#kadınaşiddetehayır

sinirlidegilimben

Senin kocanın evi yok... 👊🏼
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
408
721
103
İyi geceler hanımlar . Eminim ki bu sadece benim derdim değil , hepimizin derdi . Yüzyıllardır gelen , ve hala devam eden kadınların en büyük ve acı laneti... Gerçi şu dakikadan itibaren nasıl iyi olabilirse bu gece onu da bilemiyorum . Az önce burda takılıyordum gayet iyiydim . Ve instada ortalığın karıştığını gördüm an itibariyle . Burada küfür etmek yasak biliyorum ama etmemek için o kadar zor tutuyorum ki kendimi anlatamam . Samsun’da bir kadın bir “ şerefsiz “ tarafından çok feci bir şekilde darp edildi . Üstelik küçücük çocuğunun gözü önünde . O sahneler gitmiyor gözümün önünden. İçime kocaman bir taş oturdu . Çocuğu düşünüyorum , yanımda yatan çocuğumun yüzünü izleyerek . Nasıl korktuğunu nasıl ağladığını , annesi yerde yatarken o ufak bedeniyle annesine siper oluşunu düşünüyorum . Düşündükçe kendimi o kadının yerine , çocuğumu çocuğunun yerine koydukça kalbim patlayacak gibi çarpıyor . Dağıldım bittim resmen . İzlemesine bile tahammül edemezken biz , birileri bu acı gerçekleri yaşıyor bir yerlerde . O kadar üzgünüm ki . Böyle durumlarda batsın bu dünya diyesim geliyor ya , gerçekten batsın bu dünya !!

evet. ben de gördüm. artık bu kaçıncı haber bilemiyorum. kimse annesinden babasından başka kimseye güvenemez konuşamaz oldu. inşallah birkaç gün sonra salınmaz. tutuklanıp işkence yapmaktan en az 10 yıl yemesi lazım. bir de çocuğun önünde yapıyor lanet herif.

Benim de aklımdan çıkmıyor. İzleyemedim bile. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu olay böyle gündem olmasaydı o adam tutuklanmayacaktı bile bunu bilmek çok zoruma gidiyor. Her gün kadına şiddetin devam ettiğini bilmek, buna göz yumulduğunu bilmek bana çok ağır geliyor artık. O video bana çok ağır geliyor.

Hic süphesiz bizim toplumun kocaman bir siddet sorunu var. Bunun temeli de ailelerde sonra toplumda. Insanlar kendine ilk önce ceki düzen vermedikce bu sürüp gidecek maalesef. Insallah o video karsima cikmaz..

10 yıl bedavadan yiyip içip yatması ona ceza değil resmen ödül olur . Sizin bizim vergimizle o iğrenç bedeni hayatta kalır boş yere . Bence yaptıklarının bedelini bir güzel ödetip , sonra da direk ibreti alem için orta yerde asılmalı . Şiddete ne kadar karşıysam , böylelerinin idam edilmesini bir o kadar destekliyorum .

Hic süphesiz bizim toplumun kocaman bir siddet sorunu var. Bunun temeli de ailelerde sonra toplumda. Insanlar kendine ilk önce ceki düzen vermedikce bu sürüp gidecek maalesef. Insallah o video karsima cikmaz..
Çıkarsa da hiç bakmayın . İnanın izleyen herkezde bir travma mutlaka bırakacak cinsten . Ben şahsen hala kendime gelemiyorum , gözümün yaşı dinmedi gördüğümden beri . Ciğerim yandı resmen , o kadına o çocuğa ciğerim yandı .

Iyi bir uyari oldu sagolun. Ne kadinlar nede cocuklar yeterli kadar korunmuyor maalesef.

Bende aynı durumdayım.. izlediğimden beri kendime gelemedim.. annemde bende şiddet gördük evliliklerimizde ve çok çok etkileniyorum, küçükken o çocuktum büyüdüm yerde yatan kadın oldum. Neyse ki annem yıllar önce boşandı bende geçen sene boşandım. Sert yaptırımlar yok bu şerefsizler Allahtan korkmaz kuldan utanmaz ama cezadan korkarlar cezalar sert olmalı. En başta erkek çocukları çok dikkatli yetiştirilmeli. Daha yazıcak çok şey var yapılması gereken çok şey var ama midemin ağrısından yazamıyorum bile .. o kadın bu yaşadığını atlatamaz ki Allah yardımcısı olsun onunda yavrusununda şiddet gören bütün kadınlarında canlılarında....

Iyi bir uyari oldu sagolun. Ne kadinlar nede cocuklar yeterli kadar korunmuyor maalesef.
Kesinlikle haklısınız . Bir kadının doğurduğu , gene bir kadına neler yapıyor görüyoruz . Allah hepsinin bin belasını versin . Dünyanın en ağır küfürlerini de etsek içimiz soğumaz .

Arkadaşlar . Videoyu izlemeyin.

Olayın ismi de şiddet ya da darp değil .
Resmen işkence .

Hatta Iskence bile sığ kalıyor. Türkçe kelimeler; izlediğim şeyi ifade etmede yetersiz kalıyor.

Kadınlar bu coğrafyada soykırıma uğruyor.

Ne diyeyim. Zalimler için yaşasın cehennem.

Çocuğuna köle olan anneler ve ileride bütün kadınları kölesi olarak gören erkekler.
Yeni nesil annelerin bu döngüyü kıracağını düşünüyorum, umuyorum ve bunu çok istiyorum.

Bende rastladım kadın düşmüş muhtemelen bayılmış hala tekme atıyor kafasına bu nasıl vicdansızlık bilemedim ayakları kırılsın zihniyeti kurusun.

Çocuğa ayrı acıdım kadına ayrı acıdım bir de kadının anne babası varsa onlara ayrı acıdım ama o masum evlat yaktı içimi ne kadar çaresiz nasıl unutacak nasıl atlatacak bu yaşadığı korkuyu

10 yılda akilandirmaz. Çıkar birde öldürür. Allah kahr etsin o şerefsizi. İzleyemedim bile cok kötüydü cok.

Cok haklısınız ahhhhh

Yandı ciğerim gece gece aşırı kötü oldum
O yavrunun anne diye haykırışı mahvetti beni, aklıma emine bulutun kızı geldi
Allah bin belasını versin şerefsiz adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…