Kadın mıyım, erkek miyim anlamadım

ooohooo işin rengi değişiyo, ablasını aldatan birinin yanında çalışıyo bide

DEmekki eşiniz çok para kazanmak yerine huzurlu ve mutlu olduğu yerde çalışmak istiyorr...Bence konu gereksiz uzadı.............

Huzurlu,mutlu olsa maaşını düzenli alsa neyse canım öyle bişey yokki..Öyle olsa zaten birkaç yıl dişimi sıkarım bende.Para vermekten falan gocunmam.Borçlarımızı elbirliği ile öderiz.Şikayet etmem söylenmem.Ama eşimin yüzünden sıkıntı çekiyoruz işte mesele bu

canım emın olll sorumluluktan kacan kendını baba olmaya hazır hıssetmeyen adam cocuk istemezz....

çok çok az kısmı bence onlarda zaten neden olduğu belli birşey yazmak istemiyorum bu konuda .eşini seven adamın ondan çocuk istemesi kadar doğal birşey yok .

ani herşey ortada abisi bile uyarıyormuş ayrıl diye..niye ayrılmıyor..ablasını aldatan enişte niye umurunda bukadar ?

Çevremde de bir sürü insan var tüp bebek tedavisi olan.
Kadın çocuk için deliriyor erkek kadın istediği için istiyor.
Çünkü yaşıtlarının çocuğu var,çocuğu olmayan erkek eksik erkek. gibi bir mantık.
Hadi diyelim gerçekten kadın kadar büyük bir aşkla istiyor niye bakmıyorlar o zaman çocuklara.
Herkes böyledir hiçbir erkek çocuk istemez demedim ki benim ilk mesajımda şu yazıyordu çocuk için deliren erkek%10Dur.
Bunu söyledim sizin eşiniz bu gruptadır bilemem çocuk için deliren erkek çocukla ilgilenir bundan haz alır,kişisel zevklerini geriye atabilir.
Bunu bütün kadınlar zaten yapıyor anne olunca ama erkek yapmıyor.
Çocukla geçireceği vakti maç izleyerek geçiriyor,arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor ,öyle mal mal oturuyor.
Ama sorsan bir oğlun bir kızın daha olsun mu diye olsun evet yapalım hanım diyebilir.
Bence bu adam çocuk istemeyen adam ama sizin açınızdan çocuk isteyen adam olabilir.
Benim bir dayım var saçmasapan bir hayatı var karısını zorladı ikinci çocuğu yaptı şimdi üçüncüyü istiyor.
Ama cep telefonu dahi taşımıyor yanında arayıp rahatsız etmesinler onu diye ama karısına yalvarıyor üçüncü çocuk için.
Hanım çocukla tepişirken adam atını yürütüyor çünkü..
Ben erkeklerin kadınlar kadar çocuk arzusuyla kavrulduklarına inanmıyorum.
Yapısal olarka mümkün değil,aynı özveriyi de göstermiyorlar zaten doğunca.
Sevgisizlikten deil duyarsızlıktan.

bu durumda belki işten ayrılırsa ablasının daha çok sıkıntı çekeceğini düşünüyor olabilir.eve hiç para vermez o zaman enişte..
peki size bir şey sormak istiyorum; diyosunuz ki hem ,kendine güvenip iş değiştirmiyo hem ev işlerine yardıme tmiyo,peki o müdürlüğü kabul etseydi,siz yine bana yardımcı olmuyo diye şikayet edicek miydiniz?

Bence iş bulamayacağından korkuyor..ve alışmış eniştenin yanında rahatlığa..
Başka yerde emir altında çalışmak koyar bu saatten sonra..
Ee enişte yanında çalışmak başka
elin yanında çalışmak başka..

Sırf buyüzden sanki..

Nihayetinde açıklama yapmış konu sahibi ve bende okur okumaz bunları düşündüm doğrusu..

Eşi hem işinden memnun değil, hem başka yerden 2000 TL ye müdürlük teklif ediliyor hemde yine de o memnun olmadığı parasını gününde alamadığı işten çıkmıyor teklifleri reddediyor

ani herşey ortada abisi bile uyarıyormuş ayrıl diye..niye ayrılmıyor..ablasını aldatan enişte niye umurunda bukadar ?

yani komplo teorisi olacak ama acaba eniştesi ile bi halt yedide şimdi eniştesi beni yarı yolda bırakırsan söylerim falan mı diyo, aklıma başka neden gelmiyo

Ortada bir borç varken gerekirse maaşımın hepsini veririm. Ama eşimden de aynı fedakarlığı aynı gayreti beklerim. Çalışmak istemeyen birini çalışmaya zorlamak kötü bir şey. Eşiniz bu yönlerden çok hatalı. İşinde rahat ya da daha iyi bir iş bulamayacağını düşünüyor ki iş değiştirmiyor. Bu durumda yapmanız gerekn ayağınızı yorganınıza göre uzatmak. Borç yaparken ödeme gücünüzü dikkate almanız lazım. Yoksa 10 bin tl maaş da yetmez.

Kadın çalışmalı çalışmamalı meselesi hala konuşuluyor sadece gülüyorum. Kimsenin çalışma ya da çalışmama zorunluluğu yok. Çalışmak istemiyorsa kimse o kadına "tembel, yan gelip yatan" diyemez, hiçbir çalışan kadın da kendini süperkahraman ilan edemez. Ben çalışıyorum. Artıları da eksileri de var. Ama eşim ev işlerinde de yardım ediyor bana. Hayatı her yönüyle paylaşıyoruz. Bizim yuvamızsa temizliği de beraber olacak, yemek işleri de. Borçlar da ortak, dertler de, sevinçler de. Erkek bakmak zorunda diye tüm yükü eşimin üzerine atıp boş boş durmama ben. Gerekirse ikinci işi bulurum.

Çalısmanız iyi sigortanız yürür,isten ayrılmayın hayatın ne getireceği belli değil.

Esınız evet eniştesinin yanında or durumda ancak maaşlı bir ısı tercih etmesi daha mantıklı yeniden.
İs kurmak kolay değil sermayesi var, şirket açılışları, malı müşavir giderleri, is yeri açma ruhsatı, tabela vergisi ve düzenli gelir vergisi, kirasi, stopaji var. Nakit paraniz var mı ? Kredi mı çekeceksiniz bunlar için ? Bir yeri açılışında ilk 6 ay giderdir. O donemde kazanılan para harcanmaz ki şirket ayakta durabilsin.

Daha çok kazanma adına kaybınız olmasın. Esınız bence çalışırken daha iyi maaşla bir. İs bulup oraya atlaması daha mantıklı.

yani komplo teorisi olacak ama acaba eniştesi ile bi halt yedide şimdi eniştesi beni yarı yolda bırakırsan söylerim falan mı diyo, aklıma başka neden gelmiyo

kız şeker aynı şeyleri düşünmüşüz vallahi...bende onu yazaktım tam, sonra vazgeçmiştim kızın içine kurt düşürmiyim diye..sen benden cesaretli çıktın..ama hakketten öyle düşünüyorum yani...

Olabilirde..neler neler oluyor çevremizde dimi ama :)

ben de asla istememki kızcağız işkillensin ama enişte aldatmaya şerbetli bi insan, e eşi yıllardır bu adamla çalışıyo birlikte çalışa çalışa ya huyundan ya suyundan demişler, yoksa akıl işimi ben işimden memnun olmıcam bana müdürlük teklif edilecek daha fazla maaş alıcam kabul etmicem?

Valla abiden çok enişteyi dinliyorsa, eniştenin yamacından ayrılmıyorsa, bu bile sorgulanabilir bence. Adamın tembel, rahatına düşkün, korkak olmasını falan geçtim...

sonradan gordum cnm calıştığı yerde mutsuz demişsin..ee madem mutsuzsuz madem esını aldatan bır adam var karsımızda e be adam az cesaret gosterde cık ordan demı...

çok çok az kısmı bence onlarda zaten neden olduğu belli birşey yazmak istemiyorum bu konuda .eşini seven adamın ondan çocuk istemesi kadar doğal birşey yok .

hayatım evet evınde sorun olan yada kendini baba olmaya hazır hissetmeyen adamlar kacabılır bu durumdan.bazen ınsan sevse de bazı seylerın sorumluluklarını almakta gucluk gecebılıyor..yada esınle basbasa daha uzun yıllar gecırmek ısteyebılıyor..neyse ya allah herkesın gonlune gore versın :)

yüzde on derken bir araştırma mı yaptınız ?nasıl rakamsal konuşuyorsunuz hala anlamış değilim .
sizin dediğiniz gibi erkekler var zaten haklısınız ama bu toplumun büyük çoğunluğunu oluşturmuyor .yüzde on erkek çocuk ister iyi baba olur yüzde doksanı istemez sadece eşi istiyor diye ister yok öyle birşey .benim eşim tüp bebek tedavisine gelenlerin eşlerinin daha çok çocuk istediğini söylüyor .genel birşey bu hatta yapılan araştırmalar var bu konuda .tam emin değilim rakamsal olarak ama eşime bu konuyu sorucam gelince .bazen baskıyla tüp bebek için gelenler bile var demişti .kadın bunalmış düşük yapmış uzun tedaviler görmüş olmamış ama hala çocuk bekliyor erkekler diyor tabi buda yanlış birşey bence .burdaki erkekler sadece hava atmak için mi istiyor peki ?hiç sanmıyorum bu kadar basite indirgememek gerek bu konuyu .
ama dediğiniz gibi erkekler var yok değil haklısınız ama yüzde doksanı böyle demek doğru değil bence .

Ve sakın yanlış anlamayın 2500 tl gelir. Var ev ve araba kredisi ödeniyor ve ufak cocuk var.

Araba her zaman giderdir kaskosu, trafik sigortası, vergisi üstüne üstlük kredi de eklenmiş. Sizin sıkıntı çekmeniz çok doğal borcun biri bitmeden digerine başlanmamalı derim ben.

istemeyen yapmasın zaten bencede .çocuk kadının baskısıyla yapılıyorsa asla yapmasın .benim eşim istemeseydi ben yapmazdımm .sonuçta iki taraflı birşey bu .

Konu sahibi arkadaşım....Eşinin senden gizlediği başka şeyler olabilir mi acaba...Böyle bir eniştenin yanında aklı başında hangi insan çalışmak ister ki..Üstelik kendi ablasında da ihanet etmiş...........:44: Yolları çoktan ayırması,o eniştenin yüzüne bile bakmaması lazım normalde....

Son düzenleyen: Moderatör:

anammmm olay nerden nereye geldii..bakalım daha neler çıkıcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…