ÇOCUK ANNEYE AİT DEĞİLDİR SADECE...YOK BÖYLE BİR MANTIK..ÇOCUK HEM ANNEYE HEM BABAYA AİTTİR..İKİSİNDEN BİRİNİN OLMAYIŞI ÇOCUĞU EKSİK YAPAR..demekki çocuğun anneyede babayada ihtiyacı var..ozaman tek taraflı bir aitlikten bahsedemeyiz..
ayrıca bir kadının , kocasının maaşını azımsaması ki kaldıki daha yüksek maaşlı başka bir yerde çalışacakken düşük maaşlı bir yerde çalışmasından şikayet etmesi,parayı yetiremediklerinden zor geçindiklerinden şikayet etmesi ÇOKMU Acımasızca....madem zengin kocayla evlenmedin sus otur bakayım..şikayet etmeye hakkın yokmu diyelim senin gibi...bu çok acımasızca olmuyor tabi değil mi ?
insanları acımasızlıkla suçlarken neyi savunduğumuza dikkat edelim lütfen..zengin koca bulsaydın ithamıda pek insaflıca olmuyor benim gözümde...
ayrıca bir kadının , kocasının maaşını azımsaması ki kaldıki daha yüksek maaşlı başka bir yerde çalışacakken düşük maaşlı bir yerde çalışmasından şikayet etmesi,parayı yetiremediklerinden zor geçindiklerinden şikayet etmesi ÇOKMU Acımasızca....madem zengin kocayla evlenmedin sus otur bakayım..şikayet etmeye hakkın yokmu diyelim senin gibi...bu çok acımasızca olmuyor tabi değil mi ?
insanları acımasızlıkla suçlarken neyi savunduğumuza dikkat edelim lütfen..zengin koca bulsaydın ithamıda pek insaflıca olmuyor benim gözümde...
valla benim gibi dusunen kadın kafası calısan kadındır evlenıomusun yoksa evcıl hayvanmı alıosan KENDİ ADIMA KONUSUORUM asla bi ev erkeği beslmek için evlenmezdim ve evlenmedimbir erkek karısının maaşına guvenıp evlenıosa o adamdan hayır gelmeeeeeeeeeeez ustune basa basa soluorum istedıgın kadar karsı cık sebıb dusuncen. kimse koca beslemek için evlenmez .. kadın o zaman evndede calısır ooh ailesınede yardımcı olur mıs gıbıde yasar koca dırdırıda cekmez cocuk derdıde. kadın nıe evlenıo o zaman kocaya bakmak ıcınmı oyy kocacım sen calısma otur ben calısırım için mi evlenıo kadınlar ???*
Sizce ben toplumda çocuk yapılma oranını gözlemleyemeyecek kadar aptal biri olabilir miyim ?
Toplumda sürekli çocuk yapılıyor evet patır patır ne maddiyata bakılıyor ne aile huzuruna kocası aldatıyor eve bağlarım diye çocuk yapıyor kadınlar.
Farkındayım sürekli çocukların dünyaya geldiğinin ben bu çocukların babalarının aşkları yüzünden yoğun talepleri yüzündne doğmadığını düşünüyorum.
Hadi diyelim öyle peki neden ilgilenmiyorlar diyorum.
Şöyle bir etrafınıza bakın çocuklarla kim ilgileniyor anneleri mi babalarımı ?
Çocuklarını masal okuyarak uyutan kaç baba var,işten izin alıp okul müsameresine giden kaç baba ,kızıyla oğluyla dertleşen oturup ağlayan kaç baba var ?
Hee siz toplumun büyük oranının dışında kalan elit,aydın,biliçnli bir kesiminde yaşıyorsunuzdur ona lafım olamaz.
Ama hepimizin gördüğünü ben yazınca mesele oldu.
Çocuk diye tutturan kadınlar erkek tuttursa çocuğu yaptırsa bile sonra gereklerini yapmıyor.
Demek istediğim sadece bu.
Sizi katmıyorum siz ayrısınız sizde durum başka eşiniz çok çocuk istiyor ve aynı oranda pervane oluyor.Anlaştık sanıyorum.
valla benim gibi dusunen kadın kafası calısan kadındır evlenıomusun yoksa evcıl hayvanmı alıosan KENDİ ADIMA KONUSUORUM asla bi ev erkeği beslmek için evlenmezdim ve evlenmedimbir erkek karısının maaşına guvenıp evlenıosa o adamdan hayır gelmeeeeeeeeeeez ustune basa basa soluorum istedıgın kadar karsı cık sebıb dusuncen. kimse koca beslemek için evlenmez .. kadın o zaman evndede calısır ooh ailesınede yardımcı olur mıs gıbıde yasar koca dırdırıda cekmez cocuk derdıde. kadın nıe evlenıo o zaman kocaya bakmak ıcınmı oyy kocacım sen calısma otur ben calısırım için mi evlenıo kadınlar ???*
soruma cevap alabilr miyim? cevapta gizli sizin sorununuz bence..
o erkekleri de kadınlar yetiştiriyo ya..o kadın öyle görüyo çocuğunu da öyle yetiştiriyo işte..yani bu durum siizn gibi düşünen kadınlardna kaynaklanıyo,genlerden değil...
Çocuk kadına aittir doğa bunu emreder...
Tamam vazgeçtim bende sizin gibi düşünmeye başladım. Kızlar çocuklarınız olduğunda ilk gün verin babası emzirsin. Ayrıca eşinizin maaşı yüksek değilse her gün kafasının etini yeyin, aşağılayın. Eğer erkekse evine bakacak kardeşim memnun etmek zorunda. Bizler üzerimize düşen görevi o kadar iyi yapıyoruzki hiç eksiğimiz yok. Bizim yetiştirdiğimiz çocuklar astronot oluyor ama bunlar eve ekmek getirmekten aciz.
sizin kafanız çalışıyorda bizim ki tekliyor mu anlamadım :26:
şimdi bu durumda kocan mı seni besliyo evcil hayvan sen mi oluyosun?
eşimi beslediğimi düşünmüyorum çalışıyorum evede veriyorum keyfi harcamada yapıyorum aklıma esiyo tak diye orjinal parfüm alıyorum mesela, çalışmasam eşime bana 200 tl ver parfüm alıcam diyemezdim sanırım ya da derdim ama eşim açık parfüm al derdi sanırım, çünkü bütçeyi zorlardı
Sizce ben toplumda çocuk yapılma oranını gözlemleyemeyecek kadar aptal biri olabilir miyim ?
Toplumda sürekli çocuk yapılıyor evet patır patır ne maddiyata bakılıyor ne aile huzuruna kocası aldatıyor eve bağlarım diye çocuk yapıyor kadınlar.
Farkındayım sürekli çocukların dünyaya geldiğinin ben bu çocukların babalarının aşkları yüzünden yoğun talepleri yüzündne doğmadığını düşünüyorum.
Hadi diyelim öyle peki neden ilgilenmiyorlar diyorum.
Şöyle bir etrafınıza bakın çocuklarla kim ilgileniyor anneleri mi babalarımı ?
Çocuklarını masal okuyarak uyutan kaç baba var,işten izin alıp okul müsameresine giden kaç baba ,kızıyla oğluyla dertleşen oturup ağlayan kaç baba var ?
Hee siz toplumun büyük oranının dışında kalan elit,aydın,biliçnli bir kesiminde yaşıyorsunuzdur ona lafım olamaz.
Ama hepimizin gördüğünü ben yazınca mesele oldu.
Çocuk diye tutturan kadınlar erkek tuttursa çocuğu yaptırsa bile sonra gereklerini yapmıyor.
Demek istediğim sadece bu.
Sizi katmıyorum siz ayrısınız sizde durum başka eşiniz çok çocuk istiyor ve aynı oranda pervane oluyor.Anlaştık sanıyorum.
ya ne sandın bazı kadınlar cin gibi biz gibi sümsüklerde üniversiteye gideriz zengin koca bulamayız evlenirirz eşimizi besleriz yazık bize
insan kocasına karısına evcil hayvan benzetmesi yapıyor ya pes diyorum
süt anne buldum o emzirdi...nolcakşimdi..çocuk onamı ait olacak....ben 9 ay taşıdığımla kalacam....ya kocacımın spermleri..onların hiçmi hükmü yok ?
ona bakarsan bende kafanı daha çok karıştırayım senin...
çocuk ne anneye ne babaya aittir...ÇOCUKLAR ALLAHIN BİZE EMANETLERİDİR..EMANETLER SADECE..BİZ ONLARI KORUMAKLA ONLARA BAKMAKLA GÖREVLİYİZ..
HADİ BAKALIM BUYUR BURDAN YAK...
bunada varmı mantıklı bir açıklaman :))
eşin evde oturup senin maaş almanı beklemiyo dimi ? kendi azınla soyluosun evede verıorum keyfı harcamada yapıorum diye. evde seni bekleyıp ''cıkar bakalım paraları 500 suraya 300 suraya suda krediii heeeh su da benim harçlıgım tammma hadı gerikalanda senin olsun hatta o paraylada beni sinemaya götür '' diyen bi kocan yok belliki dikkatli okursan ne anlatmak istedigimi anlarsın benim derdim eve bi kurus vermeyin sunu yapmayın deil kocası evde oturup yada 3 gun surda 5 gun burda calısan evı gecındıren kadınlara . bu tip adamları ceken bayanlara söylüorum . evine bısey alırsın ıcınden gelir verırsın borc vardır odersın . ama bu senın mecburıyetın olarak gorunmemeli ayy bu ay sunu odıcem olarak dusunmemelisin içinden gelirse ister verirsin ıster vermezsin ama sen vermedigindede eşin o borcu vs.'Yİ ödeyebilmeli umarım anlatabilmişimdir . ve rica ediroum her konuda sırf bana zıtlık olsun die catsma yaratma sendeki bu on yargı ne anlamadım gitti ama dıkatımı cekıo her konuda yazdıgımn mutlaka tersi ve OLDUKCA SERT bi şekilde karsıma dikiliosun bunu yapma rica ediorumşimdi bu durumda kocan mı seni besliyo evcil hayvan sen mi oluyosun?
eşimi beslediğimi düşünmüyorum çalışıyorum evede veriyorum keyfi harcamada yapıyorum aklıma esiyo tak diye orjinal parfüm alıyorum mesela, çalışmasam eşime bana 200 tl ver parfüm alıcam diyemezdim sanırım ya da derdim ama eşim açık parfüm al derdi sanırım, çünkü bütçeyi zorlardı
şimdi bu durumda kocan mı seni besliyo evcil hayvan sen mi oluyosun?
Kadında rahim 1 adet, erkekte sperm milyonlarca...
Şimdi bütün ahlak kurallarını ve bizlere öğretilen doğruları bir kenara bırakın ve düşünün.
1 kadın 3 yıl içinde eğer şanslıysa 4 adet çocuğa sahip olabilir. Ancak bir erkek 3 yıl içinde yüzlerce çocuğa sahip olabilir. Doğa kadına vereceği çocuğu sınarlandırırken erkekte bonkör davranıyor. Niye? çünkü çocuk kadına aittir fazlasına bakamaz. Erkeğin çocuk bakma gibi bir güdüsü yok yaradılışları böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?