Kadin kadina bunu neden yapar?

Bence özellikle insanları tavırlarını tazrlarını hayat merkeziniz yaparak incelemekten vazgeçin.
Yani o ne demiş bu ne düşünmüş bunu atın bir kenara.
Boşanma ile ilgili bir karar verip boşanmışsınız ve inşallah bunu şuanda yanındayız boşan haklısın dedikleri için ve yanınızda olmayanlar için yapmamışsınızdır.
Kendinize bir uğraş bulup bir an evvel sıyrılın bundan yoksa kafanızı bu tarz şeyler kemirir durur.

Kocalarini elinden alirsiniz diye korkuyorlardir :))))) Tovbe yarabbim yaaa

Benim de esindn bosanmis bi arkadasim var, bize gelir yemek yeriz cay iceriz. Ama arkadasim varken cok mesafeli dururum esime karsi. Sakalasirsam felan uzulur diye. Zaten esinden bosanmis bizide oyle cilveli gorsun istemiyorum :/ cevrende ne cok cahil insanlar varmis yaa

Derhal arkadaş çevrenizi değiştirin :) sizi evlilikleri için tehlike olarak gören insanların ne kendi ilişkilerine güvenleri vardır ne de kendilerine...

Kendine ilişkisine güvenen insan sırf eşinden ayrıldı diye arkadaşını dışlamaz. Arkadaşlık öyle bişi değil :)

Derhal uzaklaşın , kendinize kalbi güzel insan dostlar bulun...

Görmemiş lerin kocası var hesabı :) canım takma kafana bana bu dünya da yaşamak fazla diye düşünme bizim toplumuz da dul kadına bakış tarzı bu sende problem olsa bu şekilde yazmazsın zaten üzülme Allah a havale et olsun bitsin canını sıkma. Neden ayrıldınız eşinle bu arada özel değilse paylaşabilir misiniz rica etsem

Evli kadınlarla takılmayın. Bu kadar basit. Türkiyede sadece erkekler değil kadınlar da boşanmış kadınlara kötü bakıyorlar.
Alışın bunlara..
Bekarlarla görüşün böylece sorun kalmaz.

Annem onca yıldan sonra boşandı arkadaşlarını geçtim ablaları garip davranmaya başladı. Kimse kapısını açmadı zor günler geçirdi. Şükür çabuk toparlandı. Önce kendi sağlık problemi ile ilgili bir derneğe gitmeye başladı. Bekar ve aynı yaşlarda olan arkadaşlar edindi tüm yaz izin günlerinde evde durmadı bile. Şimdi annemi saçma sapan duruma dusurenler anneme imrenmeye başladı.. Neyse ama o çevreden uzaklaşıp kendinize güzel arkadaşlıklar edinin. Güçlü kadın çekememezliği o cevrenizdekilerde

kocaya meraklı olsam bırakmazdım rahat olun deyin o tıp cahil insanlarla gorusmeyin lütfen

Bazen görürüz ya erkek önde kadın arkada yürür buna bir sürü anlam yükleriz halbuki bu davranış Osmanlı zamanından kalma bir davranışmış bekarlar eşinden ayrılanlar eşi ölenler görüpte üzülmesin imrenmesin nazar değmesin diyeymiş düşünceli insanlar olduğu kadarıyla görgüsüz insanlarda bir hayli var
Açıklama ; herkes istediğini yapmakta özgür göze sokulmadan yapılamsı daha iyidir gerçi sadece bu konuyu okuyunca aklıma geldiği için yazdım
konu sahibi boşverin görmezden gelmeye çalışın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…