Kadin Super Kahraman Mi Arkadas ?!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ztar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neyse yalnız değilmişim okudum da şu topici. Zaten her gün güleryüzlü ol bir kez surat astın mı somurtuyor olursun. Her gün yemeğini eksik etmedim bir gün dahi etmedim bir kez tartıştık moralim bozuktu asık suratlıydım "eşeğe hazırlar gibi kahvaltı hazırladın" dedi ya gel bi sarıl bi öp dimi gönlümü al yok ben suçluyum ya da bir şeyi söylesen hemen eleştiriyor olursun bir de o yalandan ağlama bana da demişti eşim insan çok üzülüyor gerçek hisleri kaale alınmayınca..

dayımın eşi yabancı..
evlerine gittik orda kaldık..
sabah kalktık kahvaltıyı hep beraber hazırladık yedik..
dayımın eşi bizle yemedi uyuyodu bu arada o..
sonra uyandı geldi oturdu..
dayım sordu ne yemek istediğini sonra gitti hazırladı getirdi önüne..
eşi ise sadece bacak bacak üstüne atıp kahvaltısının gelmesini bekledi
ben kalakaldım ve içimden tebrik ettim valla
gidip bu işin sırrını öğrensem mi ne

Kesinlikle yalniz degilsin bende bu konuyu acinca gordum ki %90 ayni. ilk evlendigimizde her aksam agliyordum her aksam ama ( cok uzaga evlenmistm ve aileme cok duskun bir insanim) o zaman akli cikiyordu, oyle uzuluyordu ki.. benimle evlendigine pismanmisin diyordu surekli. simdi ben aglrken arkasini donuo yatabiliyor duygusal acidan cok uzmustu beni de neyse saglam bi konusma yaptik gecen

bu isin sirri yokki bence. dayin mubarek bir erkek

yabanci hanimlarda zaten amanin beyimin misafirleri gelmis bi kalkim de kendimi paralayim huyu yok. o hesap

biz esimle konustuk arkadaslar uzun zamandir epey kiriyordu beni ve yapisi geregi de hicbirsey anlatmaz. bende de bir huy vardir gercekten kirildigimda uzaklasirim, sessiz kalirim. ve bunu anlamis.

neyse konusmaya baslamis megerse bunalimdaymis benim kocam ya. ailevi problemleri vardi ve ben biliyordum ama bu birsey konusmaz caktirmaz, megerse oyle cani sIkILIyormus ki.. benim de bu uzakligimdan, sessizligim dolayi daha da kotu olmus.

hallettik gibi de , insaallah daha iyi olacak sanirim benim yapmam gereken extra sabir gosterip, bu zor donemini huzurla gecirmesini saglamak.

Ben de esime hep derim ben super kadin degilim diye,yooo bence o tam sensin der.ama bide gelin bana sorun!

Esim yabanci agzi cook guzel laf yapar da icraat yok:)

ama yabancilarin beklentisi de olmuyor bence bizimkiler kadar :44:

Sen oyle san:)benim esim beni bu yuzden kacirmamis erken yasta evlenmis hep soyler!ama yorgunum ah goren yok!

Aranizdaki problemi cozmenize cok sewindim. Esimde bu gunlerde bana surekli sabir diliyor. Allah sana yardim etsin dior. Neden mii oglum 7aylikkk, dis huysuzlugundan durmuo. Bnm sabrimin tukendiginde o dewreye girior, oglanla ilgiilenior. İnanilmaz anlayislii... artik baba oldugunun gercektn farkindaaaa.. zormus bnm durumummm, ew cocukbide bni cekiosunn dio. Tebrik ediooo
Su da var, bu kdr anlayisliolduysa bnm sayemdeee. Artik sabirliyimm, bagirio kucuck biseicin aaa askm haklisn diorummm karsilk vrmiorumm. Bend mutluyum o daaa, cnku blioruumm bni asla uzmek istemezzz.. yanii taniyarak ve zamanla ogrenioruz birbirmizii...
Sende oyle olacaksin. Sabirli ol. Bagirio yaaa tmm askm hytm bitanem diince susuolar ne demisler tatli dil yilani deliginden cikarir dieee kendini yormadaan iyi dawran.

Sen oyle san:)benim esim beni bu yuzden kacirmamis erken yasta evlenmis hep soyler!ama yorgunum ah goren yok!

vaaayyyy pek uyanikmis beyin

Aslinda cocuk otomatikman insanin sabir seviyesini iki katina cikariyor bence. ben kesinlikle bebekten oncesine gore daha sabirliyim. ama bu sefer sabrimizin tasma sebebi yorgunluk oluyor genelde. sen isi cozmussun,

bu arada dedigin kitaplara burdan ulasamadim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…