- 24 Aralık 2016
- 408
- 721
- 103
- Konu Sahibi sinirlidegilimben
-
evet. ben de gördüm. artık bu kaçıncı haber bilemiyorum. kimse annesinden babasından başka kimseye güvenemez konuşamaz oldu. inşallah birkaç gün sonra salınmaz. tutuklanıp işkence yapmaktan en az 10 yıl yemesi lazım. bir de çocuğun önünde yapıyor lanet herif.İyi geceler hanımlar . Eminim ki bu sadece benim derdim değil , hepimizin derdi . Yüzyıllardır gelen , ve hala devam eden kadınların en büyük ve acı laneti... Gerçi şu dakikadan itibaren nasıl iyi olabilirse bu gece onu da bilemiyorum . Az önce burda takılıyordum gayet iyiydim . Ve instada ortalığın karıştığını gördüm an itibariyle . Burada küfür etmek yasak biliyorum ama etmemek için o kadar zor tutuyorum ki kendimi anlatamam . Samsun’da bir kadın bir “ şerefsiz “ tarafından çok feci bir şekilde darp edildi . Üstelik küçücük çocuğunun gözü önünde . O sahneler gitmiyor gözümün önünden. İçime kocaman bir taş oturdu . Çocuğu düşünüyorum , yanımda yatan çocuğumun yüzünü izleyerek . Nasıl korktuğunu nasıl ağladığını , annesi yerde yatarken o ufak bedeniyle annesine siper oluşunu düşünüyorum . Düşündükçe kendimi o kadının yerine , çocuğumu çocuğunun yerine koydukça kalbim patlayacak gibi çarpıyor . Dağıldım bittim resmen . İzlemesine bile tahammül edemezken biz , birileri bu acı gerçekleri yaşıyor bir yerlerde . O kadar üzgünüm ki . Böyle durumlarda batsın bu dünya diyesim geliyor ya , gerçekten batsın bu dünya !!
10 yıl bedavadan yiyip içip yatması ona ceza değil resmen ödül olur . Sizin bizim vergimizle o iğrenç bedeni hayatta kalır boş yere . Bence yaptıklarının bedelini bir güzel ödetip , sonra da direk ibreti alem için orta yerde asılmalı . Şiddete ne kadar karşıysam , böylelerinin idam edilmesini bir o kadar destekliyorum .evet. ben de gördüm. artık bu kaçıncı haber bilemiyorum. kimse annesinden babasından başka kimseye güvenemez konuşamaz oldu. inşallah birkaç gün sonra salınmaz. tutuklanıp işkence yapmaktan en az 10 yıl yemesi lazım. bir de çocuğun önünde yapıyor lanet herif.
Çıkarsa da hiç bakmayın . İnanın izleyen herkezde bir travma mutlaka bırakacak cinsten . Ben şahsen hala kendime gelemiyorum , gözümün yaşı dinmedi gördüğümden beri . Ciğerim yandı resmen , o kadına o çocuğa ciğerim yandı .Hic süphesiz bizim toplumun kocaman bir siddet sorunu var. Bunun temeli de ailelerde sonra toplumda. Insanlar kendine ilk önce ceki düzen vermedikce bu sürüp gidecek maalesef. Insallah o video karsima cikmaz..
Çıkarsa da hiç bakmayın . İnanın izleyen herkezde bir travma mutlaka bırakacak cinsten . Ben şahsen hala kendime gelemiyorum , gözümün yaşı dinmedi gördüğümden beri . Ciğerim yandı resmen , o kadına o çocuğa ciğerim yandı .
Bende aynı durumdayım.. izlediğimden beri kendime gelemedim.. annemde bende şiddet gördük evliliklerimizde ve çok çok etkileniyorum, küçükken o çocuktum büyüdüm yerde yatan kadın oldum. Neyse ki annem yıllar önce boşandı bende geçen sene boşandım. Sert yaptırımlar yok bu şerefsizler Allahtan korkmaz kuldan utanmaz ama cezadan korkarlar cezalar sert olmalı. En başta erkek çocukları çok dikkatli yetiştirilmeli. Daha yazıcak çok şey var yapılması gereken çok şey var ama midemin ağrısından yazamıyorum bile .. o kadın bu yaşadığını atlatamaz ki Allah yardımcısı olsun onunda yavrusununda şiddet gören bütün kadınlarında canlılarında....İyi geceler hanımlar . Eminim ki bu sadece benim derdim değil , hepimizin derdi . Yüzyıllardır gelen , ve hala devam eden kadınların en büyük ve acı laneti... Gerçi şu dakikadan itibaren nasıl iyi olabilirse bu gece onu da bilemiyorum . Az önce burda takılıyordum gayet iyiydim . Ve instada ortalığın karıştığını gördüm an itibariyle . Burada küfür etmek yasak biliyorum ama etmemek için o kadar zor tutuyorum ki kendimi anlatamam . Samsun’da bir kadın bir “ şerefsiz “ tarafından çok feci bir şekilde darp edildi . Üstelik küçücük çocuğunun gözü önünde . O sahneler gitmiyor gözümün önünden. İçime kocaman bir taş oturdu . Çocuğu düşünüyorum , yanımda yatan çocuğumun yüzünü izleyerek . Nasıl korktuğunu nasıl ağladığını , annesi yerde yatarken o ufak bedeniyle annesine siper oluşunu düşünüyorum . Düşündükçe kendimi o kadının yerine , çocuğumu çocuğunun yerine koydukça kalbim patlayacak gibi çarpıyor . Dağıldım bittim resmen . İzlemesine bile tahammül edemezken biz , birileri bu acı gerçekleri yaşıyor bir yerlerde . O kadar üzgünüm ki . Böyle durumlarda batsın bu dünya diyesim geliyor ya , gerçekten batsın bu dünya !!
Kesinlikle haklısınız . Bir kadının doğurduğu , gene bir kadına neler yapıyor görüyoruz . Allah hepsinin bin belasını versin . Dünyanın en ağır küfürlerini de etsek içimiz soğumaz .Iyi bir uyari oldu sagolun. Ne kadinlar nede cocuklar yeterli kadar korunmuyor maalesef.
Size sarılmak isterdim tam da şuanküçükken o çocuktum büyüdüm yerde yatan kadın oldum.
İzlemeye bile dayanamıyoruz değil mi .Keşke izlemeseydim..
Bende rastladım kadın düşmüş muhtemelen bayılmış hala tekme atıyor kafasına bu nasıl vicdansızlık bilemedim ayakları kırılsın zihniyeti kurusun.İyi geceler hanımlar . Eminim ki bu sadece benim derdim değil , hepimizin derdi . Yüzyıllardır gelen , ve hala devam eden kadınların en büyük ve acı laneti... Gerçi şu dakikadan itibaren nasıl iyi olabilirse bu gece onu da bilemiyorum . Az önce burda takılıyordum gayet iyiydim . Ve instada ortalığın karıştığını gördüm an itibariyle . Burada küfür etmek yasak biliyorum ama etmemek için o kadar zor tutuyorum ki kendimi anlatamam . Samsun’da bir kadın bir “ şerefsiz “ tarafından çok feci bir şekilde darp edildi . Üstelik küçücük çocuğunun gözü önünde . O sahneler gitmiyor gözümün önünden. İçime kocaman bir taş oturdu . Çocuğu düşünüyorum , yanımda yatan çocuğumun yüzünü izleyerek . Nasıl korktuğunu nasıl ağladığını , annesi yerde yatarken o ufak bedeniyle annesine siper oluşunu düşünüyorum . Düşündükçe kendimi o kadının yerine , çocuğumu çocuğunun yerine koydukça kalbim patlayacak gibi çarpıyor . Dağıldım bittim resmen . İzlemesine bile tahammül edemezken biz , birileri bu acı gerçekleri yaşıyor bir yerlerde . O kadar üzgünüm ki . Böyle durumlarda batsın bu dünya diyesim geliyor ya , gerçekten batsın bu dünya !!
Cok haklısınız ahhhhhÇocuğa ayrı acıdım kadına ayrı acıdım bir de kadının anne babası varsa onlara ayrı acıdım ama o masum evlat yaktı içimi ne kadar çaresiz nasıl unutacak nasıl atlatacak bu yaşadığı korkuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?