Kadın kafayı takmış

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
Selamlar. İş yerimde sene başında bir konuda plan hazırlanırken bana haksızlık yapıldığını düşündüğüm için itiraz etmiştim. Planı yapan da o kadın. Planın değişmesine sebep olmuştum ve gerçekten haklıydım. Ve kadın senenin başından beri bana takık. Laf sokmak için zaman kolluyor. Laf soktuğu zaman cevap bile vermiyorum kaale almıyorum kala kalıyor, benimle tartışmasına müsaade edip onu rahatlatmak istemedim içinde kalsın çıldırsın istedim. Ama sanırım yanlış yapıyorum. Bugün ortak bir makineyle işimiz vardı, tam o kullanırken bozuldu uğraşıyor falan. Benim de işim vardı müsaadenizle dedim. Bozuk yapmaya çalışıyorum, alın siz yapın o zaman dedi :D İnanın bu zamana kadar insanları sinir edecek hiçbir hareketim olmadı kendi kendime takılırım çok sıradan biriyim işimi yapar çıkar giderim lafa bile karışmam. Ama kadın takık, görünce bi gözünü kaydırmalar bir şeyler :D Zaten orda hemcinsim olan 1 2 kişiyle aram iyi diğerleri ile de çok iletişimimiz yok, en azından bana saygısızlıkları da yok. Ama bu kadın takık. Daha önce böyle bir durum yaşamadım ne yapayım hanımlar cevap mı vereyim ben de mi laf sokayım çünkü artık ben de sinir olmaya başladım

Dayanabilirseniz tavrınız benim çok hoşum gitti...
İçini boşaltmasına izin vermemek yani. Kendi kendini yiyip bitirsin. Ha ama yok dayanamazsanız da uzun tartışmadan yine de kaçınıp, kısa ve öz bi şekilde haddini bildirebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu sefer bana zorbalık yapmasına müsaade ediyormuş gibi geliyor kendime de kızdığım oluyor
Alın karşınıza o zaman konuşun diyicem sizin derdiniz ne neden böyle ergence davranıyorsunuz diye ama onuda anlar mı bilemiyorum

Alın karşınıza o zaman konuşun diyicem sizin derdiniz ne neden böyle ergence davranıyorsunuz diye ama onuda anlar mı bilemiyorum
Ben de anlayacağını sanmıyorum, bir yandan da kendime "senin sorunun değil ki onun sorunu, kimsenin kalbine müdahale edemezsin çekemiyorsa kendisi bilir" moduna giriyorum. Bazen de kendime kızıyorum niye orda bozmuyorsun lafın altında kalıyorsun diye

Ben de anlayacağını sanmıyorum, bir yandan da kendime "senin sorunun değil ki onun sorunu, kimsenin kalbine müdahale edemezsin çekemiyorsa kendisi bilir" moduna giriyorum. Bazen de kendime kızıyorum niye orda bozmuyorsun lafın altında kalıyorsun diye
Lafın altında kalmayın tabii ki o zaman tepenize çıkar iyice o yüzden saygı çerçevesinde zekanızla lafları yerleştirin, bazen de gülerek laf sokun

Lafın altında kalmayın tabii ki o zaman tepenize çıkar iyice o yüzden saygı çerçevesinde zekanızla lafları yerleştirin, bazen de gülerek laf sokun
Tepeme çıktı zaten ve çıktıkça daha da çıldırıyor etrafta ne kadar komik duruma düştüğünün farkında da değil. Ben dışardan şahit olan biri olsam net kıskanıyor derdim. Kıskanılacak sebep bulamasam da

bence böyle devam edin belliki laf soksanız çirkinleştirecek , konuşsanız anlayacak kapasiteside yok yazık, taş yerinde ağırdır felsefesiyle uslubu ve tavrı tarzı böyle çirkin olanlara en güzeli hiç yokmuş gibi davranmak . zaten onun istediği tartışma çıkarmak eline koz vermediğiniz için daha sinirlidir :D

bence böyle devam edin belliki laf soksanız çirkinleştirecek , konuşsanız anlayacak kapasiteside yok yazık, taş yerinde ağırdır felsefesiyle uslubu ve tavrı tarzı böyle çirkin olanlara en güzeli hiç yokmuş gibi davranmak . zaten onun istediği tartışma çıkarmak eline koz vermediğiniz için daha sinirlidir :KK70:
Sinirlenmesi için beni görmesi bile yeterli oluyor :D beni görünce yüzü düşmeler bir afra tafralar sesini yükselterek konuşmalar :D

bir seyi eksik mi okudum diye baya baktim ama ben bu diyalogda bir terslik goremedim. yani bozuk olan seyi yapmaya calistigini goruyorsunuz, siz benim de isim vardi derseniz o da buyur sen yap der. ben kankama bile boyle derim sahsen.

bu ornek iddianizi temellendirmez. baska seyler varsa bilmiyorum.

Back
X