Kadin siginma evi hakkinda Bilginize ihtiyacim var.

Allah razi olsun.ya iste paylasamiyorum.bagirip cagiriyo abartiyosun diye.yine kiriliyorum ve yone agliyorum.sonra gelip gonlumu almaya calisiyo ama yedigin onunde yemedigin arkanda abartma diyerek.sevgi olmadan evlilik yurur mu

Evet evin icinde birbirlerine soruyolar baba nerde babagittii diye.balkona cikip babanerde diye bagiriyolar.kolumdan tutup babaya gidelim diyolar.bunu ona soyleyimce.sizi terkmi etmisom abartma herkeste boyle diye bagiriyo
Seni o kadar iyi anliyorum kizim iki yasinda esim vardiyali calisiyor yemege geldi gitti aksam arkasindan epey bir agladi simdi de her gecen araba sesine baba geldii diyo sabah kalkinca evde babasini ariyor ama babamiz gece iste de olsa kizini gunduz uyurken asla cevirmez ilgilenir oynar.tartismalar bizde de oluyor ama esinizin gec gelmesi biraz sorun kahvede mi peki o zaman cozumlenebilir aslinda

Haklısınız , başınızı alıp gitmek istiyorsunuz ancak , bu şartlarda kadın sığınma evi sizin için uygun olmaz.
Kaçış yolu için iki çocuğunuzla orada çok zorlanirsiniz.

Eger bir gün boşanmaya karar verirseniz evinizde davanizi açar, tedbir nafakasi talep edersiniz dava sonuclanana kadar.
2.5 yaşındaki çocukların velayeti her şekilde annede kalır zaten.
..

Ancak , lütfen sabredin . Evliliginizde , şiddet , aldatma , kumar, alkol yoksa kurtarma yoluna gitmelisiniz.

En azından bir eş terapisi alabilirsiniz. Eşinize , aklınızda boşanma olduğunu söyleyebilirsiniz v.s

Bu süre zarfında da birikim yapmaya çalışın. Elinizden geldiğince bir köşeye para atın.

Disarda geziyorum diyo ama artk inanmiyorum.her gece mi gezer arkadaslariyla.bilmiyorum cok zor vallahi

Şartları okudum da, oraya sığınan bi kadının ruh sağlığı nasıl yerinde olabilir ki? Hastaysa mesela alınmıyor mu?

Bide Allah razı olsun canım çok güzel yönlendirmeler yapıyorsun

Konu sahibi; 17 yaşında neden evlendin ailen mi zorladı seni?
Eğer onlar zorladıysa neden seni kabul etmicekler ki??

Bence önce eşinle ciddiyetle konuş. Yine olmadıysa ailene sor çocuklarla seni kabul etmezlerse son çaren bu olsun.
Allah yardımcın olsun

Esim rehber ogretmeni ama psikiyatrist psikologlara sicak bakmiyo.insallah duzelirizde bosanmaya gerek kalmaz.cocugumun babasiz veya annesiz buyutmek istemiyorum.ama cok zorlaniyorum evliligi yurutmekte

Allah razi olsun yok onlar zorlamadi.biz severek evlendik.hatta ailem karsi cikti ama liseyi biraktim ve illa olsun dedim.cahillik.bu yuzden cocklarimi kabul etmicekler.biliyorum

Allah razi olsun yok onlar zorlamadi.biz severek evlendik.hatta ailem karsi cikti ama liseyi biraktim ve illa olsun dedim.cahillik.bu yuzden cocklarimi kabul etmicekler.biliyorum
Olsun yine de dene bi şansını. Onlar anne baba, çocuğunun sığınma evlerinde dolaşmasına göz yummayacaklardır diye düşünüyorum canım.

Allah yardimcin olsun esiniz hep mi boyleydi .Neden bu sekilde davraniyor sevgisi mi yok?

Konu sahibi eşin ne yapıyor aldatıyor mu böyle mi düşünüyorsun?
Eğer öyleyse bunu ispatlaman lazım gerekirse peşine birini tak takip ettir öğren ne haltlar yediğini en azından emin olursun.
Şimdi iki çocuk var aldattığı belgelenirse sana sağlam bi nafaka çıkar.
Duygusal davranma iki tane evladin var güçlü olmaya çalış.

Sevgi olmadan evlilik yürümez ancak şu şartlar da yürütmek zorundasın.
Ben senin yerinde olsam ne yapar eder bulurdum bi iş çocuklara annen bakamaz mi veya kv?
Evden iş falan da yapabilirsin el becerin varsa.
Bu arada liseyi de bitir mutlaka ve 3.cocuk olmasın diye de iyi korun derim.
Kocan sana para veriyorsa iki katını iste at köşeye birikim yapmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…