Kadın mıyım, erkek miyim anlamadım

Tamam siz ve sizin çevreniz de herkes çocuk isteyen aynı zamanda da ilgilenen insanlar.
Toplumda da böyle. Babalar çocuklarıyla anneleri gibi ilgileniyor.
Tamam çünkü gerçekten yoruldum.

Çocuğumuz yok,birbirimizin yüzüne bakıp sıkılmadık.
Kaldı ki sıkıldığım için çocuk da yapmam.Eğlenmek istiyorsam başka şeyler yaparım sanıyorum.

Süt annesi bir erkek değilse yine kadına ait olacak.

Dini konulara bence hiç girme o zaman tarla filan iş uzar.

kocanı kendine bağla gözü senden başkasını görmesin kaynananıda tehdit et bak sana bakmam de huzurevine gitsin gibilerinden bi yorumun vardı sanırım, zaten seninle dini bişey konuşulmaz zannımca

istemeyen yapmasın zaten o ayrı konu.ama yüzde doksan falan yanlış demek istedim .bence daha iyi gözlemler yapın sizin için daha sağlıklı olur .

özellikle sana karşımı böyle bi tavrım var, farketmedim açıkçası
bende diyorumki o zaman erkekte evlenmez herkes kendi kazanır kendi yer, sen dedinya çocuk derdi koca dırdırı diye aynısı erkekler içinde geçerli, insanlar bu durumda sadece cinsel ihtiyaç için evlenmeli bu mu yani, evlilik bi ortaklıktır, ha senin kocan kafana uygundur Allah bozmasın ama evcil hayvanda deme yahu adama

tamam sen 200 liralık parfüm kullanıyorsun tamam gidip lv çantalar alıyorsun mangoya kotona marka demiyorsun bile çatır çatır para yiyorsun anladık .

hahahah koptum bu yoruma....
nemesis sen nasıl oldu da kk ya üye oldun o zaman bulutlardan inip??hahahah

kocanı kendine bağla gözü senden başkasını görmesin kaynananıda tehdit et bak sana bakmam de huzurevine gitsin gibilerinden bi yorumun vardı sanırım, zaten seninle dini bişey konuşulmaz zannımca

oooo çok sert..ya bazen böyle kadınalr uzayda mı yaşıyo diyorum,tanışmayı çok istiyorum ya..zihinleri nası çalışıyo diye incelemek istiyorum...

artık bi çok erkek çalışan kadın istiyo evet,kadın zengin koca isteyince güvence vs isteyince mantıklıda erkek isteyince niye kötü bişey gibi algılanıyo, iki tarafta çalışmaktan mutluysa hayat standartlarıda yükselir ne var ki bunda, ben ömrü billah bi erkek bana baksın diyemem açıkçası, elim ayağım tutuyo şükür

Benim derdim para evet.Bu açıklamayı istiyorsanız yazayım.Evet eşimin aldığı maaşı az buluyorum.Para verirken gocunuyorum vermek istemiyorum.Verirkende yapmadığımı bırakmıyorum.Yakında intihar edecek benim yüzümden.Destek olacağıma köstek oluyorum...Benim tüm yazığım cevapları tekrar okuyun hala anlatamadıysam diyecek birşey bulamıyorum

hahahah koptum bu yoruma....
nemesis sen nasıl oldu da kk ya üye oldun o zaman bulutlardan inip??hahahah

canım o beni kendine bulaştırmak istiyoda ondan aranıyo, ama bugün o tongaya düşen UfuruktenPrenses oldu, bilmiyo ki ona laf anlatılmaz, bekleyin göreceksiniz her kk üyesi pembepinarın batağına er geç düşecek yaptığı yanlışı anlayacak ve normal hayata dönecektir

''Çocuk yapmak, çocuk yapmamak'' ; sanki fabrika üretiminden söz ediyorsunuz.
Ne ruhsuz bir kelime.

tamam sen 200 liralık parfüm kullanıyorsun tamam gidip lv çantalar alıyorsun mangoya kotona marka demiyorsun bile çatır çatır para yiyorsun anladık .

eee sen ne sanmıştın.. ? Herkes sen gibi koca sömürmüyor...alnınınteriyle kazanıyor..çatır çatır yiyor...kadın dediğin işte böyle kendi parasıyla hava atar..koca parasıyla değil :))))

kocamı sömürüyorum diyen şahsa kapak olsun ( yani sana )

Son düzenleme:
haydaaaaa konu nerden nereye geldın..bence sahsi olarak burda kımse kımseyı tanımadığı için kırıcı cümleler kullanmayın derimmmmmmmmm

Kadinda erkekte çalışmak zorundadır.
Cocuk iki kişiyle yapılır doganin kanunu bu; dolayısıyla cocuk hem anneye hem babaya aittir.

Erkek tek basına eve bakmak zorundadır; ben evimde oturacağım bnm mesleğim annelik sdc derseniz sonuclarına katlanirsiniz
Erkeğin eline bakan kadın, ay sonunu zor getiren aileler ve daha da önemlisi boşanma olduğu zamanda açıkta kalan kadınlar olursunuz. Size nafaka verse bile sosyal güvenceniz olmayacak. Hele ki aldatıldı mı acısı iki misline çıkacak. Bir birey birey olduğunu bilmelidir. Erkekler icinde aynı durum geçerli.

Bırakın boşanmayı, evliliğiniz sürse bile emeklilik döneminizde eve iki maaş girecek.

Eşlerinizin ne kadar baskı altında olduğunu farkediyormusunuz? Eşi eve az para getirinde kadınlar ne diyor. Çok yoruldum, erkek miyim kadın miyim diyor ? Adama para vermek zorundamiyim diyor. Ne kadar ağır bir sorumluluk dımı ? Neden eşinizin yükünü %50 haifletmeye karşısiniz ?
Kolay mı bu psikoloji, tek basına yetmeye çalışmak. Anne olmak güzel, benim annem dunyanın en iyi annesi bana göre 58 yasında hala çalışıyor. Ve babam hastalandığında 8 sene ona baktı. Çalışmasaydı ne olacaktı ? Yardım mı dilenicekti.

( konu sahibine değildir cevabım, çalısmaya karsı olan, cocuk sdc annnenindir diyen hanımlarımıza )

Bazı yorumlar beni benden alsa da devam ettirmeyeceğim , zira konu dışından korkuyorum serbest bi konuda konuşabilsek keşke..

Neyse sonlardaki atışmalara girmeden

Ben hala konu sahibinin eşinin neden hala o eniştesimin yanında çalışmaya devam ettiğinin şokundayım

Parasını gününde almıyor, memnun değil, başka yerden müdürlük teklif ettiler gitmedi dendi şaşırdım

Ve o kopamadığı sevgili patronu & eniştesinin bir de ablasını aldatmış olduğunu duyunca oha felan oldum

En önemli sebep yeni ortaya çıkmışken konu sahibinden bi 30 sayfa daha geçmeden cevap istiyorum, kaynamasını istemiyorum..

konu nerden nereye gelmişşşşşşşşşş

1 konu içinde 40 tane konu çıkmış off

zATEN ŞUAN konu sahibine yada konuya yorum yazılmıyor kızlar birbirini yiyor............

''çocuk yapmak, çocuk yapmamak'' ; sanki fabrika üretiminden söz ediyorsunuz.
Ne ruhsuz bir kelime.

ruhani bir şekilde söyleyelim ozaman....

çocuk doğrmak yada doğurmamak..allah uygun görürse..hareketli sperm yuvasını bulursa..allah nasip kısmet ederse...yumurtlama saatelrimiz denk gelirse..

Yani güzelim çocuk yapmak yada yapmamak başka nasıl telafuz edilir...ruhlusu bide ruhsuzu mu var..ben bilemedim çok özür :))

kadın çalışmalıdır bana görede ama kendisi için dilerse çalışır,
çalışıp eve katkıda bulunmalıdır diyemem hiç bir zaman,
çünkü eşitlik yok,
kadın aynı zamanda evde çalışıp üstüne bir de çocuk bakıyor,
erkekle kadın aynı anda işten gelince kaç tane erkek hayat müşterektir deyip eşleriyle yemek, temizlik yapıp çocuğun sorumluluğunu üstleniyor,
ben bu yaşıma kadar daha hiç görmedim, varsa da bravo der elini öperim

istemeyen yapmasın zaten o ayrı konu.ama yüzde doksan falan yanlış demek istedim .bence daha iyi gözlemler yapın sizin için daha sağlıklı olur .

Gözlem değildir belki ,belki bir araştırmadır belki bununla ilgili bir işim vardır ?
Belki o işimi burada size ve foruma açıklamak istemiyorumdur.
İstatistik ile ilgili bir devlet kurumunda çalışıyorumdur.
Ve size tekrar ediyorum erkekler çocuk istemiyor,ister gibi yapıyor,istemek zorunda kalıyor,istemek işlerine geliyor.
Doğunca seviyor evet buna lafım yok ama gereklerini yerine getirmiyorlar.
İstisnalar var elbette o oranda %10 +-%5
Ya da kadınların beyanları yalan ki bunları bizzat alırız kadınlardan ve erkeklerden.
Bu genellemelerim siz ve sizin elitist,hümanist aileniz hariç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…