Kadin kadina bunu neden yapar?

Aldirmayin, oyle yapanlarin hepsi de "cok mutluyuz" havasini vermeye calisiyorlar, bir de sanirim sizi tehlike olarak goruyorlar. Gorusmeyin bence hiç. Moral bozacaklarina hic hayatinizda olmasinlar daha iyi

Hayret! Sen kiskaniyorsun evli insanlari" tarzinda yorum beklerdim senden. Seviyene seviye katmissin aferin kız. Büyük ilerleme var sende
0 noktasından "seviye" diyebilmen şaşırtıcı. Ne anlama geldiğini bilerek mi yazdınınız?Yoksa mahalle kavgalarından mı esinlendiniz "siz"?

Canım güzel çirkin farketmez akılları sıra boşa çıktın ya! Onun korkusu sarmıştır. Bu insanlar zaten senin gerçek arkadaşların değiller malesef. Bunlara takılma sen seni mutlu edecek insanlarla beraber olmaya çalış tersleyeni sil gitsin Yeni insanlarla tanışacak ortamlarda bulun.

Cahiller.
Kocam var benim diyorlar.Yeni evlenenlerin yada cocuk doguranlarin bir kismindada gorulur bu.

Ben cocugu olmadigini bildigimiz bir arkadasimin yaninda baskasinin aniden o konu acilinca cocugunu sevdigini unutamiyorum.
O bayani anlayabiliyorum. Bebegimi kaybettigim hafta en iyi dostum dedigim kisi yanimda bilerek evladini kokladi sarildi
Bir acayip oldum

Senden çok var CANım ya üzülme yalnız değilsin
Oyle mii benim gibi bi cok kisiye kendini onaylattiriyosun durumun bu kadar vahimmiydi bence cok kitap oku tatlim. Dogan cuceloglunun kitaplarini tavsiye ederim sana diyecektim ki o kim diye sorarsin simdi

Oyle mii benim gibi bi cok kisiye kendini onaylattiriyosun durumun bu kadar vahimmiydi bence cok kitap oku tatlim. Dogan cuceloglunun kitaplarini tavsiye ederim sana diyecektim ki o kim diye sorarsin simdi
Ah dev aynası nelere kadir. Yok CANım bi okuma yazma bilen sensin.

Aptal sürüsü.. yeni bi çevre kurun kendinize..

Çeyiz alma adeti var ya bizde. İşte o dönem bana dul kadına elletme eşyalarını getirme yanında diye çok afedersiniz mal mal konuşanlar oldu.. nasıl terslediğimi buraya yazmayım ki ilk önce de o dul dedikleri ablayı elinden tutup zorla götürdüm :)) ne yazık ki eşi ölmüş veya özellikle boşanmış kadınlara bu tarz abes ötesi bi yaklaşım var. Aldırmayın. Ay bi taraflarımın kenarları deyip gülüp geçin :))

Onlar sadece tanıdıktırlar, gerçek bir arkadaşlık olsa böyle birşey yapmazlar. Sizin suçunuz yok tamamen onların zihniyeti ve paranoyaları. Hani boşanıp yıllarca görüşmediğiniz eşlerine tekrar arkadaş olalım muamelesi yapsanız onları anlayabilirim ama şu an anlayamıyorum. Siz de kendinize medeni halinizi sorgulamayacak daha normal insanları arkadaş olarak edinin ve rahat rahat gezin tozun hayatınızdan geri kalmayın

ne yapsınlar eşlerine güvenmiyorlar demek ki.adamı ulu orta sevip koklayan eve gelince yüzüne bakmayan kadınların tabiatı böyle.
sizde bunları neden yanınızda olmasına müsade ediyorsunuz ki
bırakın dogasını bozmayın bu gün görmemiş tipleri

Öyle olur zaten boşanana kadar destek olurlar boşandıktan sonra kınarlar yanliz bırakırlar boşverin yapacak bi şey yok. şu kocasından kiskananlardan nefret ediyorum ya tamam kiskanirsinda ters bi şey yaparsa. Bu tavırlar çok kötü

Böyle sırnaşık tipler etrafındakilerin medeni durumuna aldırmazlar.
Çok mutlu olduklarını göstermekten kendilerince zevk alırlar.
Muhtemelen daha önce de öyleydiler ama boşandığınız için daha çok dikkatinizi çekiyor olabilir.
Eğer siz boşandıktan sonra tavır değiştirdilerse zaten hiç arkadaşınız olmamışlar onlar ve gerçek yüzlerini ortaya çıkarmışlar.
Onlardan uzak durun ve bekar arkadaşlar edinmeye bakın.

Dünyada bir onların kocaları var kocada tom hardy anasını
Recep ivedik işte sanki ona bakacaz tövbe est.
İnadına göz kırp kocalarına sonrada yapmadım de tabikide yapma

Belki daha önce dikkatini çekmeyen şeyler şmdi daha çok göze batıyordur .. böyle düşündnz mü? umursamayın.
Boşanmış kadın bana gerçekten çok güçlü çok cesaretli özgüvenli geliyor. Zor olanı başarmışın çevre baskısınıda görmezden gel ve yolunu çiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…