Kadin kadina bunu neden yapar?

Ben bekarken arkadaşlarımın çoğu evliydi. Beraber gezerdik, yanımda eşleriyle elele dolaşırlardı, elbette birbirlerine iltifat da ediyorlardı, yanlarında ben varım diye olduklarının dışına çıkamazlar ya. Bence siz yanlış anlıyorsunuz. Her hareketi kendinize nispet sanıyorsunuz. Siz üzüleceksiniz diye kanka gibi mi oturmak zorundalar yanınızda. Memnun değilseniz çevreyi değiştirin görüşmeyin. Görüştüğünüz 4 5 çift de size nispet yapıyor değildir illaki.

O vıcık vıcık hallerin hepsi sahte. Hiç inanamıyorum.
Çevrenizi değiştirin.

Bekarlıktan çıkalı çok olmadı.Bir arkadasım var,benim yaşım büyük onun ki benden 6 yaş daha büyük.Zamanında Yalnızlık üzerine çok sohbetler etmişizdir."Evleniyorsun artık aramazsın sen de başkaları gibi " dedi bana.İki günde bir arıyorum.E muhabbet ds Değişti artık.Var mi biri desem,diyemiyorum.Bende var sen sende yok mu olarak algılar diye.Neler yapıyorsun diye sorduğunda haliyle eş kişisinin konusunu açmak zorunda kaldığım oluyo,korkuyorum.Yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum ve bu Yüzden ark ımı kaybetmekten.Arka sayfalarda bir arkadaş Demiş "algın değişmiş olabilir " diye.Ben de böyle düşünüyorum acaba fazlaca hassaslaşmış olsbilir misiniz ? Gerçi öyleyse bile arkadaşlarınızın bu hassasiyetinizin bilincinde olması ve ona göre hareket etmeleri gerekir.

Buldumcuk,sonradan görme, gormemisin kocası vs seklinde adlandirabilirsin bu tarz kişilik bozukluğuna sahip insanciklari. Aldırma hicbiriylede gorusme kendine yeni çevre edin. İnşallah bigun kendine göre birinide bulur koluna takarsın allah gönlüne göre versin.

Canım yapman gerekn o çevreden tamamen uzaklaşıp aradıklarında müsait degilim demen... bak nasılda mutlu huzurlu olacaksın. Kocaları batasıcalar

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Vakti zamanında evimize hırsız girdi, annemin takıları bir miktar altın vs çalındı. Yakın oturan bir akrabamıza da haber verdik. Geçmiş olsun demeye geldiler güya. Başladılar kendilerinin kaç altını var hesaplamaya. Ordan 3 şurdan 5... Çeyrekler yarımlar tamlar.... Siz altını nasıl evde tutarsınız biz kasa kiraladık demeler... Annem zaten üzgün, cana geleceğine mala gelsin diyecekleri yere kendi hesaplarını yapmalar.... Aradan belki 10 yıl,geçti bu akrabamızın evine hırsız girdi. Meğer kasası filan yokmuş, altınları evdeymiş. Hepsi çalınmış. İnsan başa gelmeden anlayamaz bazı acıları.... Tabi ki kimse boşanmasın ama boşanmış bir kadına bu şekilde davranmak çok çirkin. Lütfen o kişileri umursamayın.

Görüşmeyin kimseyle..kocasıını yolda görüp hatır sorsanız dahi "kocamda gözü var" olur..bizim insanımız böyle maalesef..insanlar değişmeyecek..siz değişin bunu kabullenin..kimseye ihtiyaç duymayın..ben yalnız olsam evli çiftlerle birarada olmam böyle şeyleri yaşayacağımı düşünüp gerek duymam.

Ne kadar acımasız insanlar var çevrende. Görüşme hiç biriyle. Arama sorma. Kocişleriyle başbaşa bırak.
Kendine yeni ortamlar yeni insanlar yarat. Gez toz. Sosyal medyada fotoğraflarını paylaş. Onlara bakıp mutsuz olmaya değer mi? Hayat bunun için çok kısa..

Bunların bir de ailevi sıkıntılarını anlatınca anasını, babasını öveni var.
İşsizliğini söylediğinde, işiyle abartarak övüneni var.

Hayır madem canımı yakmak istiyorsun bari bu kadar açık yapma, bir de beni aptal yerine koymuş oluyorsun.
Görüşmeyi kestim, hepsi çok eski arkadaşlarımdı, yani öyle sanmışım, belli ki hep fırsat kollayacaklar.
İnsanoğlu gerçekten çok hastalıklı duygulara sahip, yaptıkları üç hareketten biri amaçsız, saçma.

Bu ülkede kadın olmak bir zorsa, dul olmak iki kez zordur. Annemden biliyorum. Erkeği, nasılsa dul diyerek ağzının suyunu akıtır; kadını , bu duldur aman kocamı kaptırmayayım elimde kalsın, diye takla atar. Toplumun değer yargıları keskin kement gibi biçiyor. Açık hava tımarhanesi olmuş beyinlerin kısa devre yapması. Aldırmayın, rahat olun. Kişi kendi nasılsa karşısındaki insanı da öyle sanıyor. Bu sizi rahatsız etmesin, güçlü bir birey olarak yaşamak sizin elinizde. Bu tiplere çok aldırmamanızı tavsiye ederim.

Pekçok dinamiği var bu olayın.
En çok etkili olanı ve tabi komik olanı "kocişko" olayı.
Bazı kadınlar ne yazık ki bir adamın yatağına giriyor olmayı kendilerine marifet sayarlar ve bunu kaybetmekten ödleri kopar.
Bazısının kıskançlığı had safhadadır hastaşık halini almıştır.
Kimi anneden "kocişe sahip çıkma öğüdü" almıştır.

Siz ister doğru davranın ister yanlış boşanmak üzere olan bir kadın olarak tehlikelisiniz (!).
Ya kocalarını ellerinden alırsanız?
Ya o kocalar size alıcı gözle bakarsa
Ya...
Ya...
Ya...
Boşanıyorum diye mi böyle diye düşünmeyin. Bekar kadının da hali o.

O yüzden hiç oralı olmayın, hiç umursamayın, destek filan da beklemeyin.

İnsanoğlu tamahkar ve nankördür. Kendi kayığınızın küreğini kendiniz çekeceksiniz.

bir kac arkadasim daha var onlarda evliler ve nedense onlarin nispet yaptigi düspnmüyorum, nedenine gelirsek gayet anlayisli ve dikkatliler. Esler elele tutudsunlat vs beni bu rahatsiz etmiyor en dogal haklari. :) Benim garibime giden bana bakip neredeyse kocasinin yanina yatacak kadinlar :)). Hayatim askitom böyle cocuklasanlar. biz tatile gitcez, biz bunu yaptik vs vs. Hatta yalnizken bile ayyy ben sizden daha güzelim, ayyy en güzeli benim gibi takilanlar Ama böyle degillerdi, ben bosaninca böyle oldu. Yani bariz fark var. :)

Tüm cevaplariniz ve yorumlariniz icin tsk ederim. Evet farkettigim su ki, herkes dul gözüyle bakiyor. Hatta hayatina yazik ettin diyenler mi dersiniz vs vs. Ama atlatacagim herseyi insallah.

Koca kaptırma korkusu işte.
Özgüven sıfır da ondan hepsi.
Kendine temiz yeni bir çevre oluştur mümkünse bekar olsun. :)

Bir derdim var sayfasına bakın , en çok konu açanlar kimler evliler mi bekarlar mı eşinden ayrılanlar mı? Kim bilir ne dertleri var da işte el gördülük sarılıp öpüyolar eşlerini.Kimsenin içini bilemezsiniz boşverin o yüzden.Ha böyle insanları hayatınızdan da çıkarın o ayrı tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…