Kadin Super Kahraman Mi Arkadas ?!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ztar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Insaallah kizina koyalca kavusursun ZOE Az kalmis..

Cok haklisin. Rahat durmayi beceremiyorum ben. mesela ev daginik ya, esim belki bisey demez ama benim aninda psikolojim bozulur. Dogumdan once bir isim mi var, Allah'im hemen bitmeli, birsey kalmamaiydi, herseyi bir anda yapardim ama bunu yavas yavas asiyorm.

Ve yine cok haklisin , aksam mutfakta hazirladigim 4 cesit hamur isi vardi. Birini de bugune ayirdim. Ya insanlar zaten yemege gelmiyor yani dusun caya geliyor ben niye costum boyle hakikaten. Aslinda bu kadar da yapmicaktim ama esim dedi ki ac gelirler, kalabalik olurlar, bir de benden sosyete mantisi istedi beyefendi.

Kimseden birsey bekleme senden mutlusu yokk bu hayatta..

Aslinda biraz " hayati tesbih yapmisim , salliyormusum " modu lazim bize..

gecmis olsun bende sinir oldum esine

acimalari yok degildir de nasil diyim, bende soyle olurdu mesela bekarken annem derdi ya oram agriyor, buram agriyor, ama herseyi de yapardi, niz de evdeki anne -kadin modeli oalrak ayni hissi veriyoruz sanirim. biraz kendimizi nazlatmamiz lazim. Mesela diger sefer ay basim cok agriyor deyip yatin, biraz ah uh edin bakalim ne yapacak ?

OHhh bu sabah 10a kadar uyuyayim ne kadar tanidik geldi

Okurken ben yoruldum :) Evlenince gercekten boyle mi olacak ?

Bence burdaki arkadaslarin taktiklerini alirsan o kadar da zor olmaz

kadın aslında süper kahraman falan değil ama biz öyle davranıyoruz ee haliylede etrafımızdakilerde baksana şuna meğer bu süpermanmiş diyolar.ve herşeyi yapabiliceğimizi düşünüyolar.

halbuki azıcık ayy ben şunu yapamıyorum,ayyy şuramda ağrıyo yardım edermisin modunda olsak daha kolaylaşıcak.

ben yaptımmı bunu hayır tabi yapmadım ama keşke yapsaydım.

eşimle nişanlıyız mantı severim dedi ben hemen ben mantı yapmayı biliyorum dedim.börek severim dedi biliyorum dedim.

şimdi sürekli hamurişi istiyo yemek yerinebasit bi örnek sadece.

yada ne biliyim çorabını makinanın yanına atıyo ben gidip hemen sepete atıyorum halbuki atma sepete biriksin sonra sorsun neden doldu yerler çamaşırla diye.

ne kadınlar var dolaptan tencere almak için kocasını çağırıyo gel bana yardım et diye.

yani işin özü:kendimiz yaptık bu erkekleri böyle arkadaşlar.

Son düzenleme:

Evet cok haklisin annem de der babam icin kadin ben miyim o mu anladim diye :)

Ve size yuzdeyuz katiliyorum dediginiz gibi konussaydim , o sekilde cevap almazdim . gerci sonradan kendisi de dedi uyku sersemi soyledigi icin ne dediginin farkinda degil, cosmusum dedi ama bu genellemeye vurulunca tespitlerinizizn yuzde yuz dogru oldugu gercegini degistirmez tabi.

Haklisin kaynak. Insan bazen 3. bir goze ihtiyac duyuyor ve gercekten haklisin.

Peki sen onun yaptiklarinin kiymetini bilip, takdir ederken, o ayni sekil devam ederse delirmez misin yahu ?

Anlamadim ki satranc mi oynuyoruz, bir hayati mi paylasiyoruz ama cok haklisiniz..

Bundan sonra yeni tarzim bu

Sanirim once toplum, sonra anneleri, sonra da biz yaptik evet haklisin.

Ben esimden cok yardim alirim aslinda sadece bazen o kadar hissizlesiyor ki ona sinir oluyorum.

Benim gorrdugumde aynen o ne kadar kendini naza cekersen, ah uh edersen senden kiymetlisi yok.

Bende kıl oldum sabah

5 10 dk geç kalktık. beyfendı elini yüzünü yıkadı üstünü giydi hadi ben çıkıyorum dedı.
bizde sımdı çıkıyoruz zaten bekle 5 dk dedim. iyi tamam cabuk hazırlanın dedı. arabayı çalıştırayım dedı
cıktı. arabayı 100 mt mesafede bır sokağa cekmıs kendı sokağımızda yer bulamamış.
oğlumla hazırlanıp çıktık. buaraya gelın dıyo. yahu zaten sen bızım sokaktan evın onunden gececeksın
ne dıye bızı yurutuyosun, hiç mi akıl edemıyosun dedım. ayyhhh kafayı yedırecektı bana sabah sabah.
ay bırde demez mı bekliyorum yarım saattir diye... beynime sıcrdı kan walla.
sen hazırlandın çıktın. ben hem cocugu hazırlıyım hem kendım hazırlanayım hemde evı toplarlayayım çıkmadan
sımdı gecmı kalmış oluyorum dedım. cevap vermedi.

sabır da nereye kadar canım. walla cok haklısın ama erkeklerın cogu böyle

aslında bu biraz da genetik bir durum bence. yani kadınla erkeğin farklı yaratılması. kadının anne olması, kollayıcı olması, anaç olması kısaca. çalışan her kadının derdidir bunlar uzar gider liste... bazı kadınlar var ki arazide çalışıyor inşaatta çalışıyor baret takıyor, iş elbisesi giyiyor bir de eve gelip bu işleri yapıyor. diğer yanda da yarım gün çalışan öğretmenler var. beterin beteri var yani demek daha doğru. hayatı düzene sokunca işler rutine binince o kadar da yorucu olmuyor desem olmaz ama en azından daha pratik olabiliyor insan.

calisan kadinlarin onunde saygiyla egiliyorum

bazen komik olabiliyorlar hakikaten ama neyseki hepsinin ayni olmasi icimi rahatlatti.

ben de pek susamayanlardanim lina :26:

evet cok haklisin ipek. iste ben tam da su anda bir sisteme sokmaya calsiyorum hayatimi.

calissam dusunemiyorum bile ama o zaman mutlaka bir yardimci edinirdim. kadina da yazik gunah ya.

Çocuk bakmak daha zorsa çocuğa ben bakarım, sen mutfağa geç misafire bişeyler hazırla deseydin

he sen çalışmıyorsun. ben seni çalışıyorsun sanıyordum. o zaman en azından şöyle düşün bizden +1 öndesin.
ama evde olmak da zor tabi. ben senelik izinde çalıştığımdan daha çok yoruluyorum evde

Çocuk bakmak daha zorsa çocuğa ben bakarım, sen mutfağa geç misafire bişeyler hazırla deseydin

bi de cocukla ilgilendi derken zamanin cogunda uyutmaya calisti. yatakta uzanaraktan. ne kadaar yorulmus olabilir yani

yok calismiyorum bir de calissam dusunemiyorum

okulum vardi , hamilelikten dolayi ara vermistim ona bile devam etmeye cesaretim yok su anda :18:

bi de cocukla ilgilendi derken zamanin cogunda uyutmaya calisti. yatakta uzanaraktan. ne kadaar yorulmus olabilir yani

Sen anneysen o da baba
Misafirde ikinizin evine geliyo
İş bölümü yapılmış, kolayı ona düşmüş hatta
Fazla nazlanmasına izin verme

Haklisin kaynak. Insan bazen 3. bir goze ihtiyac duyuyor ve gercekten haklisin.

Peki sen onun yaptiklarinin kiymetini bilip, takdir ederken, o ayni sekil devam ederse delirmez misin yahu ?

Hayatım olması gereken elbette erkeğinde kadını takdir etmesi.Çünkü hayat zor hergün aynı şeyleri yapmak sıkıcı,morale enerjiye ihtiyacımız var.Bizlerin yakıtı güzel söz,takdir görmek,teşekkür duymak....Ben inanaıyorum ki eşiniz sizi seviyordur ve zamanla o da sizin ona gösterdiğiniz ilgiyi size gösterecektir.

ayrıca mükemmelde olmaya çalışma. dört dörtlük olmasın birşeyin. bazısı eksin olsun... hem yıpratırsın kendini... yaşlanınca buruş buruş olmak istemeyiz dimi. şaka bir yana bir bak bakalım köyde çalışan cefaker kadınlar 30lu yaşlarında sanki 50sinde gibi görünmüyorlar mı?

kendim için diyeyim çalıştığım için bazışeylere fırsatım olmuyor. mesela börek açamıyorum. eksikte kalmıyoruz gidip ev yemeği yapan yerden alıyorum çok istersek, yada misafir gelirse... şükür imkanım var. yok olsaydıda kırk yılda bir yapardım herhalde

mesela canım dün dört dörtlük yemek yapmak istedi. yemeği saat 9,30da hallettik (bulaşık mulaşık vs hallettim). birde iş miş derken oturduğumda 10,30du zaten uykum geldi.. oturdum moturdum. bitti pil... aman kendi kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak ...

Voltran modunda geziyoruz...Ağzını açan eskiden naapıyomuş annelerimiz diyo...eskisi meskisi yok ,kadın her yaşta hizmetçi+ diğerleri !!! Maalesef...bize düşen enbüyük görev evlatlarımızı güzel yetiştirmek! Erkeği kızı yok bunun bence de...

Yazdıklarınıza hak veriyorum.

Ama bilmiyorum, hiç derdinizden bahsederken her seferinde konuşmayı kendisine çeviren bir tanıdığınız oldu mu
Birsüre sonra gerçekten iticileşiyor konuşmalar.

Eşiniz yoruldum dediğinde kendi yorgunluğunuzla kıyaslamak yerine birkaç kelime onunla ilgilenip "Ben de yoruldum bugün" diye devam etseydiniz sanmıyorum konuşmanın devamı öyle olsun

cok haklisin arkadasim. bende aynen katiliyorum ve de kadin kendini paraladigiyla kaliyor, he degeri de ancak olunce anlasiliyor ne yazikki

onun icin hersey tadinda guzel tahminim haklisin

aynen ..

iste bu noktada is yine kadinlara dusuyor. benim bir yengem var mesela ve kadin caliisyor. evinde oyle bir duzen kurdu ki, hatta kuzenim de bu duzene oyle alisti ki erkek olmasina ragmen kimseden birsey istemez. mesela birseyini utuleyecekti benden utu istedi sastim. cunku kadin calisiyor ve her bir seye ayri ayri vakti yok. sorumluluklarini biliyor cocuklari. biz de erkek annesi kiz annesi farketmez, sorumluluk sahibi insanlar yetistirsek ve erkek egemen kafasiyla devam etmezsek sorun azalir gibime geliyor.

hic bu acidan bakmamistim. her seferinde konusmayi kendine ceken bir karsi taraf. bunaltici olsa gerek. tesekkur ederim bu bakis acisi icin . isime cok yarayacak

Pijemasi camasir sulu super kahramanmu olur ayol.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…