- 23 Kasım 2019
- 1.124
- 1.699
- 83
Selamlar. İş yerimde sene başında bir konuda plan hazırlanırken bana haksızlık yapıldığını düşündüğüm için itiraz etmiştim. Planı yapan da o kadın. Planın değişmesine sebep olmuştum ve gerçekten haklıydım. Ve kadın senenin başından beri bana takık. Laf sokmak için zaman kolluyor. Laf soktuğu zaman cevap bile vermiyorum kaale almıyorum kala kalıyor, benimle tartışmasına müsaade edip onu rahatlatmak istemedim içinde kalsın çıldırsın istedim. Ama sanırım yanlış yapıyorum. Bugün ortak bir makineyle işimiz vardı, tam o kullanırken bozuldu uğraşıyor falan. Benim de işim vardı müsaadenizle dedim. Bozuk yapmaya çalışıyorum, alın siz yapın o zaman dedi
İnanın bu zamana kadar insanları sinir edecek hiçbir hareketim olmadı kendi kendime takılırım çok sıradan biriyim işimi yapar çıkar giderim lafa bile karışmam. Ama kadın takık, görünce bi gözünü kaydırmalar bir şeyler
Zaten orda hemcinsim olan 1 2 kişiyle aram iyi diğerleri ile de çok iletişimimiz yok, en azından bana saygısızlıkları da yok. Ama bu kadın takık. Daha önce böyle bir durum yaşamadım ne yapayım hanımlar cevap mı vereyim ben de mi laf sokayım çünkü artık ben de sinir olmaya başladım