır. Iki ay oldu evi terkedeli. Kapımda yatti tehdit etti agladi. Dönmem dedim. Üç kez karakolluk olduk. Tehditlerine boyum eğmedim. Koruma kararimi ihlal edip yine tehdit etti. Yine gittim karakola. Mesleğimden etmekle tehdit etti, ki sallıyor nasıl yapacak isimde gucumdeyim. Et dedim. Mesleğimden et. Girerim markete kasiyerlik yaparım. Onursuzca yaşamaktansa dedim. Davamı açtım. Velhasil paşa paşa geldi anlaşmalı bosanalim madem dedi..bosaniyoruz. bu beni mutlu mu edecek bilmem ama karaktersiz bir yasam surmektense buna raziyim. Işte benim hikayem.
Çünkü erkekler, işlerin bu noktaya geleceğini, birgün pisliklerinin ortaya çıkabilecegini tahmin edemiyorlar. Etseler de beni birakamaz boşayamaz diyorlar. Hele benimki en büyük darbeyi sevgilisinden yedi. Kiz geldi çatır çatır anlatti. Öyle de yuzsuzler. Ar damarlari çatlamış bazı kızların. Edep haya kalmamış.Güzel kardeşim sana büyük saygı duydum. Anlamıyorum ben bu erkekleri neden bu haltı yiyip sonra da boşanmam der ve tehdit ederler. Hep bi zarar...
Ah keşke kolay olsa. Ben bu kararı zaten adım adım almistim. Sadece ondan bariz bir yanlış bekledim sessizce. Yanlış bir adım atmasını bir yerde tokezlemesini bekledim. Tokezleyip düştüğü an tuttum zaten.İki gün sonra o sevgilisine de bi tekme.. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Siz dik durun geçecek hepsi. Geçmez gibi gelir ama geçiyor nefesinizi kesen acılar bile. Çok sabretmişsiniz en başta tepkinizi koysanız karşınıza daha iyi biri çıkardı belki. Sağlık olsun.
Muhtemelen öyle oldu. Hangi anne kızının bile bile evli biriyle gezmesini ister. Bizimki kandirmistir analı kızlı ikisini. Boşanacağım birgün ama ne zaman bilmiyorum diyormuş beyimiz..kâğıt üstünde evliymisiz falan. Şimdi ben de kağıt üstünde olan bu evliliği kağıt üstünde bitirip dürüp büküp verilecegim elineYada şöyle bişey, kızın anneside biliyorsa demek ki para için
Tebrikler. Saygı duyuyorumMerhaba. Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 9 yıllık evliyim. 5 yaşında bir çocuğum var. Çocuktan sonra bitmeye yüz tutan kari koca muhabbeti. Haftanın 7 günü işe gitmeler. Her akşam da en erken 10 da gelmeler. Hesap sorunca hakaret bagirma çağırma. Çocuğumu resmen kendim buyuttum. Erkek çocuğunu yıllardır erkeklerin içine erkek berberine kendim götürdüm. Millet yazın pazar günleri karısı çocuğuyla mangal yaparken burnumun direği sizlardi. Evimize bir akşam bir misafir gelmiş degildir aksam geç geliyor diye ya da biz bir yere gitmiş degilizdir. Oğlumu da alıp atlayıp arabaya her akşam parka çay bahçesine gittim yapayalniz. Hep yoğun hep yoğun kendi işi dedim. Saklanan şifreli telefonlar. 13 senelik öğretmenim. Beni o kadar sindirdi ki. Çok söyledim gecelerce çok ağladım. Eve gece yarısı da gelse kalkıp yemegini hazırlayıp üstüne kahvesini yapıp iki kelime etsin beni kadın yerine koysun diye bekledim yıllarca. Farkediyordum birşeyler karıştırdığını ama emin olamıyordum. Kendimi biliyordum çünkü. Eğer beni aldatıyorsa durmazdım. Yazacak çok.sey var ama takadim yok. Yani en son dua ettim. Birşey varsa allahim önüme çıkar dayanacak gücüm kalmadi diye. O günlerden birinde öğrendim yanında çalışan kızla sevgili oldugunu. Önce başkasından duydum. Sonra olayın üstüne gittim. Kızla konuştum itiraf etti. Muattabim kız değil ki benim. Ona en fazla aptal evli adamla ne işin var der geçerim. Vay efendim rezil ederim falan bana gore degil. Benim asıl muattabim esim denen alçaktır. Iki ay oldu evi terkedeli. Kapımda yatti tehdit etti agladi. Dönmem dedim. Üç kez karakolluk olduk. Tehditlerine boyum eğmedim. Koruma kararimi ihlal edip yine tehdit etti. Yine gittim karakola. Mesleğimden etmekle tehdit etti, ki sallıyor nasıl yapacak isimde gucumdeyim. Et dedim. Mesleğimden et. Girerim markete kasiyerlik yaparım. Onursuzca yaşamaktansa dedim. Davamı açtım. Velhasil paşa paşa geldi anlaşmalı bosanalim madem dedi..bosaniyoruz. bu beni mutlu mu edecek bilmem ama karaktersiz bir yasam surmektense buna raziyim. Işte benim hikayem.
Eminim bundan Sonra çok mutlu olacaksınız.Muhatabım kız değil demişsiniz takdir ettim burda genelde okuyorum kocası aldatmış ama bayanlar aldatıldıkları kadının peşine düşüyorlar.Allah yardımcınız olsun güzel kapılar açsın sizeMerhaba. Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 9 yıllık evliyim. 5 yaşında bir çocuğum var. Çocuktan sonra bitmeye yüz tutan kari koca muhabbeti. Haftanın 7 günü işe gitmeler. Her akşam da en erken 10 da gelmeler. Hesap sorunca hakaret bagirma çağırma. Çocuğumu resmen kendim buyuttum. Erkek çocuğunu yıllardır erkeklerin içine erkek berberine kendim götürdüm. Millet yazın pazar günleri karısı çocuğuyla mangal yaparken burnumun direği sizlardi. Evimize bir akşam bir misafir gelmiş degildir aksam geç geliyor diye ya da biz bir yere gitmiş degilizdir. Oğlumu da alıp atlayıp arabaya her akşam parka çay bahçesine gittim yapayalniz. Hep yoğun hep yoğun kendi işi dedim. Saklanan şifreli telefonlar. 13 senelik öğretmenim. Beni o kadar sindirdi ki. Çok söyledim gecelerce çok ağladım. Eve gece yarısı da gelse kalkıp yemegini hazırlayıp üstüne kahvesini yapıp iki kelime etsin beni kadın yerine koysun diye bekledim yıllarca. Farkediyordum birşeyler karıştırdığını ama emin olamıyordum. Kendimi biliyordum çünkü. Eğer beni aldatıyorsa durmazdım. Yazacak çok.sey var ama takadim yok. Yani en son dua ettim. Birşey varsa allahim önüme çıkar dayanacak gücüm kalmadi diye. O günlerden birinde öğrendim yanında çalışan kızla sevgili oldugunu. Önce başkasından duydum. Sonra olayın üstüne gittim. Kızla konuştum itiraf etti. Muattabim kız değil ki benim. Ona en fazla aptal evli adamla ne işin var der geçerim. Vay efendim rezil ederim falan bana gore degil. Benim asıl muattabim esim denen alçaktır. Iki ay oldu evi terkedeli. Kapımda yatti tehdit etti agladi. Dönmem dedim. Üç kez karakolluk olduk. Tehditlerine boyum eğmedim. Koruma kararimi ihlal edip yine tehdit etti. Yine gittim karakola. Mesleğimden etmekle tehdit etti, ki sallıyor nasıl yapacak isimde gucumdeyim. Et dedim. Mesleğimden et. Girerim markete kasiyerlik yaparım. Onursuzca yaşamaktansa dedim. Davamı açtım. Velhasil paşa paşa geldi anlaşmalı bosanalim madem dedi..bosaniyoruz. bu beni mutlu mu edecek bilmem ama karaktersiz bir yasam surmektense buna raziyim. Işte benim hikayem.
Ben çok mutluyum, yaşadıklarımı ve bana yaşattıklarını aklıma getirirsem kendimi dolduruyorum. Ona öfkem artıyor. Ona öfkem artınca sağlıklı iletişim kuramıyorum. Çocuğum var mecburen yüz yüze bakacağız. Ben ona en büyük cezayı davayı açarak verdim. Oğlumu psikoloğa götürdüm birkaç kez. Doktor getirme çocuğu gayet iyi dedi. Çünkü ben mutluyum. Sadece çok emek verdim. Çok mücadele ettim Allah biliyor. Mesela geçen hafta oğlum hastaydı. Hastanede yattı. Başında birlikte bekledik. Üç gün hem de. Oğlumla alakalı konu dışında iletişimimiz yoktu.Şuanda nasılsınız bende onu merak ettim?Ben boşanalı 4 ay olmak üzere hala aklımda tüm yaşattıkları çıkmıyor bir an ve çıldırmamak elde değil.
Ben davayı ilk açtığımda bi celallendi tabi kuyruk acısı, şimdi vazgeçti zaten. Uğraşmıyor.hiç bi b..k yapamaz afedersin kim kimi meslekten ediyo.sen kimsin be deseydin ,. aldatan o kafayı takmış bu sure zarfında görüştüklerine dikkat et kımseyle yemege çıkma arkadas gurubunla bile zor olacak Allah muhafaza resmini çeker beni aldatıyor der hertürlü ruh hastası var .zor bi süreç oğluna harca vaktını tamamen bitincede huzur gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?