• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın olup erkeğini kendine bağlayabilenler yardım edin lütfen :)

yasminkayas

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
1
0
1
32
Merhaba öncelikle ilk konumu böyle bir dertle açıyor olacağım hiç aklıma gelmezdi. Dert sayılmaz aslında pek ama beni epeydir düşündüren bir konu. Sizleri hiç sıkmadan konuma geçeyim. Aslında başlıktan da anlaşıldığı üzere yardım istemek amacı ile yazıyorum. Aranızda Emin’im bu konuda çok başarılı hatunlar vardır. Sizlerden nasıl daha dişi, daha kadınsı olup erkeğimi kendime daha fazla bağlayabilirim bununla ilgili tüyo ve yardımlar istiyorum. Sevgilime karşı daha dişi ve kadınsı , işveli cilveli olmak onu kendime daha da bağlamak daha da aşık etmek istiyorum. Hepinizden konu ile ilgili yardım bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler hepinizee

Ya sonradan öyle işveli cilveli olamıyorsun ki bu yapı meselesi.

Bol bol gırgır yap.
el-girgiri-sapli-uclu-girgir-161194_4_2.webp

Isveyle cilveyle gecelikle erkeğin kendine bağlamanın etkisi en fazla 1 saat sürer.

Ilişkilerde uzun süre bağlanma saygıyla, sevgiyle, hoşgörüyle anlayışla emekla olur.

Cinsellik anlık heveslerdir.

o beni kendine bağlasın . ben daha kıymetliyim bence düşününce onların bize daha cok ihtiyacı var:KK53::KK53:

Kendinizi ne kadar acınası bir duruma düşürdüğünüzün farkında mısınız çok sevgili ikinci üye? Bunu yanlış anlamayın da işveyi, cilveyi hayat kadınları da yapıyor. Sırf işveyle ve cilveyle bağlanma olsaydı herkes hayat kadınlarıyla evlenirdi. (Bunu da mesleklerini aşağılama anlamında yazmadım, düşüncenin saçmalığını anlatmaya çalışıyorum)

Evlilikte cinsellik çok önemlidir ama sadakat, sevgi, saygı sırf iyi cinsel hayatla oluşmaz.

Back
X