Kadını aşağılayan gelenek

Şuan da hala var türkiyede de bunlar malesef. Oysa ki dinimize göre bile kadın hep baş üstünde tutulmuş. Yazık gerçekten cahil insanlara Cok üzülüyorum.. Kendilerini akıllı sanan ama aslnda beyni samanla dolu düz mantık insanlara çok yazık...

1. evet öyle maalesef
2. hangi ülkedesin bilmiyorum ama benim bulunduğum ülkede 12-13tü. Türkiyede de var bunu zaten biliyoruz. Kimse Türkiye bu konuda daha iyi demiyor. Avrupa da yok dediğiniz için varlığını söylüyorum. Bunu artık 4. kez yadım!
3.Sizin yaşamamanız bunun olmadığı anlamına gelmiyor. Dalga geçmek diye hafife almayın, bir çok avrupalı arkadaşım erkek arkadaşından baskı yediği ve dalga geçildiği için istemediği halde cinsel ilişki yaşadı.Ayrıca başka özgürlüklerin de çokça kısıtlandığını bilioruz ama o konu ırkçılığa girdiği için burada açmayacağım. Ancak kökeni aynı: ayrımcılık ve ezmek. Özgürlük benim için ben evlendikten sonra yaşamak istiyorsam bunun böyle olmasıdır tabii ki. Konunun seksten öteye gitmemesi sizin verdiğiniz örneklerin avrupa versiyonlarını verdiğim için aynı çerçevede gidiyor. İsterseniz az önce belirttiğim gibi ırkçılık yüzünden kısıtlanan özgürlüklerden de bahsedebilirm.
4. İş imkanları için örneklerimi verdim neden kendimi tekrarlatıyorsun ki bana... Maaş olarak kadınların aynı işi yapsalar da daha az maaş aldıkalrını, iş verenler tarafından daha az tercih edildiklerini biliyoruz. Kanıtta var. Aratın alakalı makaleleri görürsünüz. Bu konu hakkında çok çarpıcı bilgiler var. Bizzat bu konu hakkında Brükselde bir konferansa katıldım. Ve bu durumun halen devam ettiğini şahitlerinden dinledik... Gezme konusuna gelince evet daha rahat geziliyor, tabii ki ırkçılığa maruz kalmadığınız sürece...
Süre kısıtlılığım olduğu için hızlıca yazdım. Dağınık gelebilir, artık kusura bakmayın

Hanımlar lütfen dini ya da siyasi yorumlar yazmayınız, ırkçılık, Doğu-Batı, Türkiye-Avrupa vb kıyaslamalar yapmayınız.
Görüşlerinizi yazarken bir başkasını aşağılayacak, hakaretvari yorumlardan kaçınınız.

Hayretle okudum yahuuuu

Bizim buralarda yok varsa da cok az
Erkekler ne zaman akillanip bunun varligida yokluguda beni ilgilendirir karismaayin dedigi surece bitmistir 2 yıl once arkadasim evlendi kv si ile yanyana apartmanlarda oturuyorlar gece iki defa gelip carsafi sorunca kocasi kovup ben gerek gorursem sana deyip kesip atmis

Iyi bari kocası ağzının payını vermiş. Ne münasebet yahu mal alır satar gibi evlenmiş sayıyorlar kadınları. Bence bu kadından çok adama da yapılmış bir saygısızlık . Sonuçta iş evlenmeye gelene kadar konuşulmuştur aralarinda bu konu. Yani o kanlı çarşafi görsen ne görmesen ne. Sen mi evleniyon oğlun mu

Valla dejavu oldum desem yeridir turkiyenin ozellikle guneydogusunda bunlardan cok daha fazlasinin yasandigini biliyomuydunuz? Biz daha kendi ulkemizin zihniyetini degistiremiyoruzki diger ulkelere mana bulalim kelin merhemi olsa kendi basina surer misali

evlenmemiş kadınların bir takım hakları yok mu? çok çok üzüldüm ve şaşırdım ya

Normalde dinimizde bu kana esler haricinde bakilmamasi gerekiyor ki esler de dugunden once birlikte olabiliyor

azerisiniz sanırım
dunyanın her yerınde kendınce kultur yasadıklarını zanneden bazı gruplar var
sız kendı kafa dengınızde bırıyle ömur bırlestırırsınız ınsallah
ınsanın oldugu heryerde sorun olur ınsanın oldugu heryer bozulur o yuzden ınsanları bırakın kendı aılenız olunca onlara dogruyu gosterın dogruyu aktarın kırılma noktası lazım bız gencler şu eğriliklerı duzeltelım

Heee, birinin görümcesi biyopsi mi otopsi mi ne yaptıracakmış çarşaftaki kana.

Heee, birinin görümcesi biyopsi mi otopsi mi ne yaptıracakmış çarşaftaki kana.
Ay evet yaaa o kadar güldüğüm konu olmadı henüz burda ordaki çalışanların başka işi gücü yok zaten kızlık zarı mı değil mi ona bakacaklar

Ya çevreni değiştireceksin yada başka bir ülkede yaşayacaksın canım en azından evleneceğin kişiye bunları onaylamadığını asla olmayacağını en baştan belirtmelisin.

Ayy valla ya bende hindistan falan sandim

Tek tek herkese yazamam ama yok öyle bişey arkadaşlar. Millet olarak böyle değiliz. Her yerde olduğu gibi bizde de var sadece. Milletini devletini seven biri olarak, konu sahibinin yaptığı paylaşım ve milletimi kötü lanse etmesi beni üzüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…