kadın olsaydın!!!

tibettem

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
440
238
303
hemen hemen her tartışmanın içinde eşiniz size bu cümleyi söyleseydi tepkiniz olurdu yada hisleriniz?

Hangi hususta eksikliğinize vurgu yapıyor aklınca? Sordun mu hiç ne açıdan beni yeterli bir kadın bulmuyorsun diye?

O ne kadar erkek?

Ben her halde hemen saldıraya geçmem, ama uzun bir süre azımdan tek laf alamaz, yüzümden tek gülücük görmezdi sanırım.

sımdı bız erkege adam olsaydın desek farklı yola cıkar

erkek olsaydın desek farklı yola cıkar..

nereye cekersenız gelır
sende kadın olsaydın demesı

Söylenen söz çok ağır ama bunu diyebilecek bir adama da senin gibi adam dense o adam çok fena şeyler yapar.
İyi adamın karısı kötü olmaz derdi rahmetli dedeciğim..
Ama işte bu o adama söylenirse feci olur sanırım..

hemen hemen her tartışmanın içinde eşiniz size bu cümleyi söyleseydi tepkiniz olurdu yada hisleriniz?

kadın olmayı benden iyi biliyosan homoseksüel eğilimlerin olabilir ayrıca ben kadın değilsem olanını bul işte kapı işte sapı der yeni hayatlara yelken açardım çünkü bu lafın altında çok şey yatıyo, en azından benim aklıma öyle geliyo yazıpta aklını bulandırmayım

lütfen yaz...aklımı bulandırmazsın yeteri kadar bulandı zaten...

beni eğer ki aldattıysa bile bunu söyleyerek bu denli canımı yakacağını bir erkek düşünemiyor mu?ben mi abartıyorum diye düşündüm bir an için ama görüyorum ki tüm kadınlar kırılır böyle bir söz karşısında son zamanlarda tartışmalarda sık sık duyduğum bu söz canımı çok yakıyor..bir ara kahveye gitme alışkanlığı vardı o zamanda kadın olsaydında beni evde tutsaydın demişti,sonra ara ara hep duydum bu sözü hatta ilk gebeliğimde gebelik sonlandırması yaptırmıştık 6-7 yıl geçti sakat olacaktı çünkü yazın bunu söyledi bana anlamsız bir tartışmanın içinde gereksiz bir çıkışla kadın olsaydında sağlıklı çocuk doğursaydın dedi ..ve şimdi aylar sonra yine bu söz

Ben de kadın olduğumu hatırlatacak bir adam bulsaydım diye devam eden bir cümlenin içerisinde bulur adamı da kendisine istediği gibi bir kadın bulması için sepet havası çalardım...

Son yazınızı okuyunca daha net cevap verebileceğimi düşünüyorum.
Evli değilim ama bir kişi - kadın-erkek fark etmez- benim şahsıma, aileme, giyimime, yaşam tarzıma, mesleğime kısacası beni ben yapan unsurlara laf edemez, bunu saygısızlık olarak görürüm.
Kadın olsaydın da şöyle yapsaydın diyene kadar kendine bakıp adam olmaya çalışsa daha iyi bir adım atmış olurdu!!!!
Hiç kimse mükemmel değildir ve sizin de hatalarınız olabilir onun da ama bunu ifade etmenin yolu hakaret değildir. Bir kere "kadın olsaydın da sakat çocuk doğurmasaydın" da ne demek yaaaaaaaaaaa
Allah'ın işine bizim müdahalemiz olur mu? Hem hamilelikte çocuğun sağlığı, cinsiyetinin ne olacağını kadına yükleyen zihniyete şaşıyorum. Çocuk tek kişinin inisiyatifiyle oluyorsa ben hiç evlenmeden anne olayım bari

Son düzenleme:
'ah keşke sende insan olsaydın, senin problemin daha büyük o yüzden beni dert etme sen' der kapıyı gösterirdim sanırım

çok üzüldüm diyecek bişey yok beklentisineki öyle diyor hangi beklentisi karşılanmıyor gerçi ne olursa olsun öyle denmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…