Kadın kadının kurdu değil, yurdu olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ben hassas bir insanım ama çok şükür neyi onemseyip neyi onemsememem gerektiğini öğrendim. Açıkçası bu konudaki kendince benimle geçilen dalgaları ciddiye alamıyorum. Ama başkalarının uzulecegini tahmin ettiğim şeyleri de görmezden gelemedim daha fazla.

Siz hak veriyorsunuz. Ben vermiyorum. Ayrıca sinirlenmedim komik buldum.

Hey gidi koca yürekli aplam be, helal olsun sana. Başgan ol oy verelim, öl de ölelim. Bundan sonra senin izinden gideceğim

Tabii ki, verdiğiniz örnek o kadar korkunçki... Mesele üslup. Normalde yolda görse tanimayacaklari insanlara sanki baş düşmanlarıyla konuşuyor gibi yazmaları
Evet çok sert yorumlar oluyor ama bir de şöyle düşün.bile isteye yanlış yapan ve insanları kandırmaya çalışan kişilere yapılıyor genelde bu yorumlar.mesela beşpara etmez bir heriften hamile kalıyor, sonra da korunurken oldu diye buradakiler kandırmaya çalışıyor.yine beşpara etmez bir heriften çocuk yapmış çocuğun ya da çocukların da hayatı mahvoluyor. Aşırı sorumsuz, başka canlıların da hayatını çok kötü etkileyecek büyük hatalar yapan kişilere bu tarz yorumlar yapılıyor.bazı şeyler insanların sinirleriyle oynuyor ki normal de zaten.haa bir de hayat zaten aşırı acımasız bir yer.biz tatlı yorum yapsak ne değişecek ki.hayat bize acımıyor biz birbirimize acısak ne olacak.gerçekler çat çat herkesin yüzüne vuruluyor işte.konu açan bilmiyor mu sanki bunları.malzeme bu işte.şöyle söyleyeyim biz bu dünyaya zaten üzülmek için gelmişiz.alakalı alakasız her konuya da yazarım.bırakın yeri kurbanları atmayın bu cehenneme.eskiden amann güle güle büyütün yavrusunu, sağlıkla gelsin falan filan yapmacıklık çığır açan yorumlar yapılırdı.ben de şimdi diyorum ki bu cehenneme yeni kurbanlar eklemeyin.akıllandık ülke kadınları olarak acımasızlaşmadık.

Güzel kardeşim sen kendini kanaat önderi sanıp burda insanlara akıl vermeye kalkarsan millet de seninle dalga geçer, bu kadar basit.

Siz hak veriyorsunuz. Ben vermiyorum. Ayrıca sinirlenmedim komik buldum.
Hak vermediğinizi bile kavga eder gibi ifade ediyorsunuz ama? Neyse siz zaten böyle davranmaktan gurur duyduğunuzu ifade etmişsiniz. İyi forumlar

Kocamla evlendik kocam kötü biri ama çocuk yaptım durmayıp 2.yi yaptım.
Sevgilim beni kıskanıyor, kısıtlıyor, küfrediyor, ağzıma ediyor ama çok seviyorum affettim yine yaptı affettim yine yaptı affe...
Kayınvalidemle aynı evdeyim kocam ayrı eve çıkmıyor ama 2 çocuk yaptım boşanmıyorum ama kayınvalidem kendi terk etsin evi. Eşim pamuk ama kayınvalidem cadı.

Bu konulara ne diyelim şimdi yani sanki Matrix evreni biri oraya bırakmış o an dank etmiş her şey.
Konu sahibiyle aynı düşüncede değilsen vay efendim sen kadın düşmanısın, bana hak vermelisin. Yok öyle bir şey. Haksızsan haksızsın. Ha farklı düşünceye yerin yoksa da forumda konu açmak saçma.

Eski konularda o kadar "anlayışlı" yorumlar yapılıyormuş ki, evli bir erkekle olan ilişkisini uzun uzun anlatanlara, gözlerim doldu diye cevap yazanlar mı dersınız, aşk engel tanımaz diyen mi. Favori yorumlarim var hatta benim

Herkes aynı mizaçta, üslupta değil, gereksiz yükselmiş, bazen bazı konuları takıntı yapmış olanlar oluyor ama genel olarak eskisinden çok daha gerçekçi yorumlar yapılıyor bence.

Ok beyb .s

O kadar haklısınız ki. Geçen gün konu açtım, Ocak ayında sürtünmüştüm. Acaba hamile miyim diye. Demediklerini bırakmadılar. Ay yerin dibine girdim taytla sürtündüm diye. Sanki bir tek ben sürtünüyorum.

Nitekim hamile de kalmışım. Bunu öğrenince bir konu daha açtım bu test pozitif mi diye. Kopkoyu iki çizgi vardı. Bana dediler kör müsün? Üzüldüm çünkü kör değildim, gayet iyi görüyorum biraz miyop olsam da.

Sonra yine inanamadım gittim doktora sordum evet hamilesin dedi ultrasyon fotosu verdi elime. Geldim onu paylaştım, doktor böyle dedi ama güvenemiyorum sizce hamile miyim diye sordum. Cahil dediler bana. Bana bana, Artelerine.

Unutmaya çalış bu çok yanlıs filan uzun uzun anlatanlar var

Keske zamaninda buraya konular acsaydim da KK hatunlari beni bi güzel pataklasaydi. Bazi konularda daha cabuk aklim basima gelip yardim alirdim. Burda kötü niyetli bir kadin yok. Su kadin kadinin kurdu lafini da asiri sacma buluyorum orasi ayri bir durum. Ama konu sahibinin ikinci üyeligi de var mi merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…