kadın kadına neden taciz edici bakar?

heromum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
25
2
86
İstanbul
eminim başınıza gelmiştir.bir topluluğa girdiğinizde erkeklere oranla kadınlarda daha rahatsız edici bakışlara rastlamışsınızdır. hiç bi erkek hemcinsine böyle bakar mı sanmam.bizdeki bu durumun açıklaması nedir sizce?

eminim başınıza gelmiştir.bir topluluğa girdiğinizde erkeklere oranla kadınlarda daha rahatsız edici bakışlara rastlamışsınızdır. hiç bi erkek hemcinsine böyle bakar mı sanmam.bizdeki bu durumun açıklaması nedir sizce?

bence taciz edici bakıştan çok baştan süzme, eger kişi güzel giyinmişse kıskançlık belirtileri göstern bakışa, eğer kötü giyinmişse de küçük görme gibi bir bakışa dönüşüyor. bu benim gözlemlerim :1:

• Beğen
Reactions: mbz
Kadın kadının saçının rengine şekline bakar elbisesinin modeline ayakkabısına kişisel bakımına şişman ya da zayıf olmasına bakar fikir alır veya içinden eleştirir, tabii bunu abartmadan yapması lazımdır.

Açıklaması yok ama çok rahatsız edici.
Kadınlar plajına mesela hiç gitmeyin. Hiç mi gözlerini ayırmazlar. O nasıl bir şeydir.

evet bazen oylelerine rast gelmek mumkun birde bakıp dalga gecmeye calısan gereksiz tipler vardır hayır bir kadına bakarım birde dalga gecmeye calısanlara insan bu kadarmı ezik olur derim genelde guzel bir kadını kıskanıp yermeye calısır kadınlar kendinden emin olan kadın zaten baska bir kadının giyimini gorselligini begenmese bile bunu ona sezdirmez..

Benimde dikkatimi çekiyordu erkeklerden çok kadınların baştan aşağı süzmeleri.Şöyle düşünüyorum belki üzerimdeki bir şey dikkatlerini çekmiştir,belki beğenmişlerdir beni,belki de tam tersi aşağılamak amacıyladır.Zaten bakış tarzından belli olur ne amaçla baktığı.Bugün mesela yanımdan bir kaç genç kız geçti baya dikkatli baktılar sinirlendim hatta sonradan 'maşallahı var kızın' dediklerini duydum ön yargım için pişman oldum :)

Bazı kadınlar erkeklerden daha fazlada bakıyor. ama benim fikrim öyle bayanlar öyle şeyler giyiyorlar ki bakmamak mümkün değil örn.. anadolu yakasında metrodan çıkarken hatunun biri dapdar bir tayt giymiş üstüne kısa bir bluz ben her hattı görmek zorundamıyım..
lütfen bir daha evden çıkmadan önce aynaya bir defa daha bakalım.
birde kim ne giymiş nasıl takıştırmış diye bakışlar var .. Kötü gözleri uzak tutsun Rabbim bizden :42::39::21:

aykırı tiplere bakılır bence yanı göğüslerinin hepsı dısarda olursa abartılı bır dekolte ve abartılı bır makyajlı kadın gordugumde bende bakarım yanı..oda begenmekten değil yanı şaşkınlıktan bakarım sonucta sahne alsan veya plajda olsan ok ama bır alısveriş merkezınde fazla aykırı takılırsan dıkkat cekersın tabı.normal dekoltelı bayanlardan bahsetmıyorum bu arada abartılı duranlardan bahsedıyorum. normal gıyım tarzı olan bı kadına da dıkkatlı bakılırsa bılemıyorum sebeplerını iyi gözle bakmak var kem gözle bakmak var belkı de bırıne benzetmıstır belkı de begenmiştir

eğer ortada aykırı bi durum yoksa kıyafet bakımından , başka 2 sebep geliyor aklıma kıskançlık, beğenilme

amann bakan baksın valla çok umursamıyorum ben :) kimi kıskançlığından kötü kötü bakar kimi de beğendiği için dikkatli bakar..
hiiiiiiiiiiiiç kafamı yoramam valla :1:

Çünkü; bir kadının düşmanı öteki kadındır. :)
Biz kadınlar erkek içn değil ortamdaki diğer kadınlar için süsleniriz :) Zavallı erkeklerde onlar için olduğunu sanır :P

Haksızmıyım ?

çünkü; bir kadının düşmanı öteki kadındır. :)
biz kadınlar erkek içn değil ortamdaki diğer kadınlar için süsleniriz :) zavallı erkeklerde onlar için olduğunu sanır :p

haksızmıyım ?

ben kendim için yaparım herşeyi ve sevdiğim kişi için. Kendi kız arkadaşlarımıda özellikle güzele iterim hep yakışmayan herhangi bişey görsem yapma derim beyendiğim birşey olsa onuda defalarca soylerim güzel olduğunu.kıskançlık olmayacak insanda yoksa durum kötü..

karşı tarafı süzme, bakış, inceleme kendine olan güvensizlikten kaynaklanır. :51:

kıskançlık,fesatlık,çekememe, ben neden onun gibi değilim diye özenme durumlarından dolayı bu kadar basit... ayrıca yukarda arkadaşın da dediğine katılıyorum bir kadını aslında erkeklerden çok diğer kadınlar süzer çünkü biz kadınlar her zaman hemcinslerimizle yarış içindeyizdir ve giyiniriz süsleniriz erkekler üstlerine alınır ama aslnda biz sürekli birbirimizi süzeriz :) bu arada da birileri sizden hiç sebepsiz yere nefret ediyorsa nedeni sizin gibi olmak istediğindendir :31:

Son düzenleme:
bırı bırınden nefret edıyorsa.. karşı tarafın o dereceye getırmesındendır.....buda benım goruşum tabı..ve ayrıca kadının kadına bakması ya begendıgındendır..ya da acıdığındandır..herkes ne yaşadıysa oyle yorum yapar...

Back
X