Kadın mıyım, erkek miyim anlamadım

herkes farklı konulardan konuşuyor yalnız

altın günü gibi oldu

ablasının aldatılıdığını bildiği halde ses çıkarmıyorsa var bi iş :26:

Hoşgeldin bıdık altın gününe.
Burdayım saatlerdir ama bende epey konu kaçırmışım.
Bu adam eniştenin ablasını aldattığınıda mı biliyomuş.
O zaman iyice garipleşti iş.
Konu sahibi arkadaşım kocanı takibe mi alsan acaba.:26:

Çocuk hem anneye hem de babaya aittir...Spermler babadan,folikül ve rahim anneden...Bunlar olmadan embriyo oluşmuyor...Yani doğa gereği........

yok öyle valla, madem çocukların öz bakımını beceremiyolar, doktor randevularına, veli toplantılarına gidecekler, ödevlerinde yardım edecekler, oyun oynayacaklar en azından...

Son düzenleme:
ya ben birde şunu anlamadım
koca karısını aldatır beraber olur yakalanır af diler karısına geri döner bütün herkes aaa olmaz kocanı başkasına kaptırma yuva kolay kurulmuyor denir adama tek bi laf edilmez

herkes diğer kadına yüklenir hatta konu sahibine bile yüklenilir ne yaptında aldatıldın denir
ama bu konuda adam çalıştığı halde evi geçindirdiği halde sırf daha iyi bi işte çalışmıyor diye

adamın ne adamlığı ne karakteri ne onuru ne gururu kaldı
yüzüne bile tükürüldü evlenmeseydi bile dendi üzüldüm adama :26:

aslında söylediklerin mantıklı geldi,düşünmem lazım..
neymiş demek ki böyle tartışınca kavga gürültü olmadan ,insanlara farklı bakış açısı kazandırılabilyomuşş..tabii bu sözüm genel ,sana değil parkon..:)

ah canım,konudan çok sapıyoruz ama,çocuk olunca öyle el mahkum..biz böyleyiz,onun da tadı ayrı tabii.o başbaşa yemekler için ,ne planlar yapılıyo bilioy musun,o kadar plan yapıp ayarlamalar yapıldıktan sonra da oğluşumun eksikliğini hissediyoruz yemekte de..Ata ols şöyle yapardı böyle yapardı diye

erkeklerin evlenmekten kaçmaları sanırım sizin gibi düşünen kadınların çokluğundan..adam niye evlensin o zaman,para harcamak için mi???

Çocuk hem anneye hem de babaya aittir...Spermler babadan,folikül ve rahim anneden...Bunlar olmadan embriyo oluşmuyor...Yani doğa gereği........

Kadında rahim 1 adet, erkekte sperm milyonlarca...

Şimdi bütün ahlak kurallarını ve bizlere öğretilen doğruları bir kenara bırakın ve düşünün.

1 kadın 3 yıl içinde eğer şanslıysa 4 adet çocuğa sahip olabilir. Ancak bir erkek 3 yıl içinde yüzlerce çocuğa sahip olabilir. Doğa kadına vereceği çocuğu sınarlandırırken erkekte bonkör davranıyor. Niye? çünkü çocuk kadına aittir fazlasına bakamaz. Erkeğin çocuk bakma gibi bir güdüsü yok yaradılışları böyle.

kızzz alya otalığı alevlendirme
sadece bi tez benimki Allah canını almasın konu zaten dallandı budaklandı bi budakta ben olayım ne var yani aşkolsun sana :)

hehe :) ya sekerim naparım her sayfada farklı bı olay farklı yorum okuyorum bayılcam smdı hee :)

Eniştesinin bu davranışını zaten görümcem kabullenmiş yıllardır......demıssın yaa ee esının kıme cektığı belli..hayatım bunlar herseyı kabullenıyorlar baksa kımsede cıkıp ne olurrr ulenn demıyorr...

herkes farklı konulardan konuşuyor yalnız

altın günü gibi oldu

ablasının aldatılıdığını bildiği halde ses çıkarmıyorsa var bi iş :26:

ne güzel işte canım sohbet ediyoruz

ama yinede tüm yazılanlar konuyla bağlantılı aslında
:13:

ÇOCUK ANNEYE AİT DEĞİLDİR SADECE...YOK BÖYLE BİR MANTIK..ÇOCUK HEM ANNEYE HEM BABAYA AİTTİR..İKİSİNDEN BİRİNİN OLMAYIŞI ÇOCUĞU EKSİK YAPAR..demekki çocuğun anneyede babayada ihtiyacı var..ozaman tek taraflı bir aitlikten bahsedemeyiz..

ayrıca bir kadının , kocasının maaşını azımsaması ki kaldıki daha yüksek maaşlı başka bir yerde çalışacakken düşük maaşlı bir yerde çalışmasından şikayet etmesi,parayı yetiremediklerinden zor geçindiklerinden şikayet etmesi ÇOKMU Acımasızca....madem zengin kocayla evlenmedin sus otur bakayım..şikayet etmeye hakkın yokmu diyelim senin gibi...bu çok acımasızca olmuyor tabi değil mi ?

insanları acımasızlıkla suçlarken neyi savunduğumuza dikkat edelim lütfen..zengin koca bulsaydın ithamıda pek insaflıca olmuyor benim gözümde...

sıra bendeydi altını bırak giderken

evet öyleymiş ama ben adama üzüldüm adamın yemediği hakaret kalmadı :26:

bence senin kocan eniştesini çok seviyor nedense onuda anlamadım .bellki kafası rahat orda tabi sonuçta eniştesi kendi işi gibi orda eniştede pek sıkmıyordur sonuçta kırdığı cevizleri biliyor adamın .yani işine gelmiş eşinin kısaca .şimdi başka bir yere girse patron olucak yok müdür olucak şunu yap bunu yap diyecek çekmek istemiyor yani çok belli bu .şimdi bilmediği bir yere girerse ne olur ne olmaz bilemezsiniz oda var .üff sıkıcı bir konu gerçekten zaten bence kredi çekmenizde hata biri bitmeden diğeri keşke öle yapmasaydınız .
bazı arkadaşlar acaba eşin aldatıyormuya getirmişler de ben sanmıyorum öle olsa sen anlardın zaten şimdi böle bir günahını almayalım yok yere .bence dediğim gibi eniştesinin yanında rahat karışan yok görüşen yok emir veren yok yani o yüzden azda olsa parası katlanıyor .

yanlız kızlarr resmenn çatışma yaşanıyorr burda bayanlar arasındaaaaaaaa

Sizce ben toplumda çocuk yapılma oranını gözlemleyemeyecek kadar aptal biri olabilir miyim ?
Toplumda sürekli çocuk yapılıyor evet patır patır ne maddiyata bakılıyor ne aile huzuruna kocası aldatıyor eve bağlarım diye çocuk yapıyor kadınlar.
Farkındayım sürekli çocukların dünyaya geldiğinin ben bu çocukların babalarının aşkları yüzünden yoğun talepleri yüzündne doğmadığını düşünüyorum.
Hadi diyelim öyle peki neden ilgilenmiyorlar diyorum.
Şöyle bir etrafınıza bakın çocuklarla kim ilgileniyor anneleri mi babalarımı ?
Çocuklarını masal okuyarak uyutan kaç baba var,işten izin alıp okul müsameresine giden kaç baba ,kızıyla oğluyla dertleşen oturup ağlayan kaç baba var ?
Hee siz toplumun büyük oranının dışında kalan elit,aydın,biliçnli bir kesiminde yaşıyorsunuzdur ona lafım olamaz.
Ama hepimizin gördüğünü ben yazınca mesele oldu.
Çocuk diye tutturan kadınlar erkek tuttursa çocuğu yaptırsa bile sonra gereklerini yapmıyor.
Demek istediğim sadece bu.
Sizi katmıyorum siz ayrısınız sizde durum başka eşiniz çok çocuk istiyor ve aynı oranda pervane oluyor.Anlaştık sanıyorum.

erkeklerin evlenmekten kaçmaları sanırım sizin gibi düşünen kadınların çokluğundan..adam niye evlensin o zaman,para harcamak için mi???

valla benim gibi dusunen kadın kafası calısan kadındır evlenıomusun yoksa evcıl hayvanmı alıosan KENDİ ADIMA KONUSUORUM asla bi ev erkeği beslmek için evlenmezdim ve evlenmedim bir erkek karısının maaşına guvenıp evlenıosa o adamdan hayır gelmeeeeeeeeeeez ustune basa basa soluorum istedıgın kadar karsı cık sebıb dusuncen. kimse koca beslemek için evlenmez .. kadın o zaman evndede calısır ooh ailesınede yardımcı olur mıs gıbıde yasar koca dırdırıda cekmez cocuk derdıde. kadın nıe evlenıo o zaman kocaya bakmak ıcınmı oyy kocacım sen calısma otur ben calısırım için mi evlenıo kadınlar ???*

özellikle de kadın anneyse bunu doya doya yaşamaya hakkı var tamam çalışmak güzel bir şey kadın için fakat zorunlu kalarak değil canı isterse... ben bazen aynı masada oturduğumuz erkekleri bile yadırgıyorum tamam eşitiz de bir mekana gittiğimizde işi gücü varsa bizi oraya götürdüyse ödeyecek hesabı ne demek kadına ödetmek öğrencilik filan olsa yada işsiz olsa neyse... bir de evlilik yaparken adam akıllı bir geliri yoksa birikimi yoksa kendine güvenmiyorsa neden kalkışıyor kiminin parası pulu yoktur ama azmi vardır hırslıdır çalışır ailesini rahat ettirir. kadınlarında evlenmeden bunlara dikkat etmesi gerekir tabi kaç yaşına gelip bir baltaya sap olamamış çok adam var dışarda aşk için evlenip karın gurultusundan şikayet ediyor sonra kadınlar. "konu sahibini tenzih ediyorum genel..."

aldatsın dövsün ama eve yeterli parayı getirsin çünkü dişi kuş yuvayı o parayla yapacak :)

soruma cevap alabilr miyim? cevapta gizli sizin sorununuz bence..

o erkekleri de kadınlar yetiştiriyo ya..o kadın öyle görüyo çocuğunu da öyle yetiştiriyo işte..yani bu durum siizn gibi düşünen kadınlardna kaynaklanıyo,genlerden değil...

bunu bir kadının yazması gerçekten içimi acıttı .nasıl böyle bir mantık kurabiliyorsunuz pes diyorum .sizin çocuğunuz var mı hanfendi ?çocuk iki taraflı karar verilerek yapılan birşeydir sonuçta .erkek ister gider evlenir bir çocuğumuz olsun denilir olur çocuk .baba sevgisi başka anne sevgisi başka hepsinin yeri ayrı .aile diye birşey var .nasıl bir mantığınız var anlamadım .

ee yani ?
bence doğanın işleyişini sen yanlış anlamışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…