- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
ben de sarmıyorum ki eşimden bekleyeyimeşlerin sarma sarması konu olmuştu, onlar sarmıyo demek ki hayat tamamen müşterek değil diye, bende elime çivi vida matkap almadım evdeki tüm tadilat işlerini eşim yapıyo sanırım bu sarma sarmamasının üstünü örtebilir zira bende sarmıyorum zaten
İsteyen kim olursa olsun, çocuk tek taraflı bakım ve ilgiyle büyütülmemeli.
Ki kadının talepkar olması yükün fazlasını üstüne almasını gerektirmez, maddi konularda gerektirebilir ama bu konuda gerektirmemeli.
Bir de kendinede yetersizlik varsa çocuk meselesini önemsemiyormuş gibi yapanı biliyorum da, normal de çocuk diye deliren erkekler fazlasıyla mevcut. Hatta bunun için tekrar evleniliyor, insanların üzerine "kuma" getiriliyor, her ne kadar ilkel bir zihniyet de olsa.
valla benim kocam çocukda çocuk diye tutturdu bana kalsa bir kaç yıl sonra istiyordum ama okadar çok istediki bebeği .şimdi benden çok hevesle bekliyor doğumu .hatta ikinci üçüncüyüde planlıyor .benden çok istiyor yani .erkekler çocuk ister genelde .kadında ister tabi .benim mantığa göre erkek evine bakmak zorunda .ama şunuda anlamıyorum bakmak zorunda diyen kadın zaten gidip kendi mantığında adam bulur evlenir yok hayır hayat müşterek diyen kadın kendi mantığında bulur .yani tartışmak bunu gereksiz diye düşünüyorum .kimsenin kimseye laf atma aşağılama lüksü olamaz .konu sahibinin şikayet ettiği şeyde haklı buluyorum bir poşeti elimden almaz diyor kız yalan söylediğini düşünmüyorum .
O babaların hangisi çocuğuyla ilgileniyor,çocuğu skor olarak gören erkekler var siz bunlardan bahsetmişsiniz.
Bu tip adamları ağzıma bile almam o kadar rezil adamlar bunlar.
Bu tip adamların 6-7 çocuğu bile olur ama hepsine enik gibi davranır.Vakit bile bulamaz çoğu yüzlerini görmeden büyür.
Ben bildiğimiz sıradan erkeklerden bahsediyorum.
Hayatı sorgulayan rahata alışmış sorumluluktan biraz korkan erkekler çocuğa sıcak bakmıyor.
Baksa bile doğunca kadınların istediği ölçüde ilgilenmiyor.
İlgilenmek derken sevmekten bahsetmiyorum.
son yazdığını yenı gordumm..madem esın ısınde huzurlu deıl calışmak ıstemıyor ee neden hala orda..hayır bizde çalışıyoruz sonuçta insan memnun olmadığı yerde çalışmak istermi? kaldı kı daha iyi fırsatlar sunulduğu taktirde...:26::26::26::26:
son yazdığını yenı gordumm..madem esın ısınde huzurlu deıl calışmak ıstemıyor ee neden hala orda..hayır bizde çalışıyoruz sonuçta insan memnun olmadığı yerde çalışmak istermi? kaldı kı daha iyi fırsatlar sunulduğu taktirde...:26::26::26::26:
ben de sarmıyorum ki eşimden bekleyeyim
şaka bi yana evde ,işleri paylaşmak demek,adamın sarma yapması,cam silmesi ,kadının da tamirat,boya yapması demek değil ki,herkes kendi yapabileceği işlerden sorunlu olması işbölümü demek bana göre..
O babaların hangisi çocuğuyla ilgileniyor,çocuğu skor olarak gören erkekler var siz bunlardan bahsetmişsiniz.
Bu tip adamları ağzıma bile almam o kadar rezil adamlar bunlar.
Bu tip adamların 6-7 çocuğu bile olur ama hepsine enik gibi davranır.Vakit bile bulamaz çoğu yüzlerini görmeden büyür.
Ben bildiğimiz sıradan erkeklerden bahsediyorum.
Hayatı sorgulayan rahata alışmış sorumluluktan biraz korkan erkekler çocuğa sıcak bakmıyor.
Baksa bile doğunca kadınların istediği ölçüde ilgilenmiyor.
İlgilenmek derken sevmekten bahsetmiyorum.
hangi erkek çocuk istemez bilmiyorum bana göre düşünceniz ütopik .herkes çoucğu olsun ister zaten çoğu erkek çocuk sahibi olmak için evlenir .sizin dediğiniz gibi olsa aileler tüp bebek için avuç avuç pralar dökmezler doktorlara eşim kadın doğum uzmanı ordan biliyorum .
sormuyo işde değiştirdiğine göre. ya da kadın sorulmadan fikir belirtse bile dikkate almıyor. bu hanımın kocası kredinin bittiği gün satıp yeni araba almış gereği yokken ve eşi istemiyorken. üstelik tekrar krediye girerek. bu kadında hala kocasının küçücük bebek varken ortada onu zorla soktuğu işde çalışsın, maaşını adamın eline versin. adamda lüks arabanın keyfini çıkarsın. sonra bu kadın dert yanınca acımasız oluyor.
Yahu yapmayin arkadaslar konu sahibinin derdi esinin maasi
daha luks hayat yasamak istemesi
adamin kariyeri falan degil
yoksa ayni yerde 3000 alsa ses etmeyecek belki
ama iste insan oglu doyumsuz
ister ister ister....
biraz mutevazi
biraz elimizdekinin kiymetini bilmeliyiz
Kim kimi aşağıladı ki ?
Katılıyorum herkes beklentilerine göre insanla evlenirse sorun çözülür.
Sizi çalıştırmayacak iyi para kazanacak çocuk olursa sizinle birlikte ilgilenecke eş istiyorsanız bu tip mesajlar aldığınız bir adamla evlenmelisiniz.
Konu sahibi yalan söylüyor demiyorum ben ama konu para değil denmesine kızıyorum.
Konu bariz bir şekilde para.. Bence.
ben şunu anlamadım,eşinize iş teklif ediliyo daha iyi şartlarda ama kabul etmiyor peki neden olarak ne söyledi?? önemli olan bu,sonuçta şu anki işinin şartlarından mennun değil diyosunuz? o zaman???
o kişiden kişiye değişir,kimisine ev işi kolay gelir,kimisine market,manav alışverişi...adil dağılım her ailede farklı bence bu sebeple..Demekki evdeki işbölümü adil olmuyor hiçbir zaman,kadın hep evişlerinde başrollerde.
O zaman erkekte ev geçindirmekte başrollerde olacak,o zaman iş bölümü dediğiniz şey adil olur işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?