ben böyle düşündum ama söylediğimi inan hiç hatırlamiyorum sadece aklımdan geçirdim sanıyorumBenim anlamadigim kadinla para konustugumuzu hatirlamiyorm diyosun ama arkadaslarina 400 tl vericm diye konusuyosun ?
ya gerçekten para söylediğimi hiç hatırlamıyorum ben sadece düşündüm ama onunla paylaştığımı gerçekten hatırlamiyorum.yoksa 400 vericem dedikten sonra vazgeçtim herkes 350 veriyo bende 350 vericem diye nasıl söyleyebilirim.ve görüştüğümüz biri aram bozuldun asla istememBence sankı sende gunh çıkartıyon,hatırlamıyorum dıye,neyse,buna benzer biley yaşadım,o kadının yerınde ben idim,lakın karşıdakını affettım,ama o hep ezık oldu,suçu ortaya çıkto,ve eskısı gıbı olmadı,bende rahatsız oldu,bıraktım
Bırak arayı,kız kıme guvencen onu düşün,bemce o kadın bırazda sen onu bakıcı gördüm mıllete uydun,hanı senın gıbı üst alt tabaka falan olayına alınmış,ınce bır durum var orda,nasıl anlatsam bılemedımya gerçekten para söylediğimi hiç hatırlamıyorum ben sadece düşündüm ama onunla paylaştığımı gerçekten hatırlamiyorum.yoksa 400 vericem dedikten sonra vazgeçtim herkes 350 veriyo bende 350 vericem diye nasıl söyleyebilirim.ve görüştüğümüz biri aram bozuldun asla istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?