• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın olmak cok zor :( bırde evlıysen

almilasevi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
70
4
18
35
Sivas
merhaba, ben 20 yasındayım. 7 aylık evlıyım, her sabah erken uyanıp eşimi işe gönderir sonra sere serpe yatmaya içim giderken kahvaltı masasını toplayarak başlarım işe günlük temizlık yemek camasır ılk baslarda cok zor geldı... bayagı alıştım ama yınede bazen bıkmıyor değilim...aılemi özlüyorum ikiz kardeşimi özlüyorum..evli bir kadının sorumlulukları cok bence en rahat evlılıkte bıle! ufak tefek tabııkıde allah baska sıkıntı vermesın ama bıt-mi-yor! bazen çekırdek aılemı özlemıyor değilim :)) ayy ne rahattı sabah ikiz kardeşimle kalkar işe giderdık aksam annem evın işini bitirmiş yemeğimizde hazır olurdu.. sonra odamıza gecer müzık acar kahvelerımızı alır kardeşimle baslardık günü bırbırımıze anlatmaya annişte gelırdı yanımıza...bazen kız kardeşımle bulustugumuzda nıye evlendık bız yahu deriz:))))))) var mi benım gibi olaaaan :68:

çok erken evlenmişsin canım henüz ailenle kardeşlerinle vakit gecirecek arkadaşlarınla gezip eglenicek eğitimine devam edicek yaşlardayeken evlenmişsin, ama yinede bi çok evli bayana göre çok iyi durumdasın bide çalıştığını düşün eve glip yemek yaptgını ortalıgı toparladıgını, bazen h.sonu sadece kendime ayırabileyim diye geceleri temzilik yaptıgını, bide üzerine cocuk yapıp büyütmeye çalıştığını.. vs vs

çok erken evlenmişsin canım henüz ailenle kardeşlerinle vakit gecirecek arkadaşlarınla gezip eglenicek eğitimine devam edicek yaşlardayeken evlenmişsin, ama yinede bi çok evli bayana göre çok iyi durumdasın bide çalıştığını düşün eve glip yemek yaptgını ortalıgı toparladıgını, bazen h.sonu sadece kendime ayırabileyim diye geceleri temzilik yaptıgını, bide üzerine cocuk yapıp büyütmeye çalıştığını.. vs vs

aılemle vakıt gecırme kısmı doğru ama ünv. i açık öğretm okuyorm, gezip tozma kısmınıda eşimle yapmaya calısıyorz işte :)) dğru cnm erken yaşta büyük sorumluluk almamın zorlukları bunlar.. allah kolaylık versın herkese..

doğru, evlenince kadının üzerine büyük sorumluluklar biniyor ama akşam eşim eve gelip yüzüme gülümsediğinde herşeye değer diye düşünüyorum.. eşimle geçirdiğim her güne şükrediyorum, bekarlık günlerimi pek özlediğim söylenemez:16:

valla ben bazen evlendigime o kadar pisman oluyorum ki.. ben kayinvalidemlerlw oturuyorum sabah 8 de kalkiyorum kahvalti ogle yemegi is guc gunun nasil bittigini anlamiyorum bide cok genis aileler saolsunlar gelen giden zilimiz hic susmaz..ailemi cok ozluyorum..ustelik esimle de aramiz cogu zaman limoni..ve bole olunca da hayat hic cekilmiyo cogu zaman odama gecip icli icli agliyorym yalniz basima..

doğru, evlenince kadının üzerine büyük sorumluluklar biniyor ama akşam eşim eve gelip yüzüme gülümsediğinde herşeye değer diye düşünüyorum.. eşimle geçirdiğim her güne şükrediyorum, bekarlık günlerimi pek özlediğim söylenemez:16:

cok sevındım adına canım, benım eşimde allah için cok düşünür benı. ama aramızın bozulduğu bosu bosuna kendımızı uzdüğümüz zamanlarda olur. o zamanlar bıde evın sorumluluklarından dolayı zor gelir

Bilmiyorum yasadigin surec olabilir.bende uc aylik evliyim.ailemi cok ozluyorum tabi ama esimle evlendigimden bu yana daha once evlenseymisim diyorum:) bekarlik gunlerimden agir basiyor.evet sorumluluklar var ama onunla aksam bi kahve ictimmi hersey geciyor♡♥

valla ben bazen evlendigime o kadar pisman oluyorum ki.. ben kayinvalidemlerlw oturuyorum sabah 8 de kalkiyorum kahvalti ogle yemegi is guc gunun nasil bittigini anlamiyorum bide cok genis aileler saolsunlar gelen giden zilimiz hic susmaz..ailemi cok ozluyorum..ustelik esimle de aramiz cogu zaman limoni..ve bole olunca da hayat hic cekilmiyo cogu zaman odama gecip icli icli agliyorym yalniz basima..

allah kolaylık versın canım :(( kendını hıc üzme yirim seni :))

Of asil senin hayatin zormus kardes. Allah Sabir versin

Bilmiyorum yasadigin surec olabilir.bende uc aylik evliyim.ailemi cok ozluyorum tabi ama esimle evlendigimden bu yana daha once evlenseymisim diyorum:) bekarlik gunlerimden agir basiyor.evet sorumluluklar var ama onunla aksam bi kahve ictimmi hersey geciyor♡♥

allah ağzınızın tadını bozmasın canım:) eşimden asla şikayet etmıyorum zaten sadece temızlıktı, yemektı camasırdı.. e tabi arada kocacıkla birbirimizin canını sıkıyoz.. zoru sevmıyorz anacım

Of asil senin hayatin zormus kardes. Allah Sabir versin

bencede canım:( bende eşimle tartıştığımda aynı şeylerı hıssedrım hemen kendımı yanlız hıssederım ağlarım gece. ama eşim düzeltır olayı bırde o oralı olmazsa düşünemıyorum ne zor gelır ınsana pişman olur tabıı olmaz mı :\

Calisip birde anne oldugunuzu dusunun cok cok cok zor. Kadin olmanin tek harika yani anne olmak

Ne kadar erken evlenmissin canim
Bende yirmi yasindayim su an egitim hayatimin bitmesine bile en az 5 sene var birak evliligi:52:

Ama sana kisisel tavsiyem daha bu yasta cocuk sorumlulugu uzerine alma.
Unidesin ve sevgilinle beraber yasiyosun gibi dusun
Birlikte gezin tozun eglenin guzel aktiviteler yapin
Ne zaman ki gezmelere tozmalara doydunuz o zaman cocuk planlayin
Yoksa ileride gencligimi ev toparlamaya cocuk ziriltisi cekmeye heba ettim deme ihtimalin olur
Gencliginizin ve taze askinizin tadini cikarin :):54:

Ne kadar erken evlenmissin canim
Bende yirmi yasindayim su an egitim hayatimin bitmesine bile en az 5 sene var birak evliligi:52:

Ama sana kisisel tavsiyem daha bu yasta cocuk sorumlulugu uzerine alma.
Unidesin ve sevgilinle beraber yasiyosun gibi dusun
Birlikte gezin tozun eglenin guzel aktiviteler yapin
Ne zaman ki gezmelere tozmalara doydunuz o zaman cocuk planlayin
Yoksa ileride gencligimi ev toparlamaya cocuk ziriltisi cekmeye heba ettim deme ihtimalin olur
Gencliginizin ve taze askinizin tadini cikarin :):54:

o moddayız zaten canım unıv.e gıdıyorda sevgılımle aynı evde yasıyorum sankı :))) zaten ondan değilmidir bir türlu ev hanımı olamadım :1: daha doğrusu oldum olmasına da artık gına geldi eşim annem gibi evı toplayıp yemeği yapıp benı pofpoflayıp sonrada işe gitse dermişim :D :D:D:D

1. Ben 23 yasimdayim birkac aydir calismiyorum ama yinede esimde yemek yapar temizlik yapar herisime yardim eder sagolsun cok mutluyuz sevdigim ve mutlu oldugum icinde hic bikmadim bilakis yuvam icin sevdigim adam icin fazlasiyla deger ufacik tartismamiz bile yok sukur masallarda gibiyim ilk gunki kadar heyecanli ve asigiz

1. Ben 23 yasimdayim birkac aydir calismiyorum ama yinede esimde yemek yapar temizlik yapar herisime yardim eder sagolsun cok mutluyuz sevdigim ve mutlu oldugum icinde hic bikmadim bilakis yuvam icin sevdigim adam icin fazlasiyla deger ufacik tartismamiz bile yok sukur masallarda gibiyim ilk gunki kadar heyecanli ve asigiz

1. allah bozmasın herkes sızın kadar sanslı değil malesef!

Cok erkn evlendigin icin daha zordur senin icin sanirim..

ama benimde icimde bir huzun var ,yakinda evlenecegim
ve suan ki ortamimi cok ozlicem gibime geliyor ..
alistim annemle kiz kardesimle hergun gezmeye sohpete
Birden bire onlarsiz nasil olucak bilmiyorum :)

Back
X