Kadın Hissediyorsa Doğrudur

Güzel kardeşim sana büyük saygı duydum. Anlamıyorum ben bu erkekleri neden bu haltı yiyip sonra da boşanmam der ve tehdit ederler. Hep bi zarar...

İki gün sonra o sevgilisine de bi tekme.. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Siz dik durun geçecek hepsi. Geçmez gibi gelir ama geçiyor nefesinizi kesen acılar bile. Çok sabretmişsiniz en başta tepkinizi koysanız karşınıza daha iyi biri çıkardı belki. Sağlık olsun.

Siz bu hayatta tanıdığım en asil ve gururlu kadınsınız değerinizi bilmeyenler utansın !

Yanlış bir karar verdiğimi hiç düşünmedim. Iki ay evvel ilk ogrendigimden bu yana bir an olsun 'acaba olur mu' bile demedim. Kararımı sorgulatmadim kimseye. Araya büyükler girdi affet akillanmistir diye. Onlara bile yorum yaptirmadim. Dört duvar arasında ne yaşadığını insan kendisi biliyor. Taş olsa çatlardı o evde. Insallah bundan sonra daha iyi olur. Tesekkurler herkese.

Güzel kardeşim sana büyük saygı duydum. Anlamıyorum ben bu erkekleri neden bu haltı yiyip sonra da boşanmam der ve tehdit ederler. Hep bi zarar...
Çünkü erkekler, işlerin bu noktaya geleceğini, birgün pisliklerinin ortaya çıkabilecegini tahmin edemiyorlar. Etseler de beni birakamaz boşayamaz diyorlar. Hele benimki en büyük darbeyi sevgilisinden yedi. Kiz geldi çatır çatır anlatti. Öyle de yuzsuzler. Ar damarlari çatlamış bazı kızların. Edep haya kalmamış.

Ah keşke kolay olsa. Ben bu kararı zaten adım adım almistim. Sadece ondan bariz bir yanlış bekledim sessizce. Yanlış bir adım atmasını bir yerde tokezlemesini bekledim. Tokezleyip düştüğü an tuttum zaten.

Yada şöyle bişey, kızın anneside biliyorsa demek ki para için
Muhtemelen öyle oldu. Hangi anne kızının bile bile evli biriyle gezmesini ister. Bizimki kandirmistir analı kızlı ikisini. Boşanacağım birgün ama ne zaman bilmiyorum diyormuş beyimiz..kâğıt üstünde evliymisiz falan. Şimdi ben de kağıt üstünde olan bu evliliği kağıt üstünde bitirip dürüp büküp verilecegim eline

Çok güzel ifade etmişsin kendini. Kararlı dimdik onurlu duruşun hepimizi hayran bıraktı. Bu işi en doğru şekilde yapmışsın. Ben ise işin arkasını, senin acaba nasıl şüpheyle yaşadığını, düşünüp düşünüp belki konduramadigini, itirafları duyunca nasil hissettiğini vs düşündüm de. Nelerdeb gevtin kimbilir. Kadınlar bunu haketmiyor ya. İnsan olmak bu kadar mı zor?

Şuanda nasılsınız bende onu merak ettim?Ben boşanalı 4 ay olmak üzere hala aklımda tüm yaşattıkları çıkmıyor bir an ve çıldırmamak elde değil.

Tebrikler. Saygı duyuyorum

Bundan sonraki hayatınız yasadiklarinizdan daha güzel olacaktır. O kötü adamın açtığı yaralarla sürdürmeyin yeni hayatınızı. Bir arkadaşım ayni sekilde 1ogluyla boşandı ve diyor ki şu an altın çağımı yaşıyorum. Mutluluklar diliyorum size.

Eminim bundan Sonra çok mutlu olacaksınız.Muhatabım kız değil demişsiniz takdir ettim burda genelde okuyorum kocası aldatmış ama bayanlar aldatıldıkları kadının peşine düşüyorlar.Allah yardımcınız olsun güzel kapılar açsın size

Şuanda nasılsınız bende onu merak ettim?Ben boşanalı 4 ay olmak üzere hala aklımda tüm yaşattıkları çıkmıyor bir an ve çıldırmamak elde değil.
Ben çok mutluyum, yaşadıklarımı ve bana yaşattıklarını aklıma getirirsem kendimi dolduruyorum. Ona öfkem artıyor. Ona öfkem artınca sağlıklı iletişim kuramıyorum. Çocuğum var mecburen yüz yüze bakacağız. Ben ona en büyük cezayı davayı açarak verdim. Oğlumu psikoloğa götürdüm birkaç kez. Doktor getirme çocuğu gayet iyi dedi. Çünkü ben mutluyum. Sadece çok emek verdim. Çok mücadele ettim Allah biliyor. Mesela geçen hafta oğlum hastaydı. Hastanede yattı. Başında birlikte bekledik. Üç gün hem de. Oğlumla alakalı konu dışında iletişimimiz yoktu.
Benden tavsiye; boşver. Dert girdi mi çıkmıyor. Ben midemden ciddi hastayım. Hep kafaya taktığım için oldu. Takma umursama düşünme.
Ben gerçekten çok iyiyim. Kilo aldım aşırı zayıftım. Öğretmenim Allaha şükür maaşım var iyi ki okumuşum. Hafta sonu oluyor. Oğlumla alıyoruz sırt çantalarımızı doğa turuna çıkıyoruz, sinemaya tiyatroya gidiyoruz. Babası ile iletişimi de çok iyi. Sürekli konuşup görüşüyorlar. Asla engel olmadım olmam da. AMA hakkımı asla helal etmiyorum orası ayrı.

Aşağıdaki yorumu da ben yazdım başka bir konuya
Benim hikayemin fazlası yok eksiği var. Adam banyo yapmazdı, psikolojik hastaydı bence. Neler yapmadım söylemedim. İşten gelince gel ben seni keseleyeyim diye bel altı vurdum, anlamadı. Eline çamaşırları verip banyoya soktum, banyo yapmadan giyinip çıktı. Yüzüne vurayım dedim, beni rencide ediyorsun diye küstü. Gerekçesi, rahatsız olursam ıslak mendille siliyorum parfüm sıkıyorum derdi. Çıkardığı çamaşırlar zaten makinemi kirletir o derece kötüydü. Direk çöpe atıyordum. Artık iç çamaşırlar tek kullanımlık olmuştu. Ve altını çizerim normalde bu adam dışardan bakıldığında inanılmaz gıpda edilen, yaşadığımız şehrin ileri gelenlerinden biriydi. Ama adam jilet gibi giyinir fakat donu siyaha dönük. Tövbe yarabbim. Sabah sabah. Açıklama yapma gereği duydum. Boşanıyorum zaten. O kirli donla beni aldattı ya yanarım yanarım ona yanarım :) Paranın gözü kör olsun.

hiç bi b..k yapamaz afedersin kim kimi meslekten ediyo.sen kimsin be deseydin ,. aldatan o kafayı takmış bu sure zarfında görüştüklerine dikkat et kımseyle yemege çıkma arkadas gurubunla bile zor olacak Allah muhafaza resmini çeker beni aldatıyor der hertürlü ruh hastası var .zor bi süreç oğluna harca vaktını tamamen bitincede huzur gelecek

Ben davayı ilk açtığımda bi celallendi tabi kuyruk acısı, şimdi vazgeçti zaten. Uğraşmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…