Eniştemi yarı yolda bırakıp gidemem.Biraz toplasın kendini işlerini falan diyor.Eniştesi asla toplayamaz kendini.Hanımını aldatan,parayı başka kadınlarla yiyen biri.Ablasıda çok sıkıntı çekiyor eşimin.Benim ablama bunları yaşatacak eniştenin yanındab 1 dk.durmam ben olsam.Ama yok eşim kurtaracak orayı.Batana kadar çalışacak bu gidişle.Eşimin abiside sürekli söylüyor buradan bişey olmaz.Batsa tazminat bile alamazsın.Sen kendini buradan kurtarmaya bak diyor.Eşim sadece kafa sallıyor haklısın abi demiyor.Sigortasını bile kaç yıl yarım yatırmışlar bekarken.Benim aklım almıyor artık.Sürekli şikayet ediyor ama yeni bir iş içinde mücadele etmiyor
DEmekki eşiniz çok para kazanmak yerine huzurlu ve mutlu olduğu yerde çalışmak istiyorr...Bence konu gereksiz uzadı.............
canım emın olll sorumluluktan kacan kendını baba olmaya hazır hıssetmeyen adam cocuk istemezz....
eniştemi yarı yolda bırakıp gidemem.biraz toplasın kendini işlerini falan diyor.eniştesi asla toplayamaz kendini.hanımını aldatan,parayı başka kadınlarla yiyen biri.ablasıda çok sıkıntı çekiyor eşimin.benim ablama bunları yaşatacak eniştenin yanındab 1 dk.durmam ben olsam.ama yok eşim kurtaracak orayı.batana kadar çalışacak bu gidişle.eşimin abiside sürekli söylüyor buradan bişey olmaz.batsa tazminat bile alamazsın.sen kendini buradan kurtarmaya bak diyor.eşim sadece kafa sallıyor haklısın abi demiyor.sigortasını bile kaç yıl yarım yatırmışlar bekarken.benim aklım almıyor artık.sürekli şikayet ediyor ama yeni bir iş içinde mücadele etmiyor
hangi erkek çocuk istemez bilmiyorum bana göre düşünceniz ütopik .herkes çoucğu olsun ister zaten çoğu erkek çocuk sahibi olmak için evlenir .sizin dediğiniz gibi olsa aileler tüp bebek için avuç avuç pralar dökmezler doktorlara eşim kadın doğum uzmanı ordan biliyorum .
Eniştemi yarı yolda bırakıp gidemem.Biraz toplasın kendini işlerini falan diyor.Eniştesi asla toplayamaz kendini.Hanımını aldatan,parayı başka kadınlarla yiyen biri.Ablasıda çok sıkıntı çekiyor eşimin.Benim ablama bunları yaşatacak eniştenin yanındab 1 dk.durmam ben olsam.Ama yok eşim kurtaracak orayı.Batana kadar çalışacak bu gidişle.Eşimin abiside sürekli söylüyor buradan bişey olmaz.Batsa tazminat bile alamazsın.Sen kendini buradan kurtarmaya bak diyor.Eşim sadece kafa sallıyor haklısın abi demiyor.Sigortasını bile kaç yıl yarım yatırmışlar bekarken.Benim aklım almıyor artık.Sürekli şikayet ediyor ama yeni bir iş içinde mücadele etmiyor
ani herşey ortada abisi bile uyarıyormuş ayrıl diye..niye ayrılmıyor..ablasını aldatan enişte niye umurunda bukadar ?
yani komplo teorisi olacak ama acaba eniştesi ile bi halt yedide şimdi eniştesi beni yarı yolda bırakırsan söylerim falan mı diyo, aklıma başka neden gelmiyo
kız şeker aynı şeyleri düşünmüşüz vallahi...bende onu yazaktım tam, sonra vazgeçmiştim kızın içine kurt düşürmiyim diye..sen benden cesaretli çıktın..ama hakketten öyle düşünüyorum yani...
Olabilirde..neler neler oluyor çevremizde dimi ama :)
yani komplo teorisi olacak ama acaba eniştesi ile bi halt yedide şimdi eniştesi beni yarı yolda bırakırsan söylerim falan mı diyo, aklıma başka neden gelmiyo
Huzurlu,mutlu olsa maaşını düzenli alsa neyse canım öyle bişey yokki..Öyle olsa zaten birkaç yıl dişimi sıkarım bende.Para vermekten falan gocunmam.Borçlarımızı elbirliği ile öderiz.Şikayet etmem söylenmem.Ama eşimin yüzünden sıkıntı çekiyoruz işte mesele bu
çok çok az kısmı bence onlarda zaten neden olduğu belli birşey yazmak istemiyorum bu konuda .eşini seven adamın ondan çocuk istemesi kadar doğal birşey yok .
Çevremde de bir sürü insan var tüp bebek tedavisi olan.
Kadın çocuk için deliriyor erkek kadın istediği için istiyor.
Çünkü yaşıtlarının çocuğu var,çocuğu olmayan erkek eksik erkek. gibi bir mantık.
Hadi diyelim gerçekten kadın kadar büyük bir aşkla istiyor niye bakmıyorlar o zaman çocuklara.
Herkes böyledir hiçbir erkek çocuk istemez demedim ki benim ilk mesajımda şu yazıyordu çocuk için deliren erkek%10Dur.
Bunu söyledim sizin eşiniz bu gruptadır bilemem çocuk için deliren erkek çocukla ilgilenir bundan haz alır,kişisel zevklerini geriye atabilir.
Bunu bütün kadınlar zaten yapıyor anne olunca ama erkek yapmıyor.
Çocukla geçireceği vakti maç izleyerek geçiriyor,arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor ,öyle mal mal oturuyor.
Ama sorsan bir oğlun bir kızın daha olsun mu diye olsun evet yapalım hanım diyebilir.
Bence bu adam çocuk istemeyen adam ama sizin açınızdan çocuk isteyen adam olabilir.
Benim bir dayım var saçmasapan bir hayatı var karısını zorladı ikinci çocuğu yaptı şimdi üçüncüyü istiyor.
Ama cep telefonu dahi taşımıyor yanında arayıp rahatsız etmesinler onu diye ama karısına yalvarıyor üçüncü çocuk için.
Hanım çocukla tepişirken adam atını yürütüyor çünkü..
Ben erkeklerin kadınlar kadar çocuk arzusuyla kavrulduklarına inanmıyorum.
Yapısal olarka mümkün değil,aynı özveriyi de göstermiyorlar zaten doğunca.
Sevgisizlikten deil duyarsızlıktan.
sonradan gordum cnm calıştığı yerde mutsuz demişsin..ee madem mutsuzsuz madem esını aldatan bır adam var karsımızda e be adam az cesaret gosterde cık ordan demı...
hayatım evet evınde sorun olan yada kendini baba olmaya hazır hissetmeyen adamlar kacabılır bu durumdan.bazen ınsan sevse de bazı seylerın sorumluluklarını almakta gucluk gecebılıyor..yada esınle basbasa daha uzun yıllar gecırmek ısteyebılıyor..neyse ya allah herkesın gonlune gore versın :)
ben de asla istememki kızcağız işkillensin ama enişte aldatmaya şerbetli bi insan, e eşi yıllardır bu adamla çalışıyo birlikte çalışa çalışa ya huyundan ya suyundan demişler, yoksa akıl işimi ben işimden memnun olmıcam bana müdürlük teklif edilecek daha fazla maaş alıcam kabul etmicem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?