- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.807
- 598
- Konu Sahibi zevcatalibrm
-
Ne anlatmaya çalıştığın hakkında hiç bir fikrim yok şu an.Eee öyle tabi.benden çözümü buldum ama ona da yanaşmıyorlar.
Eee öyle tabi.benden çözümü buldum ama ona da yanaşmıyorlar.
Kocalarınızı bırakmayın kolay bulunmuyor diyoNe anlatmaya çalıştığın hakkında hiç bir fikrim yok şu an.
Evet ben hassas bir insanım ama çok şükür neyi onemseyip neyi onemsememem gerektiğini öğrendim. Açıkçası bu konudaki kendince benimle geçilen dalgaları ciddiye alamıyorum. Ama başkalarının uzulecegini tahmin ettiğim şeyleri de görmezden gelemedim daha fazla.Konu açtınız. Yorum yapmıyorsunuz. Açtığınız konuya yazıyorum işte. Hayatı ve sanal alemi bu kadar ciddiye almayın üzülürsünüz. Ben yüz yüze vermeyeceğim hiçbir tepkiyi yazmam. Hakaret etmedim, aşağılamadım düşündüğümü yazdım yine yazıyorum. Bu tarz doğru değil. Sizin de canınız sıkılıyor belli ne yapsam da vakit geçirsem diyorsunuz ben de öyle diyorum yazıyorum işte. Birazdan sayfayı kapatacağım ve umrumda bile olmayacak.
Siz hak veriyorsunuz. Ben vermiyorum. Ayrıca sinirlenmedim komik buldum.Ben üstüme alınmamıştım mesela çünkü kendimi konuda bahsedilen zorba insanlardan görmemiştim. Demek ki sizin de kendinizde hoşunuza gitmeyen şeyler var ve bu başlığı saldırgan bulup çok da sinirlenmişsiniz
Hey gidi koca yürekli aplam be, helal olsun sana. Başgan ol oy verelim, öl de ölelim. Bundan sonra senin izinden gideceğimEvet ben hassas bir insanım ama çok şükür neyi onemseyip neyi onemsememem gerektiğini öğrendim. Açıkçası bu konudaki kendince benimle geçilen dalgaları ciddiye alamıyorum. Ama başkalarının uzulecegini tahmin ettiğim şeyleri de görmezden gelemedim daha fazla.
Evet çok sert yorumlar oluyor ama bir de şöyle düşün.bile isteye yanlış yapan ve insanları kandırmaya çalışan kişilere yapılıyor genelde bu yorumlar.mesela beşpara etmez bir heriften hamile kalıyor, sonra da korunurken oldu diye buradakiler kandırmaya çalışıyor.yine beşpara etmez bir heriften çocuk yapmış çocuğun ya da çocukların da hayatı mahvoluyor. Aşırı sorumsuz, başka canlıların da hayatını çok kötü etkileyecek büyük hatalar yapan kişilere bu tarz yorumlar yapılıyor.bazı şeyler insanların sinirleriyle oynuyor ki normal de zaten.haa bir de hayat zaten aşırı acımasız bir yer.biz tatlı yorum yapsak ne değişecek ki.hayat bize acımıyor biz birbirimize acısak ne olacak.gerçekler çat çat herkesin yüzüne vuruluyor işte.konu açan bilmiyor mu sanki bunları.malzeme bu işte.şöyle söyleyeyim biz bu dünyaya zaten üzülmek için gelmişiz.alakalı alakasız her konuya da yazarım.bırakın yeri kurbanları atmayın bu cehenneme.eskiden amann güle güle büyütün yavrusunu, sağlıkla gelsin falan filan yapmacıklık çığır açan yorumlar yapılırdı.ben de şimdi diyorum ki bu cehenneme yeni kurbanlar eklemeyin.akıllandık ülke kadınları olarak acımasızlaşmadık.Tabii ki, verdiğiniz örnek o kadar korkunçki... Mesele üslup. Normalde yolda görse tanimayacaklari insanlara sanki baş düşmanlarıyla konuşuyor gibi yazmaları
Güzel kardeşim sen kendini kanaat önderi sanıp burda insanlara akıl vermeye kalkarsan millet de seninle dalga geçer, bu kadar basit.
Hak vermediğinizi bile kavga eder gibi ifade ediyorsunuz ama? Neyse siz zaten böyle davranmaktan gurur duyduğunuzu ifade etmişsiniz. İyi forumlarSiz hak veriyorsunuz. Ben vermiyorum. Ayrıca sinirlenmedim komik buldum.
Ok beyb .sMerhaba arkadaşlar,
Lise döneminde sık uğrağım olan KK'ya yıllar sonra geri döndüm. Yıllar önce buradan çok güzel arkadaşlar edinmiş, derdime derman bulmuş, dertlere naçizane derman olmuştum.
İki gün önce yeni bir hesap açıp konulara bakınca açıkçası biraz üzüldüm. İnsanlar çevrelerindeki kişilerden yardım alamayınca gelip buraya yazıyorlar, belki anlatıp rahatlamak, belki fikir almak istiyorlar. Ama bakıyorum da bir çok kişi oldukça ağır yorumlar yazıyor. Karşıdakinin canı zaten sıkkın, o cevaplardan sonra kim bilir ne hale geliyor.
Herkesin bizimle aynı değerleri paylaşması gerekmiyor. Burada dünyanın her yerinden bir sürü insanız. Belki sizin için doğru olan o kişinin terbiyesine çok ters. Belki genel geçer bir hata yaptı ama pişman. İnsanların nasıl koşullarda olduğunu bilemeyiz. Elbette eleştiri yapılabilir ama bu yıkıcı değil yapıcı olmalı.
Sizlerden istirhamım bir konuya cevap yazarken kendinizi karşıdaki kişinin yerine koymanız. Eğer negatif bir şey yazacaksaniz, hiç yazmayın daha evla...
Benim burada ne işim var?Hak vermediğinizi bile kavga eder gibi ifade ediyorsunuz ama? Neyse siz zaten böyle davranmaktan gurur duyduğunuzu ifade etmişsiniz. İyi forumlar
Onu siz bilirsiniz bana mı sordunuz cidden?Benim burada ne işim var?
Ben şahidim.Kalbimi kirdin yeminle. Bugune kadar gercekten akli basinda konu acan kimle dalga gectigimi gördün. Gidiyom ben
Lafımın arkasındayım.baksana ne çok koca bulamayan kadın konusu açılıyor.Kocalarınızı bırakmayın kolay bulunmuyor diyo
Haklı. Koca mı var piyasada. Tezgahlar bomboş.Kocalarınızı bırakmayın kolay bulunmuyor diyo
Doğru sen de haklısın. Günün birinde herkes senin yoluna gelecekLafımın arkasındayım.baksana ne çok koca bulamayan kadın konusu açılıyor.
Saniye başı da yorum atıyorsun ne işim var deyipBenim burada ne işim var?
Unutmaya çalış bu çok yanlıs filan uzun uzun anlatanlar varEski konularda o kadar "anlayışlı" yorumlar yapılıyormuş ki, evli bir erkekle olan ilişkisini uzun uzun anlatanlara, gözlerim doldu diye cevap yazanlar mı dersınız, aşk engel tanımaz diyen mi. Favori yorumlarim var hatta benim
Herkes aynı mizaçta, üslupta değil, gereksiz yükselmiş, bazen bazı konuları takıntı yapmış olanlar oluyor ama genel olarak eskisinden çok daha gerçekçi yorumlar yapılıyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?