Aldirmayin, oyle yapanlarin hepsi de "cok mutluyuz" havasini vermeye calisiyorlar, bir de sanirim sizi tehlike olarak goruyorlar. Gorusmeyin bence hiç. Moral bozacaklarina hic hayatinizda olmasinlar daha iyiMerhaba arkadaslar. Ben 32 yasinda bir bayanim. Cok süslü veya asiri bakimli biri degilimde. hatta özgüvenim bile yok. Ancak ben bir yildir gecgindir bosandim esimden. Esimle evliyken veya öncesinde hic sorun yoktu.
Ancak cevremde evli olan bayanlarda özellikle benim yas civari ve üstü olan evli bayanlar esleriyle oldugunda benim yaninda öpüsneye basliyorlar, sariliyorlar, kadin böyle bir yapisik hal aliyor. Birde bana bakarak yapiliyor. Ben bu durumu ilk baslarda normal katsiladim ancak suanda 4 5 cift böyle yapiyor. Hatta evime gelmez oldular ce aramaz oldular, onu gectim ben yazdiginda tersliyorlar. Kiskanclik olsa neyin kiskancligi? Her zaman esleribe karsi seviyemi korurum asla farkli bir düsünceylede bakmam. Cok garip. Görümcemdende ayni sorunlari yasamistim. Simdi bakiyorum kadin acayip mutlu. Heryerde gülüyor. Ben varken sirf somurtuyordu.
Bende bir sorun oldugunu düsünmeye basladim artik. Cok cekingenimdir cilveli falanda hic degilim.
iyicene yanliz birakildim. Bosanma sürecinde yanindayiz diyenler hicbiri yoklar.
Bu hayatta kalmak bana cok fazla artik.
Kadinlar neden böyleler?
0 noktasından "seviye" diyebilmen şaşırtıcı. Ne anlama geldiğini bilerek mi yazdınınız?Yoksa mahalle kavgalarından mı esinlendiniz "siz"?Hayret! Sen kiskaniyorsun evli insanlari" tarzinda yorum beklerdim senden. Seviyene seviye katmissin aferin kız. Büyük ilerleme var sende
Allah allah cok enteresan yazdigimi anlamaman0 noktasından "seviye" diyebilmen şaşırtıcı. Ne anlama geldiğini bilerek mi yazdınınız?Yoksa mahalle kavgalarından mı esinlendiniz "siz"?
kıskançlık iyi bir şey değilAllah allah cok enteresan yazdigimi anlamamanpardon enteresan degil normal :)
Bak simdi anlayabilmişsin. Aferin. Hadi iyisin benden bi aferin kaptin aksam aksamkıskançlık iyi bir şey değil
O bayani anlayabiliyorum. Bebegimi kaybettigim hafta en iyi dostum dedigim kisi yanimda bilerek evladini kokladi sarildiCahiller.
Kocam var benim diyorlar.Yeni evlenenlerin yada cocuk doguranlarin bir kismindada gorulur bu.
Ben cocugu olmadigini bildigimiz bir arkadasimin yaninda baskasinin aniden o konu acilinca cocugunu sevdigini unutamiyorum.
Senden çok var CANım ya üzülme yalnız değilsinBak simdi anlayabilmişsin. Aferin. Hadi iyisin benden bi aferin kaptin aksam aksam
Oyle mii benim gibi bi cok kisiye kendini onaylattiriyosun durumun bu kadar vahimmiydiSenden çok var CANım ya üzülme yalnız değilsin
Ah dev aynası nelere kadir. Yok CANım bi okuma yazma bilen sensin.Oyle mii benim gibi bi cok kisiye kendini onaylattiriyosun durumun bu kadar vahimmiydibence cok kitap oku tatlim. Dogan cuceloglunun kitaplarini tavsiye ederim sana diyecektim ki o kim diye sorarsin simdi
Daha basit kişisel gelisim kitaplari önerebilirim o vakitAh dev aynası nelere kadir. Yok CANım bi okuma yazma bilen sensin.
Basiniz sagolsun ben utaniyorum bu durumlarda.Allah saglikla bir bebek versin.O bayani anlayabiliyorum. Bebegimi kaybettigim hafta en iyi dostum dedigim kisi yanimda bilerek evladini kokladi sarildi
Bir acayip oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?