canım o beni kendine bulaştırmak istiyoda ondan aranıyo, ama bugün o tongaya düşen UfuruktenPrenses oldu, bilmiyo ki ona laf anlatılmaz, bekleyin göreceksiniz her kk üyesi pembepinarın batağına er geç düşecek yaptığı yanlışı anlayacak ve normal hayata dönecektir
bu durumda belki işten ayrılırsa ablasının daha çok sıkıntı çekeceğini düşünüyor olabilir.eve hiç para vermez o zaman enişte..
peki size bir şey sormak istiyorum; diyosunuz ki hem ,kendine güvenip iş değiştirmiyo hem ev işlerine yardıme tmiyo,peki o müdürlüğü kabul etseydi,siz yine bana yardımcı olmuyo diye şikayet edicek miydiniz?
sadece bu konudan bahsetmıorum genel olarak ıkımızınde yorumun oldugum tum konularda konuyu bırakıp benım fıkırlerıme saldırıosun. aynı fikirleri savunmak zorunda degiliz sen baska dusunursun ben baska. ama bu senın benın yazdıgım herşeye mualft olman anlamına gelmiyo dimi ? valla ben evde oturup karısının eve para getırmesını bekleyen adama evcıl hayvanda derim herşeyde derim . elbette ortak olmalı ama erkek geçıpde ben 500 koyuyorum sende 500 koy gibi tavırlar takınırsa evlılık deıl ev arkadaslıgı olur o canımözellikle sana karşımı böyle bi tavrım var, farketmedim açıkçası
bende diyorumki o zaman erkekte evlenmez herkes kendi kazanır kendi yer, sen dedinya çocuk derdi koca dırdırı diye aynısı erkekler içinde geçerli, insanlar bu durumda sadece cinsel ihtiyaç için evlenmeli bu mu yani, evlilik bi ortaklıktır, ha senin kocan kafana uygundur Allah bozmasın ama evcil hayvanda deme yahu adama
haydaaaaa konu nerden nereye geldın..bence sahsi olarak burda kımse kımseyı tanımadığı için kırıcı cümleler kullanmayın derimmmmmmmmm
canım o beni kendine bulaştırmak istiyoda ondan aranıyo, ama bugün o tongaya düşen UfuruktenPrenses oldu, bilmiyo ki ona laf anlatılmaz, bekleyin göreceksiniz her kk üyesi pembepinarın batağına er geç düşecek yaptığı yanlışı anlayacak ve normal hayata dönecektir
Kötü yola düştün diyorsun tamam o zaman bir iki üç tıp !
bu neyin hırsı anlamadım .kapak olsun al işte puahahaa çok güldüm yaa valla .sömürüyorum demedim ki sömürüyolar diyorsunuz dedim .
Bu yüzden ayrı bir konu açmıştım daha önce.Eşim bana gerçekten hiç yardımcı olmuyor tüm yük benim üzerimde.Söylesemde umursamıyor değişmiyor.İş değiştirmesiyle ne alakası var anlamadım.Çok para kazanıyor yardım etmeyiversin diye düşünmem açıkçası.Bu ikisi çok farklı konular birbirine bağlayamam.
Bazı yorumlar beni benden alsa da devam ettirmeyeceğim , zira konu dışından korkuyorumserbest bi konuda konuşabilsek keşke..
Neyse sonlardaki atışmalara girmeden
Ben hala konu sahibinin eşinin neden hala o eniştesimin yanında çalışmaya devam ettiğinin şokundayım
Parasını gününde almıyor, memnun değil, başka yerden müdürlük teklif ettiler gitmedi dendi şaşırdım
Ve o kopamadığı sevgili patronu & eniştesinin bir de ablasını aldatmış olduğunu duyunca oha felan oldum
En önemli sebep yeni ortaya çıkmışken konu sahibinden bi 30 sayfa daha geçmeden cevap istiyorum, kaynamasını istemiyorum..
Benim derdim para evet.Bu açıklamayı istiyorsanız yazayım.Evet eşimin aldığı maaşı az buluyorum.Para verirken gocunuyorum vermek istemiyorum.Verirkende yapmadığımı bırakmıyorum.Yakında intihar edecek benim yüzümden.Destek olacağıma köstek oluyorum...Benim tüm yazığım cevapları tekrar okuyun hala anlatamadıysam diyecek birşey bulamıyorum
Tatlım çok haklısın konu karman çorman oldu sabahtan beri yorumları okuyorum dayanamadım sonunda yazdım. Bir erkek eğer imkanı varsa evini en iyi şekilde geçindirmeli. İmkanı yoksa kimsenin söz sölemeye hakkı yok ama eğer imkanı varsa önceliği evi olmalı.
Konu sahibi de sanırım bunun cevabını tam olarak bilmiyor yada anlayamıyor bizim gibi, çünkü eşine 2000 lira maaşla müdürlük teklifi gelmiş kabul etmemiş.
Neden? anlayamadım bende :44:
Ben bile şok oldum ( özelikle ablasını aldatmış bir enişteden niye kopamıyor, iş çok iyi desem ( ki iyi bile olsa bence bağlarını koparmalı ) iştende memnun değil, gününde bile alamıyor maaşını )
İnsan buraya yazmadan önce eşine sormaz mı ?
Mutlaka sormuştur.. Ama bunu bile 28.sayfada açıklayan konu sahibesi sebebini kaçıncı sayfada açıklar ve yahut açıklayacak mı merak içerisindeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?