Kadın mıyım, erkek miyim anlamadım

Çocuk kadına aittir doğa bunu emreder...

Tamam vazgeçtim bende sizin gibi düşünmeye başladım. Kızlar çocuklarınız olduğunda ilk gün verin babası emzirsin. Ayrıca eşinizin maaşı yüksek değilse her gün kafasının etini yeyin, aşağılayın. Eğer erkekse evine bakacak kardeşim memnun etmek zorunda. Bizler üzerimize düşen görevi o kadar iyi yapıyoruzki hiç eksiğimiz yok. Bizim yetiştirdiğimiz çocuklar astronot oluyor ama bunlar eve ekmek getirmekten aciz.

Bence konu doğrudan zengin koca mevzu.
Hayattan bekletilerimize göre eş seçmeliyiz.
Ben şimdi eşimin aldığı maaşı biliyorum gider gelirimizi biliyorum ona diyorum ki daha çok çalış ,emek ver,daha iyi kazan.
Ben daha rahat yaşamak istiyorum, yavrucum daha rahat yaşayacak bir koca bulsaydın iyi olmaz mıydı demesinler mi bana :)

şimdi bu durumda kocan mı seni besliyo evcil hayvan sen mi oluyosun?
eşimi beslediğimi düşünmüyorum çalışıyorum evede veriyorum keyfi harcamada yapıyorum aklıma esiyo tak diye orjinal parfüm alıyorum mesela, çalışmasam eşime bana 200 tl ver parfüm alıcam diyemezdim sanırım ya da derdim ama eşim açık parfüm al derdi sanırım, çünkü bütçeyi zorlardı

aynen canım sana bu konuda katılıyorum.. cocuğun sorumluluğunun büyük bir kısmını anne üstleniyorr evett...
ve malesef ki esımı eve bağlarmıyım dıye mutsuz giden bir evlilikte cocuk sahıbı olan annelerı de ayrıca kınıyorum.....

sizin kafanız çalışıyorda bizim ki tekliyor mu anlamadım :26:

Konuyu tam takip edemedim
ama konudaki ilk yorumumun arkasindayim
fikrim degismedi

konu sahibinin esine ve boyle bir ese sahip olan erkeklere gercekten acidim

erkeklerin en hassas oldugu konu para
evine ailesine yetememek

bir de es destek olmazsa
yuzune vurursa intiharlar kacinilmaz oluyor ...

Hiçbirşey anlamadım ben mi suçlu oldum şimdi ?
Nasılmış benim gibi düşünen kadınlar ?

süt anne buldum o emzirdi...nolcakşimdi..çocuk onamı ait olacak....ben 9 ay taşıdığımla kalacam....ya kocacımın spermleri..onların hiçmi hükmü yok ?

ona bakarsan bende kafanı daha çok karıştırayım senin...

çocuk ne anneye ne babaya aittir...ÇOCUKLAR ALLAHIN BİZE EMANETLERİDİR..EMANETLER SADECE..BİZ ONLARI KORUMAKLA ONLARA BAKMAKLA GÖREVLİYİZ..

HADİ BAKALIM BUYUR BURDAN YAK...

bunada varmı mantıklı bir açıklaman :))

ben demiyorum ki zaten ,adam çalışmasın,kadın hem para kazansın hem eve baksın..ben paylaşımdan yanayım..
yazınızı neresinden tutsam elimde kalıyo,çocuğu dert olarak görüyosanız,yapmayıverin,koca dırdırı çekceğinizi düşnüyosanız evlenmeyin,sadece mutlu bir aile olmak için güzel bir gelecek,aşk sevgi içn evlenin..kocayı para makşnası olarak görmekten vazgeçin ve böyle gördüğünüz için kendinizi çok akıllı görmeyin...

insan kocasına karısına evcil hayvan benzetmesi yapıyor ya pes diyorum

estafurullah ben öyle birşey düşünmedim tabi .ama sizin gördüğünüz örnekler belki bu şekilde olduğu için herkesi böyledir diye düşünüyorsunuz ama yok öyle birşey .benim babamda eşim gibiydi dayımda amcalarımda .dayım eşi çalışıyor diye çocuğunu yanına alıyordu bazen okuldan çıkınca kendi çalıştığı yere getiriyor orda bakıyordu .yıkıyor saçını tarıyordu gerçek bu size ütopik gelebilir belki .ben babamla herşeyi konuşurdum bilirdi dertlerimi beni öpmeden gitmezdi işe gece iyi geceler demeden yatmazdı bütün hafta sonlarını bize ayırırdı .benim annem düşük yapmış benden önce babamın nasıl ağladığını anlatır hep .ilk defa babanı ağlarken gördüm demişti .bunun gibi bir sürü örnek var .olumsuzşeylerde vardır ama benim çevremde herkes böyle dediğim gibi .eşimde aynısı çok şükür .bebek kadınla erkeği birbirine bağlar bu bir gerçek .zaten çocuk yapmadıktan sonra ben ona bakıcam o bana insan sıkılır yaa öle .anlaşmamıza gerek yok benim anlattığım gerçekler .siz gördüğünüz olumsuz örnekleri genele vuruyorsunuz ve rakam veriyorsunuz bu haksızlık .

canım kocam..ne sen bakmak zorundasın nede ben sana...sen çalışmak zorunda değilsin..bende çocuk yapmak zorunda değilim..sen eve para getirmek zorunda değilsin..bende ev temizlemek zorunda değilim..biz hiçbişeyin zorunda değiliz..ne güzel memleket

en iyisi gel biz bol bol sevişelim kocacım

puhahpuhahahahaa

ya ne sandın bazı kadınlar cin gibi biz gibi sümsüklerde üniversiteye gideriz zengin koca bulamayız evlenirirz eşimizi besleriz yazık bize

şok oldum valla bugun kk bende şok etkisi yarattı

yanayım yanayım saflığıma yanayım bi bizim kafamız çalışmıyor zaten

herkes bulmuş bi zengin koca kendini baktıran oturdukları yerden havyan yakıştırması yapıyorlar pes

ben şimdi neye yansan hangi derdime dövünsem,evimde evcil hayvan var bunamı yanayım zengin koca bulamadığıma mı sömürüldüğüme mi açtığım konularda 15 kişiden fazla takip eden olmamasına mı?
konu uçtu gitti herkes eteğindeki taşları döktü rahatladık :)

Süt annesi bir erkek değilse yine kadına ait olacak.

Dini konulara bence hiç girme o zaman tarla filan iş uzar.

eşin evde oturup senin maaş almanı beklemiyo dimi ? kendi azınla soyluosun evede verıorum keyfı harcamada yapıorum diye. evde seni bekleyıp ''cıkar bakalım paraları 500 suraya 300 suraya suda krediii heeeh su da benim harçlıgım tammma hadı gerikalanda senin olsun hatta o paraylada beni sinemaya götür '' diyen bi kocan yok belliki dikkatli okursan ne anlatmak istedigimi anlarsın benim derdim eve bi kurus vermeyin sunu yapmayın deil kocası evde oturup yada 3 gun surda 5 gun burda calısan evı gecındıren kadınlara . bu tip adamları ceken bayanlara söylüorum . evine bısey alırsın ıcınden gelir verırsın borc vardır odersın . ama bu senın mecburıyetın olarak gorunmemeli ayy bu ay sunu odıcem olarak dusunmemelisin içinden gelirse ister verirsin ıster vermezsin ama sen vermedigindede eşin o borcu vs.'Yİ ödeyebilmeli umarım anlatabilmişimdir . ve rica ediroum her konuda sırf bana zıtlık olsun die catsma yaratma sendeki bu on yargı ne anlamadım gitti ama dıkatımı cekıo her konuda yazdıgımn mutlaka tersi ve OLDUKCA SERT bi şekilde karsıma dikiliosun bunu yapma rica ediorum

tamam sen 200 liralık parfüm kullanıyorsun tamam gidip lv çantalar alıyorsun mangoya kotona marka demiyorsun bile çatır çatır para yiyorsun anladık .

Kadında rahim 1 adet evet ama milyonlarca spermin kaçı yolunu bulabiliyor,kaçı hareketli.....?
Ben de doğanın işleyişini yanlış anladığınızı ve şu an farklı şeylerden bahsettiğimizi düşünüyorum...Bahsettiğim ahlak kuralları değildi........

Çocuk bakma konusuna gelince bebeğinin altını alan,mamasını,yemeğini yediren,yıkayan,giydiren ,gezdiren erkekler de var... Çocuğu olsun diye dualar okuyan,adaklar dileyen,vs vs....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…