Kadın Hissediyorsa Doğrudur

Hakkınızda hayırlısı olsun. Çok mutlu olursunuz inşaallah.

allah vicdan rahatlığı versin diye birşey var elimden geleni yaptım demenin ferahlığı ohh miss.. herşey güzel olacak..

arkadaşim böle olucaksa ne bekliyorsun her daim mutsuz yaşamak mi zorundasin

Ederinden fazla değer , soytarıyı kral eder demişler...
En iyisini yapmışsınız , daha gençsiniz . Dilerim mutlu olursunuz ...

beni aldatıp bana yıllarca cehennemi yaşatmış bir karaktersizden boşandığım için mutlu olurdum ve daha güçlü. emin olun bu durumu yadırgamazsınız zaten yıllarca evli ama bekar yaşamışsınız

Çok mutlu oldum adınıza. Ufak ikinize göre bir ev harika olur. Oğlunuz da büyüyor beraber daha fazla aktivite yaparsınız ondan güzel arkadaş olur size. Hem onu vicdanlı adam gibi yetiştirirsiniz. Hayaller hep olmalı asla geç değil gençmişsiniz zaten bi süre arınma dönemi yapın kendinize huzurlu bi şekilde. Zamanla yeni insanlarla tanışırsınız. Bildiğim tek şey hiçbir zaman geç değildir.

Yaşadıklarınız için çok üzüldüm , güçlü duruşunuzu takdir ettim. Bir kadına bu yakışır çünkü. Ama merak ettiğim bi kaç şey var ; kız için kendini parçalayan adam neden sizle evli kalmaya devam etmiş, yani kız ciddi birşey mi istemiyormuş, bu nasıl tezatlık ben anlamadım. Yoksa kızı boşanıcam diye mi oyalamış. Bu nasıl bir psikoloji ve dengesizlik?

Hiç vakit kaybetmeyip bir an önce boşanın. inşallah karşınıza iyi bir erkek çıkar ve çok mutlu olursunuz. o aşağılık adam da kıskançlıktan geberir.

Yada şöyle bişey, kızın anneside biliyorsa demek ki para için

Tabi ki bu sizi mutlu edecek hem sizi hem de evladinizi. Gec bile kalmissinz boyle bir adamdan kurtlmak icin.Hayatiniz simdi basliyormus gibi yaşayin lutfen evet biliyrm zor ama öncesi gic yokmus gibi davranin gecmisi dusundukce mutlu olamayacksiz cunku.

biz kavga ettiğimde kızım ağlıyor. böle görümce üzülüyor. biz çok şükür sık sık etmiyoruz. mutluysak kızda mutlu..
kötü evlilik ilgisiz anne baba olursa çocuk büyüdükçe hayirsiz olur. o yüzden çocuk için sürünmeye gerek yok. evlenip boşanan çocuklar mutsuz olabilir ama yinede alışıyorlar.

Benim annemle babam biz 16 yaşındayken boşandı

Ama evlilikleri çok kötüydü. .
Bizimde psikolojimiz bozuldu.

O yüzden hala aynı olursa yoluma devam edicem

Şimdi farkedemiyorsun ama biraz acın hafiflediğinde farkedeceksin; seni bu adamdan Allah kurtarmış meslektaşım. Sen zaten çocuğunu kendin büyütmüşsün. Varlığı ne fayda sağladı ki, yokluğu senden ne götürecek ? Varken yok olmasındansa adam akıllı yok olması daha iyidir. Bırak pisliklerinde boğulsunlar, ki boğulurlarda zaten... Sen güçlü bir kadınsın, herşeyin üstesinden gelirsin.
Öğretmenler günün kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…