estafurullah ben öyle birşey düşünmedim tabi .ama sizin gördüğünüz örnekler belki bu şekilde olduğu için herkesi böyledir diye düşünüyorsunuz ama yok öyle birşey .benim babamda eşim gibiydi dayımda amcalarımda .dayım eşi çalışıyor diye çocuğunu yanına alıyordu bazen okuldan çıkınca kendi çalıştığı yere getiriyor orda bakıyordu .yıkıyor saçını tarıyordu gerçek bu size ütopik gelebilir belki .ben babamla herşeyi konuşurdum bilirdi dertlerimi beni öpmeden gitmezdi işe gece iyi geceler demeden yatmazdı bütün hafta sonlarını bize ayırırdı .benim annem düşük yapmış benden önce babamın nasıl ağladığını anlatır hep .ilk defa babanı ağlarken gördüm demişti .bunun gibi bir sürü örnek var .olumsuzşeylerde vardır ama benim çevremde herkes böyle dediğim gibi .eşimde aynısı çok şükür .bebek kadınla erkeği birbirine bağlar bu bir gerçek .zaten çocuk yapmadıktan sonra ben ona bakıcam o bana insan sıkılır yaa öle .anlaşmamıza gerek yok benim anlattığım gerçekler .siz gördüğünüz olumsuz örnekleri genele vuruyorsunuz ve rakam veriyorsunuz bu haksızlık .
Süt annesi bir erkek değilse yine kadına ait olacak.
Dini konulara bence hiç girme o zaman tarla filan iş uzar.
Tamam siz ve sizin çevreniz de herkes çocuk isteyen aynı zamanda da ilgilenen insanlar.
Toplumda da böyle. Babalar çocuklarıyla anneleri gibi ilgileniyor.
Tamam çünkü gerçekten yoruldum.
Çocuğumuz yok,birbirimizin yüzüne bakıp sıkılmadık.
Kaldı ki sıkıldığım için çocuk da yapmam.Eğlenmek istiyorsam başka şeyler yaparım sanıyorum.
eşin evde oturup senin maaş almanı beklemiyo dimi ? kendi azınla soyluosun evede verıorum keyfı harcamada yapıorum diye. evde seni bekleyıp ''cıkar bakalım paraları 500 suraya 300 suraya suda krediii heeeh su da benim harçlıgım tammma hadı gerikalanda senin olsun hatta o paraylada beni sinemaya götür '' diyen bi kocan yok belliki dikkatli okursan ne anlatmak istedigimi anlarsın benim derdim eve bi kurus vermeyin sunu yapmayın deil kocası evde oturup yada 3 gun surda 5 gun burda calısan evı gecındıren kadınlara . bu tip adamları ceken bayanlara söylüorum . evine bısey alırsın ıcınden gelir verırsın borc vardır odersın . ama bu senın mecburıyetın olarak gorunmemeli ayy bu ay sunu odıcem olarak dusunmemelisin içinden gelirse ister verirsin ıster vermezsin ama sen vermedigindede eşin o borcu vs.'Yİ ödeyebilmeli umarım anlatabilmişimdir . ve rica ediroum her konuda sırf bana zıtlık olsun die catsma yaratma sendeki bu on yargı ne anlamadım gitti ama dıkatımı cekıo her konuda yazdıgımn mutlaka tersi ve OLDUKCA SERT bi şekilde karsıma dikiliosun bunu yapma rica ediorum
tamam sen 200 liralık parfüm kullanıyorsun tamam gidip lv çantalar alıyorsun mangoya kotona marka demiyorsun bile çatır çatır para yiyorsun anladık .
hahahah koptum bu yoruma....
nemesis sen nasıl oldu da kk ya üye oldun o zaman bulutlardan inip??hahahah
kocanı kendine bağla gözü senden başkasını görmesin kaynananıda tehdit et bak sana bakmam de huzurevine gitsin gibilerinden bi yorumun vardı sanırım, zaten seninle dini bişey konuşulmaz zannımca
Konuyu tam takip edemedim
ama konudaki ilk yorumumun arkasindayim
fikrim degismedi
konu sahibinin esine ve boyle bir ese sahip olan erkeklere gercekten acidim
erkeklerin en hassas oldugu konu para
evine ailesine yetememek
bir de es destek olmazsa
yuzune vurursa intiharlar kacinilmaz oluyor ...
hahahah koptum bu yoruma....
nemesis sen nasıl oldu da kk ya üye oldun o zaman bulutlardan inip??hahahah
tamam sen 200 liralık parfüm kullanıyorsun tamam gidip lv çantalar alıyorsun mangoya kotona marka demiyorsun bile çatır çatır para yiyorsun anladık .
Kadinda erkekte çalışmak zorundadır.
Cocuk iki kişiyle yapılır doganin kanunu bu; dolayısıyla cocuk hem anneye hem babaya aittir.
Erkek tek basına eve bakmak zorundadır; ben evimde oturacağım bnm mesleğim annelik sdc derseniz sonuclarına katlanirsiniz
Erkeğin eline bakan kadın, ay sonunu zor getiren aileler ve daha da önemlisi boşanma olduğu zamanda açıkta kalan kadınlar olursunuz. Size nafaka verse bile sosyal güvenceniz olmayacak. Hele ki aldatıldı mı acısı iki misline çıkacak. Bir birey birey olduğunu bilmelidir. Erkekler icinde aynı durum geçerli.
Bırakın boşanmayı, evliliğiniz sürse bile emeklilik döneminizde eve iki maaş girecek.
Eşlerinizin ne kadar baskı altında olduğunu farkediyormusunuz? Eşi eve az para getirinde kadınlar ne diyor. Çok yoruldum, erkek miyim kadın miyim diyor ? Adama para vermek zorundamiyim diyor. Ne kadar ağır bir sorumluluk dımı ? Neden eşinizin yükünü %50 haifletmeye karşısiniz ?
Kolay mı bu psikoloji, tek basına yetmeye çalışmak. Anne olmak güzel, benim annem dunyanın en iyi annesi bana göre 58 yasında hala çalışıyor. Ve babam hastalandığında 8 sene ona baktı. Çalışmasaydı ne olacaktı ? Yardım mı dilenicekti.
( konu sahibine değildir cevabım, çalısmaya karsı olan, cocuk sdc annnenindir diyen hanımlarımıza )
''çocuk yapmak, çocuk yapmamak'' ; sanki fabrika üretiminden söz ediyorsunuz.
Ne ruhsuz bir kelime.
artık bi çok erkek çalışan kadın istiyo evet,kadın zengin koca isteyince güvence vs isteyince mantıklıda erkek isteyince niye kötü bişey gibi algılanıyo, iki tarafta çalışmaktan mutluysa hayat standartlarıda yükselir ne var ki bunda, ben ömrü billah bi erkek bana baksın diyemem açıkçası, elim ayağım tutuyo şükür
istemeyen yapmasın zaten o ayrı konu.ama yüzde doksan falan yanlış demek istedim .bence daha iyi gözlemler yapın sizin için daha sağlıklı olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?