kadın olsaydın!!!

ve şimdi hiçbirşeyi asamadık...yanlız yaşam kısmına geçtik kızımla daha resmiette bitmedi..bazen yüreğim sancıyor

Senin kadar erkek e bu kadar kadınlık bile fazla herşey hakettiğin kadar derdim

beni eğer ki aldattıysa bile bunu söyleyerek bu denli canımı yakacağını bir erkek düşünemiyor mu?ben mi abartıyorum diye düşündüm bir an için ama görüyorum ki tüm kadınlar kırılır böyle bir söz karşısında son zamanlarda tartışmalarda sık sık duyduğum bu söz canımı çok yakıyor..bir ara kahveye gitme alışkanlığı vardı o zamanda kadın olsaydında beni evde tutsaydın demişti,sonra ara ara hep duydum bu sözü hatta ilk gebeliğimde gebelik sonlandırması yaptırmıştık 6-7 yıl geçti sakat olacaktı çünkü yazın bunu söyledi bana anlamsız bir tartışmanın içinde gereksiz bir çıkışla kadın olsaydında sağlıklı çocuk doğursaydın dedi ..ve şimdi aylar sonra yine bu söz
Sen ne dedin. Kusura bakma ama senin kocan ağır gerzek. Ne demek kadın olsaydın da sağlıklı çocuk doğursaydın. Senin elindemiymiş bu. Kötü kötü konuşcam çok sinirlendim. Seni aklındaki bir kadınla eskilerindeki annesiyle hayatında su anki biriyle vs kıyaslıyor olabilir. Kimle kıyaslıyo bilemem ama bildiğim biriyle kıyasladıgı

Hiçbir şey söylemeden evi terk ederdim. Çünkü bunu söyleyen adam laf söylesen kimbilir ne saygısızlıklar yapar. Kendimi kötü hissetmemek için çeker gider onu da bir güzel boşarım.

şuan sağlıklı bir çocuğumuz var Allahıma şükürler olsun...zaten o doğduktan sonra aramıza görünmez buz dağları girmeye başladı
Hayat ne garip sakat çocuk sizi üzecekti istemediniz, sağlıklısı bunlara sebep oldu
Belki de sizi kenetleyecek olan o aldırdığınız çocuktu.
Yine de en doğrusunu allah bilir

Back
X